Şimdi Ara

akşam yemeğim(ss li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler abim getirmiş bende yapıyım dedim ismi acılı ama hiç acısı yok nerdeyse ama güzeldi yinede

akşam yemeğim(ss li) akşam yemeğim(ss li) akşam yemeğim(ss li) akşam yemeğim(ss li)
     akşam yemeğim(ss li) akşam yemeğim(ss li) akşam yemeğim(ss li) akşam yemeğim(ss li)

• bim den yiyoruz maşallah gardaşım
  • Kusura bakma ama midem kalktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4RedSea

bim den yiyoruz maşallah gardaşım

tabikiide kardaşım
  • Komur olmus o yavHocam aman diyim yeme onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4RedSea

bim den yiyoruz maşallah gardaşım
    bi tanesi zenci piliç kebap olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

bi tanesi zenci piliç kebap olmuş

Alıntıları Göster
    Yakmışşın.
  • bimde gördüm bnde 10 lu fiyatida 3,75 mi neydi almayı düşünüyorum çok uygun bence, yapılışa pratik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyler

evet beyler abim getirmiş bende yapıyım dedim ismi acılı ama hiç acısı yok nerdeyse ama güzeldi yinede

kuru ekmekle cıkmaz onun tadı , lavaş alsaydın bide soğanı limonlayıp sumak ekşisiyle karıstır domates,marul,sogan sar arasına..... Seviceksin [:@

• quote:

Orijinalden alıntı: synulox

quote:

evet beyler abim getirmiş bende yapıyım dedim ismi acılı ama hiç acısı yok nerdeyse ama güzeldi yinede

kuru ekmekle cıkmaz onun tadı , lavaş alsaydın bide soğanı limonlayıp sumak ekşisiyle karıstır domates,marul,sogan sar arasına..... Seviceksin [:@

aklıma geldi ama bu saatte lavas alabilecegim yer yoktur diye alamadım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: synulox

quote:

aklıma geldi ama bu saatte lavas alabilecegim yer yoktur diye alamadım

Alıntıları Göster
    peki bize burda bunu paylaşmaktaki amacını söler misisin bir insan niye yediği fotoğrafını çekip bilgisayara atıp ondan sonra upload edip konu açmak ister ki ?
    görende suşi yemiş koymuş zanneder

• quote:

Orijinalden alıntı: Konungariket Sverige

peki bize burda bunu paylaşmaktaki amacını söler misisin bir insan niye yediği fotoğrafını çekip bilgisayara atıp ondan sonra upload edip konu açmak ister ki ?
    görende suşi yemiş koymuş zanneder

Alıntıları Göster
    bimde satılan tadı berbat ötesi bişey bu nesi güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: rata

bimde satılan tadı berbat ötesi bişey bu nesi güzel

Alıntıları Göster
    ishal oldum diye konu açması 24 saati bulmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okullu Mehmet Pasa

ishal oldum diye konu açması 24 saati bulmaz

Alıntıları Göster
    Böyle hazır ürünlerin içerisindeki katkı maddesinin haddi hesabı yok, ayrıca gram et yok içinde basmışlar soyayı et diye satıyorlar.

Varsa tavuğun taşlığı, dalağı, ayağı, bacağı, kulağı, kolu vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth. -- 20 Nisan 2013; 1:15:42 >
  • bir kere almıştım 5 parça kızartıp 2sini yiyip gerisini çöpe atttım, berbat bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Böyle hazır ürünlerin içerisindeki katkı maddesinin haddi hesabı yok, ayrıca gram et yok içinde basmışlar soyayı et diye satıyorlar.

Varsa tavuğun taşlığı, dalağı, ayağı, bacağı, kulağı, kolu vardır.

Alıntıları Göster
    O kadarla doyuyormusun la sen
    boy kilo yaş kaç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaplan261

O kadarla doyuyormusun la sen
    boy kilo yaş kaç ?

Alıntıları Göster
    Çay bardağında kola bana hep çayırda uzanıp rakı demlenen tipleri hatrılatır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

Çay bardağında kola bana hep çayırda uzanıp rakı demlenen tipleri hatrılatır..

Alıntıları Göster
     akşam yemeğim(ss li)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

akşam yemeğim(ss li)

adıyamanda yediğim "karışık" aklıma geldi. Ulen ne yemekti bee...
  • 3-4 sene önce yemeklerini kendi elinle yapacaksın deseler neticemle gülerdim. Vaziyet bu.

Bu mesaja eklenen görseller:

akşam yemeğim(ss li)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.