Şimdi Ara

akşam ışıklar gözümü çok alıyor nasıl çözebilirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • far ayarı düzgün olan araba kalmadı. benim aracım yerden yüksek sayılır. arkası daha yüksek hatta önüne göre orjinal kendiliğinden öyle. adam arkamda bir farla geliyor benim tavan döşemesi aydınlanıyor. bir de üstüne dandik led takıyorlar merceksiz.. tüm ailesine gelmiş geçmiş sülalesine atalarına kadar sövüyorum. bunun bi de karşıdan gelen versyonu oluyor tamamen kör oluyorsun zaten. şehir içi sürekli uzunlarla gidenler de çok..

kendi farlarıma bakıyorum karşı tarafın sağ sol dikiz aynasının çok altında kalıyor. yeri aydınlatıyorum öndeki arabanın tavan döşemesini değil..

orman kanunları geçerli olduğu için normal bir durum akşam sürüşün zor olması.

• Çözemezsin. Gözlüklerde işe yaramıyor. Çözümü sadece devlette. Devlet 100 bin TL ceza yazsın bak bakalım bir daha göz alan far oluyor mu trafikte.

• vendetta1.6 kullanıcısına yanıt
    Astigmatsan evet.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • powermoon kullanıcısına yanıt
    Astigmatsan zaten ona göre gözlük veriyorlar. Bende var, gözlükle sorun yaşamıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt

Sürüş gözlüğü ayrı.

• Ben de aynı problemden şikayetçiydim araştırmalarım sonucunda şu gözlük camından almıştım.
    Beyaz led farlar çok gözumü alırdı. Sorun tamamen geçmese de en azından şimdi fazla şikayet etmiyorum.
    Başka markalarda da benzer camlar var.

akşam ışıklar gözümü çok alıyor nasıl çözebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 12 Ocak 2025; 20:33:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Why Shy kullanıcısına yanıt
    Bazı araçlar da sorun yaratmıyor bazıları yaratıyor astigmat olduğumu düşünmüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • motograter M kullanıcısına yanıt
    Hocam her araba da olmuyor Daniel farları aşırı yüksek bugün mesela bir araba gelirken hiç gözünü kalmadı..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alex6265 kullanıcısına yanıt

İşte far ile alakalı. Senin gözün ile alakalı bir durum değil.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.