Şimdi Ara

AKSEKİ J.KOMD. TB.K.LIĞI AKSEKİ ANTALYA (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
4
Favori
29.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayaa Olduk valla :)) Benimde ne zaman gideceğim pazartesi sülüsü alınca belli olur. Bende denizliden gideceğim.
  • iyi günler bende forumdaki yorumları görüp üye oldum acemilik Akseki usta birliği Antalya ben dün sülüsümü aldım 7sinde oradayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouz18

iyi günler bende forumdaki yorumları görüp üye oldum acemilik Akseki usta birliği Antalya ben dün sülüsümü aldım 7sinde oradayım

Kardeşim sülüsünde ayın 7 si mi diyor? Nereden geleceksin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkutamca -- 26 Ekim 2013; 14:24:45 >
  • erkutamca kullanıcısına yanıt
    Çankırılıyım Van'da görev yapıyorum Van'dan geleceğim iki gün yol izni yazdılar 7si saat 14.00 e kadar teslim ol dediler ama 4ünden itibaren asker sayılıyormuşuz @erkutamca
    SLM BENDE MANİSADAN GELİYORUM SÜLÜSÜ ALMADIM DAHA AMA
    öncelikle hepimiz için hayırlı olsun benim de acemilik AKSEKİ J. KOMD. TB. K.LIĞI usta birliği İL J.K.LIĞI/ANTALYA arkadaşlar alicantsky nın da dediği gibi denk getirebilirsek birlikte teslim olalım, @baykanka @alicantsky @erkutamca arkadaşlar sizlere pm attım, muhakkak görüşelim. hepimiz için şimdiden hayırlısı olsun tekrar.
  • arkadaşlar özellikle sizlerle tanışmak için üye oldum. kimilerinize özel mesaj da attım. gitmeden büyük bi oluşum yapsak da hep beraber gitsek ne iyi olur. 84 liraya havalimanına uçak var perşembe gününe acil görüşüp karar vermek lazım hava mı otobüs mü hep birlikte gidersek süper olur. sorun yaşamayız. birbirimize yoldaş oluruz şimdiden özel mesajlarınızı bekliyorum. acele edelim
  • AKSEKİ J.KOMD.TB.K.LIОI usta birliği İL J.K.LIĞI/ANTALYA arkadaşlar çok memmun oldum ne zaman teslim olacaksan faceden ekliyelim birbirimizi beraber gidelim. facedehttps://www.facebook.com/ercan.ustunkaya şu adresten ulasabılırsınız ben adana dan geliyorum
  • ouz18 O kullanıcısına yanıt
    kardeş bende kırıkkaleden gidicem ankaradan hızlı tren var konyaya konyadan da 2 saat akseki @ouz18
  • Merhabalar AKSEKİ J.KOMD.TB.K.LIĞI/AKSEKİ- ANTALYA(eğitim birliğim) //// İL J.K.LIĞI/ANTALYA / ANTALYA ( esas birliğim) istanbuldan gideceğim :)...

Metro turizm Aksekinin içinden geçiyor diye söylediler. İSTANBUL-KONYA- ALANYA seferi Konyadan geçtikte sonra Alanyaya giderken Aksekiden geçiyor diye bilgi aldım. başka firma varmı bilmiyorum. direk Antalya otogara geçerseniz otogar ile akseki arası yaklaşık 155 km ve 2:45 dk civarı sürüyormuş. Uçak ile gidecek olursanız Antalya Havaalanı Akseki arası 144 km civarı ordan ulaşım neşekilde olur direk araba bulunurmu bilmiyorum . Otobüs bileti 85 tl civarı Uçak bileti ise promosyonlu bulabilirseniz 74 tl ve ilavelerle 82 tl civarına gelmekte tabi bu fiyat THY ve ONUR air için geçerli diğer firmaları bilmiyorum.OTOBÜS BİLETİNİZİ ALIRKEN SİZLERDE BİLGİ ALIRSANIZ İYİ OLUR.VARSA BİR YANLIŞLIK DÜZELTMİŞ OLURUZ YANLIŞ BİLGİLENDİRME YAPMIŞ OLMAYALIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoWeL -- 27 Ekim 2013; 2:12:16 >
  • Macabre kullanıcısına yanıt
    istanbuldan gidecek olanlar faceden eklermisiniz https://www.facebook.com/mesut.kaymakk
  • Merhaba arkadaşlar, benim de sistemde gözüken sonuç bu şekilde.

Eğitim Birliği
    AKSEKİ J.KOMD.TB.K.LIĞI/AKSEKİ / AKSEKİ / ANTALYA

Esas Birliği
    İL J.K.LIĞI/ANTALYA / ANTALYA / ANTALYA

Herkese hayırlı olsun.
  • tekrar dan herkese hayırlı olsun inş sağ sağlim sıkıntısız bi askerlik geçiririz.Ben sivastan geçeceğim akseki ye.
  • Arkadaşlar merhaba ben de 353.dönem olarak acemilik Akseki esas birlik olarak ta Antalya il jandarma gözüküyor. Acemiliğini Akseki'de yapıcak arkadaslarla önceden tanısmak isterim. Hepimize simdiden hayırlı olsun.
  • En sansli grup mu desem nasipli mi desem bilemiyorum. Emin olun en guzel kura. Gecen yil orada yaptim. Ne yemek sorunu ne su sorunu sadece dag basinda. Kışın ise cok soguk . Usta birliğine ilçelere gidecek cogunuz. Oralarda kış askerligi icin en iyi kura.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitiko

istanbuldan gidecek olanlar faceden eklermisiniz https://www.facebook.com/mesut.kaymakk

Facebook kullanmıyorum ama buradan iletişime geçebiliriz.
  • arkadaşlar ben bugün silüs ü aldım ayın 6 sı sabah 10 a kadar teslim olmam gerekiyormuş akseki de görüşürüz
  • Akseki de acemiliğini tamamlamış arkadaşlar, aşağıdaki merak ettiklerim hakkında bilgi verebilirlermi acaba?

1- hava limanından Akseki ye direk ulaşım var mı? Varsa ne şekilde?
    2- birçok kişide oldugu gibi benim de usta birliği olarak Antalya İl Jandarma gözüküyor. Orda mı devam edicek askerliğimiz yoksa kesin olarak diğer karakollara dağıtılıcakmıyız? Dağıtılıcaksak bunu neye göre belirliyorlar?
    3- nekadar süreyle acemilik yapıcaz? Daha önce, farklı yerlerde kısa dönem askerlik yapan arkadaşlarım 15 er gün acemilik yapmışar dı da ondan soruyorum.
    4- telefon konusunda dedikleriniz doğrumu? Götürsek kullanabilirmiyiz?

Yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden cok tesekkur ederım. Herkese hayırlı tezkereler dilerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: archell123

Akseki de acemiliğini tamamlamış arkadaşlar, aşağıdaki merak ettiklerim hakkında bilgi verebilirlermi acaba?

1- hava limanından Akseki ye direk ulaşım var mı? Varsa ne şekilde?
    2- birçok kişide oldugu gibi benim de usta birliği olarak Antalya İl Jandarma gözüküyor. Orda mı devam edicek askerliğimiz yoksa kesin olarak diğer karakollara dağıtılıcakmıyız? Dağıtılıcaksak bunu neye göre belirliyorlar?
    3- nekadar süreyle acemilik yapıcaz? Daha önce, farklı yerlerde kısa dönem askerlik yapan arkadaşlarım 15 er gün acemilik yapmışar dı da ondan soruyorum.
    4- telefon konusunda dedikleriniz doğrumu? Götürsek kullanabilirmiyiz?

Yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden cok tesekkur ederım. Herkese hayırlı tezkereler dilerim...

1- Havalimanından Antalya otogara geçip (Yaklaşık 45 dk imiş) oradan da Akseki'ye.
    2- Acemi birliği sonunda kura çekiliyormuş, şansına neresi denk gelirse.
    3- 5 Hafta sürüyormuş.
    4- Girişte teslim ediyormuşuz. Sonrasında yemin töreninin ardından geriye veriyorlarmış.

• Benim birader de 6 sında İstanbul'dan sabah uçakla Akseki'ye gidiyor. Onun için biraz araştırdım.

Akseki'ye gitmek için havaalanından otogara gitmenize gerek yok.

Akseki'ye giden otobüs firmasını arayıp havaalanı kavşağından bineceğinizi söylüyorsunuz. Antalya otogardan kalkan araç 45dk sonra kavşağa geliyor.

"Ateş tur - 0532 655 5475" ve Kontur var sabah 7 den itibaren 2 saatte bir Antalya'dan seferleri var. Başka firmalar da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakekrem -- 31 Ekim 2013; 8:03:44 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.