Şimdi Ara

Akşamları hız düşüklüğü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
1
Favori
7.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir önceki mesajıma istinaden millenicom aboneliğimi başlattım. Buyrun hız değerleri ve hat değerleri. Bunun düzelmesi için illa herkesin birer birer başvuru yapması mı gerekiyor?

Akşamları hız düşüklüğü

Akşamları hız düşüklüğü

Akşamları hız düşüklüğü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• slowfood kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Destek ekibi sizden bilgilerinizi alıp detaylı inceleme yapacaktır. Ben sizin bilgilerinizi bilmeden tahminimi ileteyim. Bu başlığı inceleyenler için bilgilendirici olabilir.
    Rakipte geçişte eğer diğer firmada Adsl porttaysanız (16 mbps ve altı hız alıyorsanız) geçiş işlemi adsl’den adsl’e yapılır (TR’de sistem böyle kurulmuş bize özel değil). Eğer rakip firmada adsl porttaysanız bize ilk geçtğiniz port adsl olur ve max 16 mbps hız görürsünüz. Sonra bizde adsl’den vdsl’e taşıma işlemi başlar. Yüksek ihtmalle aboneliğiniizn ilk günü böyle bir hız görüp “35 mbps dediler 16 mbps” diye kızarsınız. 1-2 gün içinde hız 35 mbps’ye arka planda çıkıverir.
    Eğer durumunuz buysa endişe etmeyin belki sabaha 35 mbps olduğunu görebilirsiniz.
    Eğer başka bir durumsa destek ekibi yardımcı olacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Söz konusu cevabı tahmin edebiliyorum dedim ve geldi. Şu anda iki ayrı ISS hesabım ve hattım aktif. Herhangi bir geçiş söz konusu değil. Diğer bağlantım kapatılmış değil. Ayrıca hiçbir bağlantısı olmamasına rağmen her iki hattımda vdsl altyapılı ve vdsl üzerinden çalışıyor. Daha önce bulunduğum adreste hiç ADSL kullanımım söz konusu olmadı. Telefon bağlantım bugün sabah erken saatlerde TTelekom saha ekipleri tarafından birlikte yapıldı. Kullandığım kablolar CAT5 kablodur. Söz konusu hız testleri de hem 10/100 Mbps LAN bağlantısıyla hem de 5g Wireless bağlantısıyla yapılmış olan testlerdir. Güncel sonuçlar da aşağıdaki gibidir.

Akşamları hız düşüklüğü
    Akşamları hız düşüklüğü

• quote:

Orijinalden alıntı: slowfood

Bir önceki mesajıma istinaden millenicom aboneliğimi başlattım. Buyrun hız değerleri ve hat değerleri. Bunun düzelmesi için illa herkesin birer birer başvuru yapması mı gerekiyor?

Merhaba,yardımcı olmak isteriz. Pm üzerinden bize bilgilerinizi iletebilir misiniz ?

• millenicom kullanıcısına yanıt
    PM Üzerinden bilgileri ilettim.

• @slowfood
    Gündüz hangi değerleri alıyorsunuz.
    farklı saatlerde alıp paylaşmanız mümkün mü?
  • Tabii ki mesela bu gece aldığım değer;

Akşamları hız düşüklüğü

• quote:

Tabii ki mesela bu gece aldığım değer;

Hız değerleriniz normal gibi
    umarım devamı da öyle olur
  • meko35 M kullanıcısına yanıt
    Sorun burada zaten. Bu saatlerde bu değerleri alıyorum. Şu anda başvuruda bir hata olduğunu bildirdiler ancak hatta bir müdahale olduğunu sanmıyorum. Şu anki değeri de göndereceğim. Sıkıntılı olan akşam saatleri.

Akşamları hız düşüklüğü

• @slowfood

akşam değerlerinizi bekliyorum
    bakalım benimki gibi sıkıntı olacak mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meko35 -- 18 Eylül 2019; 11:13:42 >
  • Bende bugün abonelik için görüştüm kendileri ile ama fiyatlar konusunda biraz saçmalık var :) Taahhütsüz 35mbps'e 79,90 diyorlar. Taahhütlü 50mbps'e 94,90TL diyorlar buraya kadar sorun yok. 35Mbps taahütlü soruyorum 94,90TL fazla geldiğinden... 35Mbps taahhütlüye de 94,90TL dediler :) Taahhütsüz hali bile daha uygun 35Mbps'in. Gel gör ki kurulum ve modem ücretiyle oda tabi ki 79,90 olarak kalmayıp ilk 4 ay 120TL ye geliyor :) Yaklaşık 12 yıldır TürkTelekom kullanıyorum kendi evimde vdsl desteği falan da olduğundan millenicom kullanmayı düşünüyordum ancak yine TT ile devam edeceğim sanırım hipernet 24mbps ne kadar istemesem de
  • atesapo A kullanıcısına yanıt
    35 Mbps'e Kadar | Kotasız | Gerçek Sınırsız | Yalın Fiber V1 | Teklif 4 > 270,00 TL yerine 1-24 ay 69,90 TL

Bana whatsapptan bunu gönderdiler taahüt için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün akşam saatlerinde evde olmadığım için ölçüm yapamadım. Şu anki anlık değer bu.

Akşamları hız düşüklüğü

Bir karışıklık var ama...

• Aynı sorunu ben de yaşamaktayım. Saat 20.00'a kadar 94Mbps hız aldığım internetim 20.00'ı geçtiği an kademeli olarak 70-50-30-10-8'e düşüyor. Saat 21.30-23.00 arası ortalama 8-10Mbps oluyor. Devamında da 00.00'a kadar yine kademeli olarak artış gösteriyor. Bölgesel yoğunluk var desem, bağlattığım ilk 2,5 ay hiç sorun yoktu. Ki bu süreçte yeni bina da olmadı, yeni taşınan da olmadı bu çevreye. Ki bizim bölgeye bakan TT elemanını telefon numarası var kalabalık zamanda arayıp sorduğumda tıkanıklık olmadığını söylüyor.

Bu sorunu 1,5 aydır yaşıyorum ve bu süreçte donanımhaber'deki millenicom hesabına birçok mesaj attım. Geri dönüş sağlanacaktır dendi ve 1 kere bile geri dönülmedi. En son geçen gün Alper Bey'in hesabına mesaj attım ve ancak o şekilde geri dönüş alabildim. Onda da sorun Türk Telekom'a yönlendirildi. Oysa ki TT cephesinde sorun yok. Anladım ki ilgilenilse bile sorun çözülmeyecek, Oris Telekom'a dün geçiş için evrakları gönderdim.

Ek olarak, akşam saatlerinde pinglerim de çok yükseliyor. CS'yi normalde 50-60ms ping ile oynarken akşam saatlerinde 90'ın altına inmiyor. LoL TR'ye normalde 19ms alırken akşam 30ms altına inmiyor. Ve dalgalanıyor.

• quote:

PM Üzerinden bilgileri ilettim.
    Merhaba,
    Pm üzerinden dönüş sağlanmıştır.
  • quote:

Dün akşam saatlerinde evde olmadığım için ölçüm yapamadım. Şu anki anlık değer bu.

benim akşamları sıkıntıyı siz gündüz yaşıyorsunuz gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meko35 -- 19 Eylül 2019; 12:48:51 >
  • quote:

Dün akşam saatlerinde evde olmadığım için ölçüm yapamadım. Şu anki anlık değer bu.

Merhaba,

Kontroller sağlanmaktadır. Size konu hakkında geri dönüş sağlıyor olacağız.

• Gün içerisinde bu derece dalgalanma olmuyordu. Ancak şimdi de bu olmaya başladı. Şu anda netspeed hattı üzerinde 27 mB bağlantı hızı mevcut.
  • millenicom kullanıcısına yanıt
    Bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.