en güzel felsefe aşık etmeden aşık olma...aşık ettikten sonra aşık olursan hiç canın yanmaz..
kızlar genelde bakıp karşı tarafla oynamayı çok sever.asla bu oyunlara gelmeyin haa.kendinize güvenin ve zor olcak ama kolay aşık olmayın aşık oldun mu gitti
ne oluyor burda benim konu nereye gitti. görüşleri alalım
quote:
Orjinalden alıntı: bilalso
bu kız milleti tipe çok baksaydı. Benim kız arkadaş sayımın 1000lere ulaşması lazımdı
quote:
Orjinalden alıntı: Kaan²
Arkadaşlar bugün başıma gelen bir olayı anlatayım dedim sizlere. (Paylaşım) Uzak bir yerden evime gelmek için otobüse bindim ve evimin yakınındaki durakta indim.
Oda ne bizim sınıftan (11. sınıf) bir kız.
Akşam olmuş 7 ve kız durakta yanlız. o da evine gidecekmiş ama otobüs gelmiyor.
aynı zamanda durağın önüne araba geldi. dedi ki bize gelin sizi götüreyim gideceğiniz yere. dedim git kardeşim. Kızın evide yürünecek kadar. Bende kıza dedim gel seni götüreyim evine. Yağmurda yağıyor tabi.
Sonra yürüdük durduk. Yağmu yağıyordu. Elimdeki şemsiyeyi verdim ona ama üstümde zten yağmurluk vardı. kız sanki koluma girecek ti ki dedim rahatsız olmasın al dedim bu şemsiyeyi bende zaten yağmurluk var.
" Kızla okulda çok sıkı fıkı değiliz"
" çok mennun oldu gibi geldi"
Sizlere soracağım acaba bu kız benden hoşlanmış mıdır. ? ""çok yakışıklı değilim
YA bilalso valla müthiş bir laf soylemişsin..harbi akşam akşam güldürdün beni...
hocam hemen bir şeyler bekleme karşı taraftan olacağı varsa olur kız bence senden hoşlanmamış sadece çaresizlikten
quote:
Orjinalden alıntı: Kaan²
yabancı kız olarak ohooo... bir kaç kere de türk
Bu kadar tecrübelisin ve gelip bize soruyorsun,ilginç
atlama bence o kıza hmn
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
Yıllar önce aylardan Temmuz. Mirc dan 4 aydır tanıştığım arkadaşla Zeytinburnu taraflarında sahilde takıldık. O 2 bira götürdü ben diet cola. Saat geceyarısı olunca eve dönmeye karar verdik. Onu evine bırakmak için yola çıktık. Yolda bana: "Her zaman söylerim sahilyolundan gitmeni ama sen inadına E-5 den gidersin. Bari bu gecenin hatırına sahilden gidelim" deyince "Olur" deyip sahilyoluna kırdım direksiyonu. Ama neden sahilden gitmek istediğini de biliyordum. Bana göre imkansız bir olay...
C.tesi gece yarısı olmasına rağmen Dolmabahçe sahilinde trafik vardı. Dur, kalk yapmaktan ayaklarıma kramp girmek üzereydi. Bir yandan da arkadaşı azarlıyordum: "Ulan uyduk senin aklına gecenin bir yarısında girdik bu trafiğe. Hani nerde kızlar ! ! ? ?"
Bir müddet sonra kaldırımda 2 adet güzel mi güzel hatunun bana durmam için el hareketi yaptıklarını farkettim. Kızlardan sarışın olanı dekolteli esmer kotluydu. Durdum ani fren yapıp. Ama bir an aklıma bu kızların bana değil de arkada olan bir taksiye el attıklarını düşündüm. Ben bunları düşünürken onlar eniden arka kapımı açıp içeri daldılar: "Lütfen bizi kurtarın bizi rahatsız ediyorlar" dediler. Etrafta rahatsız edebilecek tip göremiyordum halbu ki. "Hadi kurtaralım" deyip yola devam ettim.
Arkadaş dikiz aynasından kızları süzdü ve sonra: "Boşver şimdi evi çek Beşiktaş' a eğlenelim" dedi. Ben de kızlara sordum. Onlar bunu kabul etmediler: "Ne olur bizi Kadıköy' e geçirin" dediler. Arkadaşa baktım. Onaylarcasına başını salladı. Sonra Boğaziçi köprüsü kapalıdır diyerekten Zincirlikuyu üzerinden FSM köprüsüne koyuldum. Yolda sarışın hatunun davranışları garipti. Yola bakarmışcasına arkadaşım ve benim koltuklarımızın arasından başını sürekli öne uzatıyor bir yandan da diziyle benim koltuğumu dürtüyordu. Sonra cep telefonumu farkedince telefon açmak için rica etti. Musti adında bir herifle konuşuyor telde: "Biz yarım saate kadar oradayız bizi bekle" diyordu. Yolda 2 defa daha telefonu alıp Musti ye rapor verdi. Benim de aklımdan Musti' nin bunların komisyoncusu olduğu fikri oluştu.
Bu arada kızlarla sohbet etmeyi denedik. Hep sarışın cevap verdi. Esmer sus pus oturdu. Sarışının anlattığına göre evli ve 2 çocuğu varmış. Biz inanmadık. Çünkü kızlar 18 inde var yok. Kemancı Bar' dan çıktıklarını ve paraları olmadığı için yürüyerek sahile gelip otostop çektiklerini de anlattı.
FSM gişelerini geçtikten hemen sonra arkadaş arabayı durdurmamı söyledi. İndi ve arkada oturan esmerin kapısını açtı: "İstersen sen öne geç daha rahat ederiz." dedi. Esmer: "Hayır ben böyle rahatım" deyince gidip sarışının kapısını açtı ve onun yanına oturdu. Sonra bana: "Gidelim" deyince sinirden gırtlağını sıkasım geldi. Yolda giderken dikiz aynasından baktığımda arkadaşın sarışını çoktan götürdüğünü gördüm. Esmer ilgilenmiyormuşcasına başını pencereye doğru çevirmiş etrafı seyrediyordu.
Arkadaş Kavacık' ta tekrar arabayı durdurup öne benim yanıma geldi. Derin bir nefes alıp tekrar "Gidelim" dediğinde sinirden fıttırmak üzereydim. Sabır sabır dedim kendi kendime...
Kızlar daha sonra Kadıköy' e değil Ümraniye' ye gitmek istediklerini söyleyince onları Ümraniye' de bıraktık. Hatta arkadaşım: "Bu Musti denen herif elinde silahıyla bizi bekleyen manyağın biri de olabilir. O yüzden sen kızları istedikleri yerde indirme veya geç bırak" dedi. Kızlar ise kendi aralarında önce kim inacek kavgasına tutuştular. Önce sarışın indi. 4-5 dırak sonra esmer i evine bıraktık. Ben tekrar arkadaşı bırakmak için karşıya geçmek zorunda kaldım. 2 defa köprü parası ve benzin de cabası...
işin sonu pis bir şekilde bitebilirmiş gibi geldi sanki bana.iyi kurtarmışın bence.
kısa ve öz konuşacam bu saate kadar yazılanları boşver... yakışıklılığı geç, bütün iş karizmada biter ciddi ol gerektiğinde sert görün ama nazik ol ve sempatik; şaklaban olursan kaybedersin unutma...
Bu yazıyı itiraf.coma gönderdinmi?Bu hikayeyi okumuştum galiba
mUHAHAHAH Ben başka bişey demiyorum sanki yemek tarifi gibi olmuş.Kız mevzularında ümitlenmeyin.Sen dersin ki anaaa olacak bu iş derken carrttt kabakaaat olur işler.
quote:
Orjinalden alıntı: jakoben
uplayıp durma kardeşim.Sanki milli mesele
evet burda hep milli meseleler tartışılıyor değilmi zaten din,türkçeyi düzgün kullan,siyaset
şunu iyice kafanıza koyun erkek milleti...
Çoğu kız tipe bakmaz... Muhabbete bakar!
quote:
eger muhabbete deyilde tipe bakılsaydı ben hohooho ! yanii... beni bilen bilir! > siz bilmezsinz 3 - 5 kişi bilio forumda...