Şimdi Ara

AKSEKİ J.KOMD. TB.K.LIĞI AKSEKİ ANTALYA (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
231
Cevap
4
Favori
29.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İroni yapılacak yer cidden askeriye. :D Herkes her işi yapar. Benim normalde sağlıkçı astsubayım var. Ama revirde değil, kantin başkanlığında çalışıyo. :D Onun iğne yapması lazım. Böyle giderse ben öğrencem ona gerek kalmıcak dediğin gibi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyleron

İroni yapılacak yer cidden askeriye. :D Herkes her işi yapar. Benim normalde sağlıkçı astsubayım var. Ama revirde değil, kantin başkanlığında çalışıyo. :D Onun iğne yapması lazım. Böyle giderse ben öğrencem ona gerek kalmıcak dediğin gibi :D

Çarşamba 2-3 arası inşallah görüşürüz kardeşim.Hayırlısıyla gelelim de. Allaha(c.c) emanet.
  • Merhaba Arkadaslar,

ben kisa dönem: eğitm birliği Aksekı/Antalya ilçe Jandarma Kom.
    usta bırliği ıl Jandarma Kom.

Aksekiye ulaşım nasıl ? ben uçakla antalyaya gelip havaalanından aksekiye geçmeyıi düşünüyorum. Havaalnından otobus ya da minibüs var mı Aksekiye?

simdiden çok teşekkürler yardımlarınız için
  • Arkadaslar bende antalya il jandarma komutanligi yaziyor oraya cikan varmi cuma gunu teslim olacam ins nasil giderim havaalanindan oraya yardimci olur musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi hortlatmada bende bende akseki acemi usta antalya jandarma.5 yıl öncesinden değişen bir şeyler varmıdır.
  • bu sezon için aksekı cok serındır hos:)
  • Acaba oraya nasıl gidilir akseki de mi inmek lazım yoksa antalya otogardan mı?Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.
  • Öncelikle tecrübelerini paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum. Çoğu merakımı giderdiniz. Benim kısa dönem acemilik akseki usta birliği antalya merkez çıktı. Ancak hala kafama takılan bazı şeyler var. Telefonu yanıma alsam bugünün şartlarında sorun olurmu yada içeri nasıl sokarım sonuçta şarj aleti falan da var birde yanıma soğuğa karşı önlemlerin haricinde ne almamı tavsiye edersiniz( terlik şampuan traş bıçağı gibi).
    şimdiden teşekkürler.

Kasım 2017'de gelecekler varsa aksekide görüşmek üzere.
  • Hocam bugun daha bi arkadasla gorustum bu konuyu gecen hafta geldi askerden.tuslu telefon la git zaten yasal olarak hakkin duruma gore bakarsiniz dedi. Bende oyle yapicam .. Benimde egitim birligi akseki, gorusmek uzre

• Akseki'nin kışı sert olur arkadaşlar. Antalya diye don kilot gitmeyin. Memleketimin dağlarına selam olsun. Hepinize hayırlı teskereler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Akseki'nin kışı sert olur arkadaşlar. Antalya diye don kilot gitmeyin. Memleketimin dağlarına selam olsun. Hepinize hayırlı teskereler.

aynen merkz de yaz var ama :)
  • Cevap verenlere teşşekür ederim. Galiba en mantıklısı tuşlu telefon. İçlik giyip yola çıkacağız artık mecbur.
  • Sanslimiyiz sanssizmiyiz cozemedim :)

• 369. Dönem KD A Grubu

ACEMİ- AKSEKİ J.KOMD.TB.K.LIĞI/ANTALYA / AKSEKİ / ANTALYA

USTA- İL J.K.LIĞI/ANTALYA / ANTALYA / ANTALYA

İlgili arkadaşlar alttaki linke tıklayarak whatsapp grubumuza katılabilir
    WhatsApp.com
    WhatsApp Grup Daveti
    https://chat.whatsapp.com/K1xSP54TiHQ8gzdCbgahhN

• şimdi kar vardır orda manzxara güzel:)
  • Merhaba arkadaşlar 370.dönem

ACEMİ- AKSEKİ J.KOMD.TB.K.LIĞI/ANTALYA / AKSEKİ / ANTALYA

USTA- İL J.K.LIĞI/ANTALYA / ANTALYA için 'wp' grubu kurduk baglantıyı tıklayarak aramıza katılabilirsiniz
    WhatsApp.com
    Antalya Akseki Jandarma K
    https://chat.whatsapp.com/9mZBOdp2uhfKZX3bgwArfj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eenblackeen -- 26 Ocak 2018; 23:51:16 >

• 18 Martta Aksekide bedelli askerlik için gidiyorum, konuyu hortlatacağım :) Ulaşım biraz terste kalıyor anlaşılan bilenler paylaşabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coimbra

18 Martta Aksekide bedelli askerlik için gidiyorum, konuyu hortlatacağım :) Ulaşım biraz terste kalıyor anlaşılan bilenler paylaşabilir mi ?
    bende 19 unda teslim olacağım

• Internette yogun aramalarim sonucu hakkinda hicbir bilgi bulamadigim Akseki Jandarma Tabur Komutanligi hakkinda bedelli olarak gelecek arkadaslarin faydalanmasi amaciyla kisaca bilgi vermek istiyorum.

+Birlik Antalyanin Akseki ilcesinde bulunmakta yuksek rakimli bol yesillikli kismen serin bir iklime sahip bir bolgede yer almakta.
    +Birlik icerisinde pansiyon tarzi tek katli binalar bulunmakta.koguslar 3 ranza olacak sekilde duzenlenmis ve 6kisi kapasitesine sahip.Odalarda elektrik prizi bulunmakta.Yataklar ve yastiklar eh iste temiz sayilabilir ancak kotu kokulara sahipler mutlaka yastik kilifi getirin yada benim gibi kullanmadiginiz tshirtlerinizi kilif olarak kullanabilirsiniz.
    +Ulasim olarak ben ankaradan kontur otobus firmasi ile birligin tam onunde indim.Bunun disinda antalyadan ilce minubusleriyle artarmali gelen terpitlerim vardi.
    +Yeme/icme birlik yemekleri uzman asker tarafindan yapilmakta oyle ne cok lezzetli ne cok kotu.ac birakmadi tokta tutmadi.kantin vasat genellikle cips kola tarzi urunler var.Karavanadan cikan yemekleri yemek bu durumda daha saglikli.
    +Cantaniza mutlaka spor ayakkabi,esofman takimi koyun burada verilmiyor ve serbest zamanlarda bu kombinde olmaniz isteniyor.istihkak olarak bot,kamuflaj,1adet corap,1adet tshirt ve havlu takimi verilmekte bu bilgiler isiginda hazirliginizi yaparak gelmenizi tavsiye ederim.
    +sicak su/dus cok faal durumda degil donemimizde yeni termosifonlar takildi pek aktif olduklarini soylemek zor.Belki bizden sonra gelecek celbler rahat edecektir.Birlikte bulunan asker sayisi az oldugu icin vakit sinirlamasi bu nedenle bulunmuyor.
    +Komutanlar yardimsever,genel olarak duzgun insanlar her meslek grubunda oldugu gibi aralarinda curuk elmalar bulunmakta.Dikkat etmek lazim.
    +Birlik icerisinde az asker oldugu icin temizlik,mintika ve angarya is bitmiyor.Egitim ve spordan cok belirttigim isler yapiliyor.
    +Benim celbimde gelen insanlar hep universite mezunu olmasina ragmen cogu ergen liseli modundaydi.bazi arkadaslari tenzih ederek insanlarda ciddiyet ve karakter eksiginin ne uç noklarda oldugu sayisiz kez tecrube etme firsati bulduk.

Soyleceklerim bu kadar.Askerlik bana beklentilerimin aksine sivilde nekadar guzel bir hayatim oldugunu ve vakit/zaman yonetiminin ne kadar onemli oldugunu gosterdi.
    Gidecek tum arkadaslara simdiden hayirli tezkereler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toojohn -- 28 Temmuz 2019; 23:22:0 >

• toojohn kullanıcısına yanıt
    sonunda bedelliyle ilgili bi yazı buldum şükür =)

açıklamaların için teşekkür ederim böyle birşey arıyordum.
    sormak istedgiim 28 ekim de teslim olacam fakat Uşak üzeriden Aksekiye otobüs yok , antalyaya gelip oradan rahatça geçebilirmiyim aksekiye ?

bir de ne götürmemiz gerektiği hakkında bilgi verirsen sevinirim (özellikle telefon işi nasıl oldu sizde)

kasım ayında askerlik yapacağımız için büyük ihtimalle çok soguk olacakmış oralar , ayıptır söylemesi iç çamasırıdı oyudur buyudur miktar olarak neleri ne kadar götürmeliyiz .

şimdiden teşekkğr ederim bulabilidğim tek paylasım senindi :)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.