Bildirim
Akşam yemeğim ss'li
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yarasın reis acıma löpürdet
salata da iyi gider
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Afied hodjamda o dönerler adamı kısır ediyo uyarayım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Döner değil hocam tavuk göğüsü.Kırmız biber ve köri kattım.
Eyvallah hocam üşendim bugün salata yapmaya.
Güzelmiş hocam makarna ile yersen hocam tavuğun içşne az köri kajun ve krema st 10 numara oluyof
benim akşam yemeğim ilginç oldu.
öğlen iki tane büyük salata yaptım. birinin limonunu içine sıkmadan üzerine streç film çekip akşam yemek üzere dolaba kaldırdım herzamanki gibi:
diğer salatayı mercimek yemeğiyle birlikte öğlen yiyecektim, ama salata+mercimek (ve yoğurt) çok fazla geldi. ikisinin de yarısını yeyip kalanını dolaba kaldırdım. ve o kalanları akşam yemeği niyetine demin yedim.
resimdeki salata dolapta kaldı, onu yarın yiyecem artık.
-
Deneyeceğim hocam sağ olun
Afiyet olsun hocam diyettesiniz herhalde,biraz da protein ekleyin.
normalde akşam yemeğinde resimdeki salatayla ton balıklı makarna yeme planım vardı ama öğlenki hesap akşama uymadı
-
Pirinc yerine bulgur, tavuk yerine balik yesen daha iyi olmaz mi? Yanina da guzel bir salata. Normalde de bakliyat, zeytinyagli, potasyumdan zengin besinler, gunde 5 porsiyon taze meyve, kuruyemis?
Pirinc ve tavuk sanki yapilacak en kotu tercihler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Afied bal sugar
Hocam kilo almaya çalışıyorum pirinçte bulgurdan çok daha fazla kalori ve karbonhidrat var bu yüzden tercih ediyorum.Tavuk en ucuz hayvansal protein ve balığı hiç sevmem bu yüzden omega hapı alıyorum günlük.Sebze olarakta 2 havuç yerim her öğünde ama bugün alamadım.
glisemik indeksi yuksek diye diyorsaniz basmati pirinci var onunki 60'in altinda.
ben de pek sik tercih etmem ama nutrient-dense olmadigi icin.
-
O yoğurdun ne kadarını yiyorsun?
-
Hocam 6-7 kaşık yedim,pilavın kuruluğunu alsın diye.Dolma içi gibi güzel oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X