Şimdi Ara

AKSEKİ J.KOMD. TB.K.LIĞI AKSEKİ ANTALYA (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
4
Favori
29.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Çanakkale'den yola Salı 18:30'da çıkacağım çarşamba sabahta 11:00-12:00 gibi teslim olmayı düşünüyorum. Tüm 349.Dönemlere hayırlı uğurlu olsun...
  • Aksekiye bursadan gidecek olanlar varsa bana ulaşsın arabayla otobüs parasına gidilir...
  • benimde acemi akseki usta birliğim ise antalya il jandarma çıkmış form dağıtırlarsa beni bilgisayar üzerine alırlar mı acaba ben 4 yıllık pc teknik servis elamanıyım ağ kurulumundan tutunda yazıcılar toner dolumu yazılımsal sorunlar vs elimden baya iş gelir gerçi reelde bunlardan bıktım cezaevinde nöbet tutmakta iyigelebilir ama mesleğime uygun olursa zevkli geçer gidipte işletme okudum diye kantine felan atmazlar inş. bu arada ben uçak bulamadım otobüsle gidicem yollarda yağışlı inş. zamanında giderim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 10 Aralık 2012; 19:26:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReDTwiSteR

benimde acemi akseki usta birliğim ise antalya il jandarma çıkmış form dağıtırlarsa beni bilgisayar üzerine alırlar mı acaba ben 4 yıllık pc teknik servis elamanıyım ağ kurulumundan tutunda yazıcılar toner dolumu yazılımsal sorunlar vs elimden baya iş gelir gerçi reelde bunlardan bıktım cezaevinde nöbet tutmakta iyigelebilir ama mesleğime uygun olursa zevkli geçer gidipte işletme okudum diye kantine felan atmazlar inş. bu arada ben uçak bulamadım otobüsle gidicem yollarda yağışlı inş. zamanında giderim

Merhaba arkadaşım aynı yere gidiyoruz. Ben de İstanbul'dan uçakla gideceğim
  • tüm tertiplerime hayırlı uğurlu olsun. İstanbul'dan onur air 8.15 sabah ucagına binip antalya havalimanına varacagım artık ordan da minibüslerle veya kendi imkanlarımızla geceriz. hepimizin hakkında hayırlı olsun. orada görüsmek üzere.

not: burada bizden önce bilgi veren tüm dedelerimizden Allah razı olsun. icimizi rahatlattınız. bize bilgi verdiniz :)
    bu arada telefon gercekten sorun olmuyor mu? direk birlige girerken cebimizde telefonla girelim mi yani? anlayamadım gitti
  • çok rahat askerlik yapacaksınız çokkk :) 347.ksd acemiliğim akseki usta birliğim antalya il jandarma kom. idi. Tabi usta birliğinde karakollara dağılcaksınız ben kemer tekirova jandarma karakolundayım. Merak ettiğiniz konularda yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozbirik

Gozunuz aydin,tatil koyune gidiyorsunuz :)

bozbirlik 347leride yollamıştın tatil köyüne gidiyorsunuz diye şimdide 349ları. Ben 347.ksd olarak yaptım ağustos-2012 de hakkaten tatil köyü olduğunu gördük arkadaşlar gidenlere hayırlı olsun şimdiden. 349ların tek dezavantajı havaların soğuk olması, bizde akşam 11 12ye kadar sohbet muhabbet devam ediyordu bahçede. Akseki'yi düşündükçe çook özlüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: anonymoous

quote:

Orijinalden alıntı: bozbirik

Gozunuz aydin,tatil koyune gidiyorsunuz :)

bozbirlik 347leride yollamıştın tatil köyüne gidiyorsunuz diye şimdide 349ları. Ben 347.ksd olarak yaptım ağustos-2012 de hakkaten tatil köyü olduğunu gördük arkadaşlar gidenlere hayırlı olsun şimdiden. 349ların tek dezavantajı havaların soğuk olması, bizde akşam 11 12ye kadar sohbet muhabbet devam ediyordu bahçede. Akseki'yi düşündükçe çook özlüyorum...

Boşuna söylemedik hocam,Akseki gibi yer var mı memleketimde :) Koğuşlar tek kat zaten,odalar 10 kişilik (1.bölük) , fotoğrafçısı akbaba Mehmet hergün orda adamdan ne istediysek temin etti valla helal olsun,uçak yakıtı isteseydik onu da getirirdi

Yemekleri şahaneydi bizim zamanımızda,şimdi nasıl bilmiyorum..

225 kişiydik,hergün 1 koğuş eğitimden muaf olurdu,o 10 kişi yemekleri dağıtıp,yemekhaneyi ve bulaşıkları yıkardı.. En çok zorlandığımız nokta yemekhane ile mutfak arasındaki o çakıllı yolda tek seferde tüm yemeği bulaşığı 10 kişi taşıyalım diye uğraşmamızdı.O bile güzeldi valla..

Sıcak su sıkıntısı yoktu,hergün duş alıyorduk,tuvalette fazla sıra beklemiyorduk..Oflayıp poflayanlarla kavga ediyordum mis gibi yere düştünüz kıymetini bilin diye..

Gidenler hep güzel anılarla dönüyor.Hayırlı teskereler olsun giden forumdaşlarıma..

• bende 339ksd acemilik yapmıştım akseki de.

bir çok şeyi yazmış arkadaşlar ammaaa size çok güzel bir kıyak yapacağım şimdi :)

yapmanız gerekenleri sırayla söylüyorum. yemin töreni ile birlikte çarşı izniniz olacak. ancak:!

akseki de internet dışında bir şey bulamayacaksınız. bunu bilin. olur da bunun dışında birşey isterseniz örnek olarak, çok iyi arkadaşlıklar kurar ve çarşıya çıktıgınızda gzel bir gün geçirmek isterseniz dediklerimi uygulayın :)

ordaki fotocu abiye gidin . akbaba mehmet. diyinki biz bir minibus kiralamak istiyoruz. panelvan gibi bişi eski küçük vosvos servisler gibi. var onun bir sürü tanıdığı. telefonunu alın.
    10 -11 kişi toparlayın aranızda zira araçlar daha fazlasını almıyor. telefonunu aldığınız minibüsçü abiyi arayın ve çarşı çıkışında sizleri biraz ilerden almasını (saat ve tarih belirtin ) söyleyin ve toplam fiyata anlaşın (ben mayıs 2011 de kişi başı 9 liraya denk gelmişti. gidiş dönüş ve adam bizi orda beklemişti).

ibradı yolunda handost alabalıkçısı olduğunu söyleyin. mutlaka biliyordur. ve oraya gidin. eğer bilmiyorsada ksıaca tarif edeyim. ibradı yoluna girdikten sonra 20km aşağıda küçük bir köprü var . köprüye girmeden önce hemen sağdan küçük bir yol ayrılıyor ordan girin ve karşınıza çıkacak.

bir alabalık 5-6 lira falandı. ortaya bol salata bolca közlenmiş patates soğan ve bira veya rakı ile nehir kenarında orman içinde mükemmel bir gün geçirin. kafanızı dinlendirin. içkiyi abartmayın ki girerken sorun olmasın. biz bira balık falan yol derken kişi başı 25-30 liraya , istanbulda 100 150 liraya yapacağımız organzasyonu yapmıştık. yerin sahibi de baya mütevazi bir amcaydı. çok özel bir yer.

www.youtube.com/watch?v=3sva-R5O4Bo sanırım burası oraya ait bir video.

hayatımda yediğim en güzel alabalık (çiftlik değil gerçek adam kendi tutuyor ). en güzel salatalar ve en güzel askerlik anılarımdan biriydi orası. kesinlikle tavsiye ederim.

çok şans eseri keşfetmiştim burayı. ailemle yana yakıla yemin töreni sonrası yemek yiecek yer ararken bir eczaneye nerde güzel yemek yeriz diye sormuştuk. eczane sahibi babasının böle mütevazi bir yeri olduğunu anlatmıştı. önce pek inandırıcı gelmemişti. ama akseki de dindiri börekleri ailemle yiyeceğimize gidek de bir bakalım demiştik. karşımıa bir gizli bajhçe çıktı resmen.

tabii 2. çarşımda hemen atıldım bu organizasyon işine. ben bu organizasyonu askerde yaparken çoğu arkadaşım burun kıvırmıştı ama benle birlikte oraya gelen 10 kişi eminim hala unutmamışlardır. baya bir duacı olmuşlardı. kendilerine de selam olsun eğer görürlerse buradan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glemrel -- 13 Aralık 2012; 16:28:18 >

• Aksekiden 349.ksd lerin dağıtımları ne zaman olacak bilen var mı? Gelsinler artık :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 347.KDE. olarak acemiliğimi Aksekide,ustalığımıda il Jan. komutanlığı gazino müdürlüğünde Çavuş olarak yaptım.Akseki 10 kişilik koğuşlardan oluşan yemek bakımından et yemekten bikacağınız,küçük ve zamansız açılan bir kantin ve tost büfesi bulunan bir yerdir.Banyo konusunda kesinlikle sıkıntı çekmezsiniz,her akşam sıcak su bulunur ama erken girmenizde fayda var sona kalırsanız su soğuya bilir .Akseki küçük bi ilçe,2 adet internet kafesi var ve yer bulmada sıkıntı çekebilirsiniz.Aşiyan denen bir lokantası canınız kebap isterse burdan temin edebilirsiniz.Sabahtan akşam 5 kadar eğitim yapar sonra yatarsınız.Eğitimde genelde bi ağaç altında oturmakla geçer.Ve gelelim Mehmet Abiye (Akbaba) kendisi size her türlü ürünü temin edebilir ayrıca anı olarak kalacak resiml,erini çeker.Bizim bir yüzbaşımız vardı, Turgay Savaş adında hala duruyorsa adamın kralıdır.Komutan dediğin böyle olur dersiniz görünce.Gelelim il jandarma Komutanlığına, burada değişik bölümler vardır(kademe ,hizmet muhafız,muabere,gazino) gibi.İçlerinde en rahat olan askerler gazino müdürlüğünün askerleridir.Burda elinizi sallasanız rütbeliye çarpar haberiniz olsun.Neyse söyleyeceklerim bu kadar şimdiden herkese hayırlı teskereler.

• quote:

Orijinalden alıntı: olkunet

347.KDE. olarak acemiliğimi Aksekide,ustalığımıda il Jan. komutanlığı gazino müdürlüğünde Çavuş olarak yaptım.Akseki 10 kişilik koğuşlardan oluşan yemek bakımından et yemekten bikacağınız,küçük ve zamansız açılan bir kantin ve tost büfesi bulunan bir yerdir.Banyo konusunda kesinlikle sıkıntı çekmezsiniz,her akşam sıcak su bulunur ama erken girmenizde fayda var sona kalırsanız su soğuya bilir .Akseki küçük bi ilçe,2 adet internet kafesi var ve yer bulmada sıkıntı çekebilirsiniz.Aşiyan denen bir lokantası canınız kebap isterse burdan temin edebilirsiniz.Sabahtan akşam 5 kadar eğitim yapar sonra yatarsınız.Eğitimde genelde bi ağaç altında oturmakla geçer.Ve gelelim Mehmet Abiye (Akbaba) kendisi size her türlü ürünü temin edebilir ayrıca anı olarak kalacak resiml,erini çeker.Bizim bir yüzbaşımız vardı, Turgay Savaş adında hala duruyorsa adamın kralıdır.Komutan dediğin böyle olur dersiniz görünce.Gelelim il jandarma Komutanlığına, burada değişik bölümler vardır(kademe ,hizmet muhafız,muabere,gazino) gibi.İçlerinde en rahat olan askerler gazino müdürlüğünün askerleridir.Burda elinizi sallasanız rütbeliye çarpar haberiniz olsun.Neyse söyleyeceklerim bu kadar şimdiden herkese hayırlı teskereler.

352. Dönem Usta birliğim olacak yer. Asteğmen olarak 13 eylül'de gidiyorum. Daha önce gidenlere birkaç sorum var :) Merkeze 8 9 km gösteriyor. Servis var mı subaylara acaba? Ayrıca Mobil modem almayı düşünüyorum. Hangi hat daha iyi çekiyor oralarda. Dağ başı gibi bi yer görünüyor, çekmeyen bir modem almayayım diyorum. Birde yemek konusu var. Dışarıdan yemek söyleme imkanı var mıdır? Yakınlarda tesisler filan. Ben çok yemek seçen biriyimde lazım oluyor ara sıra :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyleron -- 2 Eylül 2013; 18:53:19 >

• Benimde Acemi birliğim Akseki çıktı. Usta Birliğim Antalya-İl Jandarma çıktı.
  • aynen bende acemilik akseki usta antalya il jandarma komutanlığı
  • @erkutamca @baykanka merhaba arkadaşlar benimde acemilik AKSEKİ J.KOMD.TB.K.LIОžI usta birliği İL J.K.LIОžI/ANTALYA hepimize hayırlı olsun önümüzdeki 5 ay boyunca birlikte olucaz siz ne zaman teslim olmayı düşünüyorsunuz denk getirebilirsek birlikte teslim olalım
  • arkadaşlar öncelikle hepinze hayırlı olsun benm 349. dönem olarak orda yaptım askerliğimi size tavsiyyem gerçekten soğuk bir yere gidiyorsunuz ona göre önleminizi alın sakın antalya diye aldanmayın . Telefon kartı alın zira kart kalmıyo kantinde çünkü. Yemekler felan harika çok beğenceksiniz ama o soğukta sabah yemek taşımak yokmu hele bulaşık yıkamak bitiriyo adamı :D neyse hayırlı tezkereler hepinize
  • benimde acemi akseki
    usta antalya merkez var mı aynı olan
  • @baykanka @alicantsky pm attım ikinizede arkadaşlar :)) görüşelim muhakkak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz_ua

arkadaşlar öncelikle hepinze hayırlı olsun benm 349. dönem olarak orda yaptım askerliğimi size tavsiyyem gerçekten soğuk bir yere gidiyorsunuz ona göre önleminizi alın sakın antalya diye aldanmayın . Telefon kartı alın zira kart kalmıyo kantinde çünkü. Yemekler felan harika çok beğenceksiniz ama o soğukta sabah yemek taşımak yokmu hele bulaşık yıkamak bitiriyo adamı :D neyse hayırlı tezkereler hepinize

eyvallah teşekkürler.
  • merhaba tertip benimde acemilik AKSEKİ J.KOMD.TB.K.LIОI usta birliği İL J.K.LIĞI/ANTALYA şimdiden hayırlı olsun hepimize
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.