Şimdi Ara

Akşam Otomobilin Arka Kapısını Çaldılar! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlginç olay, bakalım daha neler göreceğiz. Kapıyı götüren kişi, kesin çıkmacının birine satmıştır o kapıyı. Geçen yıl da bizim akrabanın 2003 model Corollasının sis farını götürmüşlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Bundan 10-11 sene once evimizin onunde park halinde duran broadwayimizin kapilarini kaputunu bagaj kapagini direksiyonunu ve on yolcu koltugunu calmislardi. Araba kaskoluydu perte cikmisti.

Bu daha iyiymis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

Ayna camı çalınmıştı, baktım ayna camı yok,sağda solda kırık da yok,gözlerime inanamamıştım.iyi aile çocuğu camı alacam derken aynanın mekanizmasını mahvetmişti.mecbur komple ayna almıştım.emniyet teşkilatını kendi hırsızlıklarını örtbas etmek için dağıtınca mayası bozuklar iyice azıttı

• dikkat ettimde sanırım kapı kilit mekanızmasının kablo tertibatınıda soketten çıkarmışlar yere kadar uzanıyor , çekip koparmamışlar. acaba menteşelerle beraber mi götürdüler .o menteşeleri açmak kolay değil çok zor bi işlem.
  • araç kapısıyla kaçarken yolda kaza yapsa ,kimin sigortası kapıyı karşılar. Sigortacıların bu soruyu cevaplaması lazım, araçtan ayrı kapı kazaya karışırsa durum ne olur, veya adam kapıyı polise yakalanmamak için üstgeçitten veya köprüden geçerken aşağı atsa başka araca zarar verse, veya yaralanmasına sebep olsa araç sahibi sorumlu olur mu, yoksa kapı benden çıktı artık alakamız yok mu der. Bak işte insan düşündükçe aklına gelmiyor değil örneğin biri sizin kapıya çarptı kaçtı ,kapıda hasar oluştu ancak sizin kaskonuz yok, kaskosu olan bir araçla kapıları değişseniz hasarlı kapı kaskodan yapıldıktan sonra tekrar herkes kendi kapısını alsa , rahatlıkla sigorta şirketi mükerrer hasar kaydını yer, böyle birşey başlarına gelmiş midir acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

bir yaşıma daha girdim arkadaş. bu ne böyle ya . Kolumuzu pencereden çıkarsak kesip kaçacaklar

as<zdfhgjfhkgv
  • haşhaşiler çalmıştır

• Arabayi calacakken o koltuk dosemelerini gorup vazgecmis ibreti alem olsun diye de koltuklari teshir etmis bence....

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

bir yaşıma daha girdim arkadaş. bu ne böyle ya . Kolumuzu pencereden çıkarsak kesip kaçacaklar

Bu güzeldi

Eyvallah
  • Bizim bi arkadaşında lastiklerini çalmışlardı. Bu kadar gülmemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarlet.

İhtiyacı kadar almış işte.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babaaa kapı yok.
    Kapıyı Çalmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osm41

Babaaa kapı yok.
    Kapıyı Çalmışlar.

Bunu yazmak için girdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

quote:

Orijinalden alıntı: Scarlet.

İhtiyacı kadar almış işte.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.