Şimdi Ara

AKŞAM GİREN VARMI KYK YA???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
3
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAATLERDİR GİREMYORUM SİTE SÜREKLİ AYNI YERİ AÇIYO ACEBA MESAİLERİNİN BİTMESİYLEMİ Bİ ALAKASI VAR AKŞAM GİRİLMİYOMU KAFAYI YICEM GÜVENLİK KODLARINI GİRE GİRE ÇILDIRCAAM

• UP
  • Sana En Baştan Anlatayım.

1-)Kredi/Yurt/Burs birini seçiyorsun
    2-)Orda Çıkan Yazıları Bi Oku Belki Biri Seni İlgilendiriyordur. Alttaki Kutucuğu İşaretle Ve Devam Et
    3-)Çıkan Sayfada Tc No vs. gir
    4-)Yeni Sekme Açılacak O Sekme Açık Kalsın Sen Geri Tc'yi Felan Girdiğin Sekmeye Gel Orda Açılmış Oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unjust01 kullanıcısına yanıt
    HOCAM YAZIYORUM HEP AYNI YER ÇIKIYO TC BABA ADI İŞTE YAZIYORM YAZIYORUM OLMUYO
  • Çerezleri geçmişi felan sil ve İnternet Explorer Kullan (Gerçi Ben Chrome'dan Yaptım Ama)

• Ben 1 saat önce girdim 3-4 defa tc falan girmek zorunda kaldım sonra oldu.
  • bu sorunun çözümü sabah girmek mi yani ? giremiyoruz saatlerdir böyle saçma sistem ancak devlette oluyor
  • Ben Saat 20,50'de girdim akşam sabah fark etmiyor.

• OLMUYOOR OLMUYOOR
  • Mesai saatiyle alakası yok. Mozilladan giremedim ben, safariden yaptım. Araya tıkladıktan sonra pencereleri kontrol edin. Bende arkada çıkıyor.

• Yurt başvuruları için 12 ağustosa kadar zaman var daha çok zamanımız var anlıycanız bu kadar acele etmeye gerek yok sıkıntı halina getirmeyin boşuna
  • videoyu kendim kaydettim. şifre yerinde formu doldurduktan iki sekme açılıyor. birisi yine şifre sayfası diğeri ise başvuru yani esas yer. chrome kullandım ben.

http://www.youtube.com/watch?v=8k9UM_z_6bo&feature=youtu.be
  • HOCAM BÖYLE BENDE YAPTM BURSU AMA YURDU YAPAMYORUM??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.