Şimdi Ara

aksaray mı kırşehir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
3.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu seneki egitimi aksarayda verecek
  • Rica ederim hocam ama şöyle de bir durum var diğer mesajları okuduktan ve biraz Kırşehir hakkında araştırma yaptıktan sonra Kırşehir'in de iyi bir seçenek olabileceğine karar verdim. Bence çok çok iyi araştırma yap, her yönüyle düşün, her ikisinden de öğrencilerle konuş. Kendi gözlemlerimle kararını etkilemeyeyim, bir yeri turistik görmeye gitmekle yıllarca okumak ayn şey değil çünkü.
  • Okidokiyo kullanıcısına yanıt
    çok doğru hocam da şey mesela kırşehirde ranzalı yurt sistemi var aksarayda bazalı sistem. onlara kadar baktım. hangisi daha iyi acaba
  • savcınız kullanıcısına yanıt
    hocam aksaray'da mı okudunuz? çok şaşırdım forumda sizi sürekli takip ediyordum.
    Aksaray Üniversitesinin öğrenci kitlesi çoğu lise kitlesinden daha boş. kütüphane kurallarına uymayı bile bilmiyorlar. Bizim okul üniversitenin yanındaydı şehir otobüsünde birlikte 10dkda zehirlenmemeniz elde değil.
  • heatcan kullanıcısına yanıt
    Hocam üniversiteyi okumadım :) neden şaşırdınız ki bukadar.
  • savcınız kullanıcısına yanıt
    yok lise için sormuştum. liseyi burada okuduysanız viafenin mezun grubundaydım ben de.
    Bende asü deydm bıraktım bu sene, kütüphane de baya ses oluyordu bazen, merkez kütüphane iyidir ama
  • ygslysstudent kullanıcısına yanıt
    ben kampüstekinden bahsediyorum hocam. çalışma salonlarında vize, finallerde sabrı öğrendim. zaten diğer zamanlar pek uğramaz asülü kütüphaneye falan. vize, final zamanı gelip yer tutup sigara içerler genelde gün boyu ya da oturup hakan muhafız seyrederler.
    nasıl hocam asü? kırsehır mı onerırısınız yoksa
    kırsehır mı yazayım sizce hocam öne?
  • FireSwords kullanıcısına yanıt
    birader orası sürekli malum partinin yeriydi malum parti salaklık yaptığı için oylar bölündü malum parti de alamadı
  • Bende 20 yılımı Aksaray da geçirdim amacanız sosyallik falan değilse ki değilmiş zaten bence gayet yazılabilir diğer şehirlere göre ucuz ve yaşanabilir olduğunu düşünüyorum insanlarının da Kırşehirden pek farkı olduğunu düşünmüyorum ama yinede iki şehiri de görmenizde fayda var
  • Kırşehirde okuyorum iki şehirde de bulunmuş biri olarak ben olsam aksarayı tercih ederim kırşehir daha tam şehir olamamış gibi ne üniversite ne şehir oturmuş bi düzeni yok her an herşey değişebiliyor. merkez nüfusları birinin 300k ya yakın diğerinin 150k civarı . aksarayda 24k öğrenci var kırşehirde 17k bu rakamlara bakarsan aksaray ogrencıye daha alışık ve oturmuş bir şehir bana göre. sosyal biri değilim diyorsun keza ben de öyleyim ama benim buna rağmen kırşehirde çok sıkıldığım oluyordu. kırşehirde avm bile yok mesela. kırşehirde özel öğrenci yurdu 1 tane vardı o da kapandı tügva ve apartlar falan var. 3 erkek kyk yurdunun 1 i bazalı sadece ve 2 si merkeze yakın diğeri petlas fabrikasının yakınlarında şehre çok uzak ama kampüs içine yeni kyk yurtlarının inşaatı yapılıyor erkek yurdu da yapılıyordu sanırım 1 tane, bu sene hazır olur mu bilmiyorum maalesef. Ben böyle konuştum diye illa ki aksarayı yaz demiyorum ama iki şehirden de kişiler bulup konuş derim . hayırlı olsun

• HSE43 kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam teşekkürler ben de aksaray yazayım diyordum da yukarda aksarayın öğrencileri dengesiz liseli gibi vs diyor. o her yerde mi var sizce? kütüphane cook gurultulu vs diyolar pek onermıyolar napmalıyım sızce
    Vize final haftası oturacak yer bulaman zaten, bide yer tutup gezmeye giderler, normal zamanlarda boş ve sessiz ama
  • Hocam ben Aksaray lı olduğum için asü ye gittim bu sene bıraktım , hiç karşılaştırmadım asü mü kırsehır mı dıye fakat nufus ve merkez açısından Aksaray biraz daha iyidir, üni olarak bence ıkısı de aynı senin için hangisi uygunsa onu yaz derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygslysstudent -- 10 Ağustos 2020; 13:36:16 >
    eyvallah hocam teşekkürler. normalde kütüphanesi vs boş sessiz mi? vize zamanı hepsi dolu olur herhalde
  • ben pek kütüphanede çalışmazdım ama çalıştığım zamanlarda bizim kütüphanede çok fazla gürültü olmazdı . merkez kütüphanesi küçük zaten görsen şaşırırsın hiç üniversite kütüphanesi havası vermiyor. merkez kütüphane ile yemekhane aynı binada . liseli gibi tipler var özellike bizim kykda gece gürültü falan yapıyorlar uyandığımız oluyor birbirlerini kovalıyorlar falan tuhaf yani. Bu segmentteki üniversitelerde benzer durumlar vardır maalesef :/
  • Aksaray değil
  • HSE43 kullanıcısına yanıt
    anladım hocam odalar kaç kişilik peki
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.