Şimdi Ara

aksaray mı kırşehir mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
3.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kyk yurtlarinin cikmama ihtimali oluyor mu hocam? Ben de kirsehir tipi dusunuyorum fakat yurt kafami karistirdi yardimci olur musunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aksaray daha güzel kırşehirden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizim yurt bazalı 4-6-8 arasi değişiyor sanırım kişi sayısı. Geneli 4 kişilik oluyor odalarin ama bazali yurt cikma ihtimali biraz düşük .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uumutustun U kullanıcısına yanıt
    Tipcilara genelde hep bazalı yurt çıkıyor. Tipci olup da kyk cikmayan gormedim. Ben de Kırşehir tipda okuyorum ama önermem onun yerine hitit veya Gaziosmanpaşa yaz bana kalırsa. Kırşehirin sistemi diğer tip fakültelerinden farklı 10-15 günde bir sinav oluyoruz klasik tarza yakin sorular çıkabiliyor fakültede tel cekmiyor fakültenin yemekhanesi yok ve kampüsün en uzak noktasında. İnstagram tip.tercihim sayfasina git orada Kırşehir tıp 1-2-3 yazisi var onu oku 2.1 ve 2.2 yazilari degil o yazida ayrintili anlatmamis . 1-2-3 yazisi daha ayrıntılı .instagramdaki yazida anlamadığın yer olursa ya da baska sorun varsa pmden yazabilirsin

• Kırşehir bence, (eğer gülhane tıp gibi bir yatay geçiş hedefiniz varsa kesinlikle kırşehir)http://www.sbu.edu.tr/FileFolder/Dosyalar/eb408a43/2019_9/yurt-ici-kurumlar-arasi-yatay-gecis-sonuclari-adc40c28.pdf
    75. sayfa

Aksaray tıp fakültesi ilk defa kendi yerinde eğitim verecek, çıkmış sınavı dahi yok. İlk yıl zorlayabilir. Hocaların soruş tarzını bilmiyorsunuz. Çok sıkı çalışmanız gerek hatta 4 e kadar
  • ogretmenlik hocam ;(

• aksaray bence eğitimini bilmiyorum da güzel şehir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.