Arkadaşlar merhaba gündüz kullanırken hiç bir sıkıntı sorun yok ama 2 gündür akşam saat 22.00dan sonra ping değerim birden yükseliyor 70 80 den aşağı inmiyor. Nedir bu sorun 1.5 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yoktu 2 akşamdır bu sorunla karşı karşıyayım. Oyun modunda kullanıyorum. Nedir bu sorunun kaynağı lütfen konuyla ilgilenir misiniz online oyunlarda çok sıkıntı çekiyorum şuan !! @turknetdestek
YOğunluk oluyor bütün servis sağlayıcılarda böyle maalesef. Hatların kapasitelerini arttırsalar bu sorunlar ortadan kalkacak ama burası Türkiye olduğu için böyle bir şey beklemek yanlış olur.
Merhaba, PM üzerinden yanıt verdim.
Türknet 16mbps ilk ay çok güzel hizmet alan biri olarka yazıyorum 2. ay başlayan ping sorunlarını defalarca kayıt oluşturmama rağmen sorunları hep bende gösterim çözüm üretmediği için netspeed firmasına geçtiğim günden beri(2 yıl oldu çok şükür) pingim akşamları hiç yükselmedi :) iyikide geçmişim diyorum ha Türknet ping problemi olmayana kadar #herşeyçokgüzeldi nedense netspeed geçtiğim gibi ping sorunu düzeldi Yani İSS'de olan problemi değiştirerek çözdüm.
Geçmiş olsun ping sorunu çeken herkese.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme