Şimdi Ara

AKŞAM ALACAĞIM 2'Sİ ARASINDA KALDIM[ACİL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1)http://www.hepsiburada.com/asus-vx229h-21-5-5ms-analog-2xhdmi-full-hd-ips-led-monitor-p-BD800982

2)http://www.hepsiburada.com/aoc-e2470swh-23-6-1ms-analog-dvi-d-hdmi-full-hd-led-monitor-p-BD805568

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wung-Zhu -- 9 Eylül 2016; 11:52:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Hocam ikisi de iyi. Ama bu Asus Türkiye servisi için pek iyi demiyorlar. Yani çok sorunlu bir servismiş. Diğerini bilmiyorum ama ben sırf bu korku yüzünden asusu almazdım. Tabi sen bilirsin. Ayrıca ben sana Dell monitör öneririm. Renkler mükemmel. Ekran parlaklığı ileri seviyede. Gözü kesinlikle yormuyor. Hdmi önemli değilse İstersen bide Dell bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

Hocam ikisi de iyi. Ama bu Asus Türkiye servisi için pek iyi demiyorlar. Yani çok sorunlu bir servismiş. Diğerini bilmiyorum ama ben sırf bu korku yüzünden asusu almazdım. Tabi sen bilirsin. Ayrıca ben sana Dell monitör öneririm. Renkler mükemmel. Ekran parlaklığı ileri seviyede. Gözü kesinlikle yormuyor. Hdmi önemli değilse İstersen bide Dell bak.

Hocam göz yormaması,hoparlörü olması ve 2x hdmi veya hdmi+dvi olması önemli

Önerebilceğiniz model varsa iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Wung-Zhu

quote:

Hocam ikisi de iyi. Ama bu Asus Türkiye servisi için pek iyi demiyorlar. Yani çok sorunlu bir servismiş. Diğerini bilmiyorum ama ben sırf bu korku yüzünden asusu almazdım. Tabi sen bilirsin. Ayrıca ben sana Dell monitör öneririm. Renkler mükemmel. Ekran parlaklığı ileri seviyede. Gözü kesinlikle yormuyor. Hdmi önemli değilse İstersen bide Dell bak.

Valla model olarak bilmem de, göz yorulmama konusunda kullandıklarım arasında en iyisi Dell monitördü. Lg, Samsung, Philips ve Dell kullandım. En iyisi Dell. Şöyle söyleyeyim ; ben alacak olsam Dell in dediğin özelliklere sahip, az pahalı da olsa ürünü bulup alırdım. Ben hdmi ve hoparlör ihtiyacım olmadığı için herhangi bir Dell monitör yeterlidir. Bu nedenle Dell in hdmi performansını bilmiyorum. Ama dvi ve vgada çok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Wung-Zhu

quote:

Tam aradığınız monitörü bulmuşsunuz zaten. VX229H modelinde 2HDMI var, düşük mavi ışık var, flicker free var.
    Asus servisine gelince monitör 3 sene garantili ve iki taraflı kargo ücretini bütün markalar karşılamak zorunda. Asusta karşılıyor. sorun yaşamazsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.