Şimdi Ara

Akşamları hız düşüklüğü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
1
Favori
7.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet yine eve geldiğimde hızım 20mbps civarıydı. @millenicom'a test sonucunu yine mesaj olarak pm'den ilettim ve beni arayıp yapmış oldukları işlemler ile normal hızıma dönebildim.

Akşamları hız düşüklüğü

Akşamları hız düşüklüğü

İlginize teşekkürler.
    @millenicom

• quote:

Orijinalden alıntı: atesapo

Evet yine eve geldiğimde hızım 20mbps civarıydı. @millenicom'a test sonucunu yine mesaj olarak pm'den ilettim ve beni arayıp yapmış oldukları işlemler ile normal hızıma dönebildim.

İlginize teşekkürler.
    @millenicom
    Merhaba,

Sizler gibi değerli müşterilerimizi memnun ettiğimiz için bizler teşekkür ederiz. İnternetinizi iyi günlerde kullanmanız dileği ile iyi akşamlar dileriz.

• merhabalar

bende birkaç gündür ping sorunu yaşıyorum

Akşamları hız düşüklüğü

speedtest de telekom avrupa serverinda 55 ms alıyorum 8-9 ms i geçmemesi lazım

twitch yayınlarını donarak izliyorum bu kadar hıza rağmen lütfen yardımcı olur musunuz?

@millenicom @alper karaer
  • 3 gün önce Türk telekomdan millenicom geçiyordum telefondan geçiş için onay verdim 2 saat sonra aradılar sabit telefonunuz üzerinde başla intenet sağlayıcısı var dediler onu iptal ettirmeniz lazım dediler ama 2-3 gün forumda gezdim artık korktum bağlattırmaktan telefon ile onay vermiştim ancak yazılı imzalı bir sözleşme olmadığı için artık ilgilenmeyeceğim çünkü ben böyle her akşam intenet hızım kaç diye kontrol edrmem 15 yıldır TT kullanıyordum böyle şeylerle uğraşmadım hızım 35 değil 24 olsun faturam 79 değil 99 olsun ama kafam rahat olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kickboxer_18

merhabalar

bende birkaç gündür ping sorunu yaşıyorum

speedtest de telekom avrupa serverinda 55 ms alıyorum 8-9 ms i geçmemesi lazım

twitch yayınlarını donarak izliyorum bu kadar hıza rağmen lütfen yardımcı olur musunuz?

@millenicom @alper karaer
    Merhaba, pm üzerinden sizlere bilgi paylaşılmıştır.İyi günler dileriz.

• Benimde 2 gündür akşam 8 den sonra hız sürünüyor 8-9 aydır kullanıyorum çok memlunum ama 2 gündür hız berbat 100 mbit paket bazen 5 bazen 11 mbit çıkıyor hız m.h arıyorum şaka gibi modemi açıp kapattırıyor hattınız yerine otursun 1-2 güne düzelir diyor

Akşamları hız düşüklüğü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Reaver

Benimde 2 gündür akşam 8 den sonra hız sürünüyor 8-9 aydır kullanıyorum çok memlunum ama 2 gündür hız berbat 100 mbit paket bazen 5 bazen 11 mbit çıkıyor hız m.h arıyorum şaka gibi modemi açıp kapattırıyor hattınız yerine otursun 1-2 güne düzelir diyor

Merhaba, sizlere arama sağlandı fakat ulaşılamadı müsait olduğunuz saat aralığını belirtirseniz dönüş sağlanacaktır.

• Türknet'de bu sorun mevcut, gördüğüm kadarı ile Millenicom'da da var arkadaşlar.
  • ucuz etin yahnisi...

direkten dönmüş bir abone olarak mutluyum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: millenicom

Merhaba, sizlere arama sağlandı fakat ulaşılamadı müsait olduğunuz saat aralığını belirtirseniz dönüş sağlanacaktır.

Alıntıları Göster
    akşamları hız düşmesi hatta yok olması sorunu bende de var
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

akşamları hız düşmesi hatta yok olması sorunu bende de var

Alıntıları Göster
    Merhaba , sizlere yardımcı olmak isteriz pm üzerinden iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? İyi günler dileriz .
  • Inşallah bu sorun benim altyapıda olmaz bende başvuru yaptım millenicom'a burdaki yorumları okudukça çekinir oldum.Türknet kullanıyorum pişmanın pişmanıyım o derece.

• YedekSubay Y kullanıcısına yanıt
    Başvuru iptal et

• mustafaeae43 kullanıcısına yanıt
    Etsem bile hanği servis sağlayıcısına geçeyim?
    Zaten yarında gelmezse evraklar gerek yok iptal ederim başvuruyu cuma günü başvuru yaptım bekliyorum.

TürkTelekom gerisi yalan

• Herhalde en son olacağı oda millenicom yarın gelmezse türknetide iptal edip baştan başvuru yapacağım selfy kampanyaları gayet uygun baktımda.

• senin en azından hızın yavaş,netgalakside hiç internet yok.
    Millenicom müşteri temsilcisi konuşmaları aklıma geldikçe o firmadan tiksiniyorum ben bağlattırıyordum millenicom aman nasıl böyle karar verdim diye aklımdan şüphe duydum senin şuan kullandığın internet varmı

• mustafaeae43 kullanıcısına yanıt
    Türknet kullanıyorum pişmanım hız kısıtlama ve ping sorunu çok ilgi müşteri hizmeti sıfır millenicomda ne gibi sorun yaşadınız tam olarak bahsedermisiniz?

Ben daha bağlatmadan sorun yaşadım müşteri temsilcileri o kadar patavatsız ki bunlar intenet bağlattıktan sonra yüzüne bakmazlar git Türk Telekom alt yapın varsa onu bağlat ben 14 yıldır kullanıyorum bu sene dedim fiyatlar Yüksek sonra başka firma geçem millenicom başvuru yaptım yaptıktan sonra yorumları okuyorum aman allahım ben ne yaptım bütün forumlarda hep aynı şeyler sonra müşteri temsilcilerin çakallıkları hepsi kandırma planlanmış 35 mbit bağlatacaktım diyor efendim sizin alt yapınız 85 e kadar karşılıyor 35 çok rahat alırsınız hızınız iyi olur diyorum herkes hızı düşük siz diyor 30 altına düşmez ben diyorum 30 gerek yok 25 olsa yeter alırsınız efendim eğer almazsam ben tahattüt iptal hakkım varmı var efendim sözleşmede yazıyor başka temsilciden alıyorum sözleşme öyle hiç bir şey yok millet 100 mbit bağlatıyor adam birisi forumda 10 gün 20 üstüne çıkamamış Ping ler patlıyor ama Türk Telekom öyle değil pahalı ama stabil gittim 24 mbit bağlattım hızım 20-22-23 Ping 7-18 arasında stabil ip Tv izliyorum takılma yok onu izlerken evdekiler telefon oynuyor video izliyorlar sorun yok

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.