Bildirim
Akşamları hız düşüklüğü (4. sayfa)
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
5 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba,
Destek ekibi sizden bilgilerinizi alıp detaylı inceleme yapacaktır. Ben sizin bilgilerinizi bilmeden tahminimi ileteyim. Bu başlığı inceleyenler için bilgilendirici olabilir.
Rakipte geçişte eğer diğer firmada Adsl porttaysanız (16 mbps ve altı hız alıyorsanız) geçiş işlemi adsl’den adsl’e yapılır (TR’de sistem böyle kurulmuş bize özel değil). Eğer rakip firmada adsl porttaysanız bize ilk geçtğiniz port adsl olur ve max 16 mbps hız görürsünüz. Sonra bizde adsl’den vdsl’e taşıma işlemi başlar. Yüksek ihtmalle aboneliğiniizn ilk günü böyle bir hız görüp “35 mbps dediler 16 mbps” diye kızarsınız. 1-2 gün içinde hız 35 mbps’ye arka planda çıkıverir.
Eğer durumunuz buysa endişe etmeyin belki sabaha 35 mbps olduğunu görebilirsiniz.
Eğer başka bir durumsa destek ekibi yardımcı olacaktır.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
-
PM Üzerinden bilgileri ilettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@slowfood
Gündüz hangi değerleri alıyorsunuz.
farklı saatlerde alıp paylaşmanız mümkün mü? -
-
-
-
@slowfood
akşam değerlerinizi bekliyorum
bakalım benimki gibi sıkıntı olacak mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meko35 -- 18 Eylül 2019; 11:13:42 > -
Bende bugün abonelik için görüştüm kendileri ile ama fiyatlar konusunda biraz saçmalık var :) Taahhütsüz 35mbps'e 79,90 diyorlar. Taahhütlü 50mbps'e 94,90TL diyorlar buraya kadar sorun yok. 35Mbps taahütlü soruyorum 94,90TL fazla geldiğinden... 35Mbps taahhütlüye de 94,90TL dediler :) Taahhütsüz hali bile daha uygun 35Mbps'in. Gel gör ki kurulum ve modem ücretiyle oda tabi ki 79,90 olarak kalmayıp ilk 4 ay 120TL ye geliyor :) Yaklaşık 12 yıldır TürkTelekom kullanıyorum kendi evimde vdsl desteği falan da olduğundan millenicom kullanmayı düşünüyordum ancak yine TT ile devam edeceğim sanırım hipernet 24mbps ne kadar istemesem de -
35 Mbps'e Kadar | Kotasız | Gerçek Sınırsız | Yalın Fiber V1 | Teklif 4 > 270,00 TL yerine 1-24 ay 69,90 TL
Bana whatsapptan bunu gönderdiler taahüt için
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Aynı sorunu ben de yaşamaktayım. Saat 20.00'a kadar 94Mbps hız aldığım internetim 20.00'ı geçtiği an kademeli olarak 70-50-30-10-8'e düşüyor. Saat 21.30-23.00 arası ortalama 8-10Mbps oluyor. Devamında da 00.00'a kadar yine kademeli olarak artış gösteriyor. Bölgesel yoğunluk var desem, bağlattığım ilk 2,5 ay hiç sorun yoktu. Ki bu süreçte yeni bina da olmadı, yeni taşınan da olmadı bu çevreye. Ki bizim bölgeye bakan TT elemanını telefon numarası var kalabalık zamanda arayıp sorduğumda tıkanıklık olmadığını söylüyor.
Bu sorunu 1,5 aydır yaşıyorum ve bu süreçte donanımhaber'deki millenicom hesabına birçok mesaj attım. Geri dönüş sağlanacaktır dendi ve 1 kere bile geri dönülmedi. En son geçen gün Alper Bey'in hesabına mesaj attım ve ancak o şekilde geri dönüş alabildim. Onda da sorun Türk Telekom'a yönlendirildi. Oysa ki TT cephesinde sorun yok. Anladım ki ilgilenilse bile sorun çözülmeyecek, Oris Telekom'a dün geçiş için evrakları gönderdim.
Ek olarak, akşam saatlerinde pinglerim de çok yükseliyor. CS'yi normalde 50-60ms ping ile oynarken akşam saatlerinde 90'ın altına inmiyor. LoL TR'ye normalde 19ms alırken akşam 30ms altına inmiyor. Ve dalgalanıyor.
-
Merhaba,quote:
Orijinalden alıntı: slowfood
PM Üzerinden bilgileri ilettim.
Pm üzerinden dönüş sağlanmıştır. -
-
-
Gün içerisinde bu derece dalgalanma olmuyordu. Ancak şimdi de bu olmaya başladı. Şu anda netspeed hattı üzerinde 27 mB bağlantı hızı mevcut. -
Bekliyorum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X