Şimdi Ara

Akşamları hız düşüklüğü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
1
Favori
7.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim altyapım fiber değil hocam. ADSL/VDSL desteği mevcut sadece.
  • Şu anda durumu inceliyorlar. Geri dönüş yapmalarını bekliyorum. Bu da sıcak sıcak akşam test sonuçları;

Akşamları hız düşüklüğü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slowfood -- 19 Eylül 2019; 21:48:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun güncel kalması için anlık testleri paylaşıyorum.

Akşamları hız düşüklüğü

Akşamları hız düşüklüğü

Akşamları hız düşüklüğü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slowfood -- 20 Eylül 2019; 2:6:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: slowfood

Konunun güncel kalması için anlık testleri paylaşıyorum.

Merhaba,

Kontroller sağlanmaktadır. Size konu hakkında geri dönüş sağlıyor olacağız.

• Bende bugün abonelik başvurumu yaptım bakalım umarım böyle sorunlar yaşamayız.
  • Akşamları hız düşüklüğü
    GÜYA 100MBPS YALAN DOLAN BU FİRMA

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametyiigit

Merhaba,görüşme sağladığımız üzere,yardımcı olup hız sorununuzu çözümleyeceğiz. İyi günler dileriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametyiigit

Merhaba,görüşme sağladığımız üzere,yardımcı olup hız sorununuzu çözümleyeceğiz. İyi günler dileriz.
  • Bende 100 mbps kullaniyorum millenicoma bu hafta gectim aksam hiz sorunu basladi

• ckm kullanıcısına yanıt
    Hocam valla ben turktelekomda engelli indirimiyle 110 liraya getirdim 100 mbps'i. Millenicomla falan uğraşmayı düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ckm

Bende 100 mbps kullaniyorum millenicoma bu hafta gectim aksam hiz sorunu basladi
    Merhaba,

Kontroller sağlanmaktadır. Size konu hakkında geri dönüş sağlıyor olacağız.
  • İlk mesajım ve aboneliğim 17 Eylül. Bugün 21 Eylül ve hız değerleri;

Akşamları hız düşüklüğü

Akşamları hız düşüklüğü

4 günde çözülmeyen problemi ne kadar zamanda çözeceksiniz merak ettim. Pazartesi iptal işlemlerine başlıyorum.

• Alper bey özel mesaj göndermiş. Birim müdürü benim hiç şikayet/arıza kaydımın olmadığını bildirmiş. Ben kendilerini konuya tekrar ekliyorum. Konunun linkini de Alper beye tekrar göndereceğim. Artık şikayet, arıza kaydı v.s. Prosedürüyle de uğraşmak istemiyorum. Yeni abone olacaklara da bu konu aracılığıyla paylaşıyorum. 17 Eylülden beri bütün hız testi verilerime, tüm mesajlarıma hem özel mesajdan hem konu içinden cevap yazan millenicom destek ekibinin elinde şikayet kaydı yokmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alper_Karaer

Merhaba,

Destek ekibi sizden bilgilerinizi alıp detaylı inceleme yapacaktır. Ben sizin bilgilerinizi bilmeden tahminimi ileteyim. Bu başlığı inceleyenler için bilgilendirici olabilir.
    Rakipte geçişte eğer diğer firmada Adsl porttaysanız (16 mbps ve altı hız alıyorsanız) geçiş işlemi adsl’den adsl’e yapılır (TR’de sistem böyle kurulmuş bize özel değil). Eğer rakip firmada adsl porttaysanız bize ilk geçtğiniz port adsl olur ve max 16 mbps hız görürsünüz. Sonra bizde adsl’den vdsl’e taşıma işlemi başlar. Yüksek ihtmalle aboneliğiniizn ilk günü böyle bir hız görüp “35 mbps dediler 16 mbps” diye kızarsınız. 1-2 gün içinde hız 35 mbps’ye arka planda çıkıverir.
    Eğer durumunuz buysa endişe etmeyin belki sabaha 35 mbps olduğunu görebilirsiniz.
    Eğer başka bir durumsa destek ekibi yardımcı olacaktır.
    Buyrun Alper beyin ilk mesajı...

• En son geri dönüşle ilgili hız testi sonuçlarını burada da paylaşıyorum. Malum forumda özel mesaj bölümünde forumun upload sunucularını kullanarak görsel paylaşmak mümkün değil. Görsellere ulaşamama ihtimaline karşı son hız değerleri;

Akşamları hız düşüklüğü

Akşamları hız düşüklüğü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slowfood -- 21 Eylül 2019; 21:14:45 >

• Vodafoneda da durum aynı 9:10 da başladı

• @slowfood
    sıkıntılı zamanlarımda hız değerlerim, sizinki kadar hiç düşmedi diye hatırlıyorum.
    genelde yarıya düşerdi 18-20 diyelim.
    o zamandan bu yana özellikle akşamları hız testleri yaptım.
    hatta özellikle 400-500 mb dosya indirip hızları kontrol ettim
    normal hız değerleri aldım

umarım sıkıntına en kısa zamanda çözüm bulunur.

tabii şikayetlerinle ilgili olarak destek ekibinde kayıt olmaması ayıp olmuş
    @millenicom
    @Alper Karaer - Millenicom
  • quote:

Orijinalden alıntı: meko35

@slowfood
    sıkıntılı zamanlarımda hız değerlerim, sizinki kadar hiç düşmedi diye hatırlıyorum.
    genelde yarıya düşerdi 18-20 diyelim.
    o zamandan bu yana özellikle akşamları hız testleri yaptım.
    hatta özellikle 400-500 mb dosya indirip hızları kontrol ettim
    normal hız değerleri aldım

umarım sıkıntına en kısa zamanda çözüm bulunur.

tabii şikayetlerinle ilgili olarak destek ekibinde kayıt olmaması ayıp olmuş
    @millenicom
    @Alper Karaer - Millenicom
    Merhaba,konu bizim takibimizde olup en kısa sürede çözümlenecektir. İyi akşamlar dileriz.
  • quote:

En son geri dönüşle ilgili hız testi sonuçlarını burada da paylaşıyorum. Malum forumda özel mesaj bölümünde forumun upload sunucularını kullanarak görsel paylaşmak mümkün değil. Görsellere ulaşamama ihtimaline karşı son hız değerleri;

Merhaba,tarafınıza arama sağlanmıştır.Bu konu takibimizde olup en kısa sürede çözümlenecektir. İyi akşamlar dileriz.

• quote:

İlk mesajım ve aboneliğim 17 Eylül. Bugün 21 Eylül ve hız değerleri;

4 günde çözülmeyen problemi ne kadar zamanda çözeceksiniz merak ettim. Pazartesi iptal işlemlerine başlıyorum.
    Merhaba,telefonda görüşme sağladığımız gibi konu takibimizde olup, en kısa sürede çözümlenecektir. İyi akşamlar dileriz.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.