Şimdi Ara

AKSEKİ J.KOMD. TB.K.LIĞI AKSEKİ ANTALYA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
4
Favori
29.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sommers yüreğime su serptin ayrıca ben antalyada 5 sene kaldım truzim işinde çalışmıştım şansa bak antalyadan kopamıyorum:)
  • aksekiye gidecekler yanlarında cep telefonlarını götürebilirler,içeri girerken teslim edersiniz,1 hafta sonra geri veriyorlar zaten..
  • Hepimize hayirli teskereler arkadaslar
    Emre Saka
    Kutuk:cankiri/ilgaz
    Ikamet:istanbul

Acemi Birliği: AKSEKİ J.KOMD. TB.K.LIĞI AKSEKİ ANTALYA

Usta Birliği: İL J.K.LIĞI/ANTALYA - ANTALYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esb2011 -- 10 Ağustos 2012; 11:39:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozbirik

aksekiye gidecekler yanlarında cep telefonlarını götürebilirler,içeri girerken teslim edersiniz,1 hafta sonra geri veriyorlar zaten..

Durum gerçekten böyle midir ?
    Bir aksilik bi terslik çıkmasın sonra..
  • türkiye de ki en iyi yeri diyor kimisi ama galiba bu ay komutanı değişiyormuş inşallah aynı ayar devam eder :))

Akseki ilçesi Jandarma Komando Tabur Komutanı Binbaşı Kemal Esercan'a veda yemeği düzenlendi basından..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PyRRhiC

quote:

Orijinalden alıntı: bozbirik

aksekiye gidecekler yanlarında cep telefonlarını götürebilirler,içeri girerken teslim edersiniz,1 hafta sonra geri veriyorlar zaten..

Durum gerçekten böyle midir ?
    Bir aksilik bi terslik çıkmasın sonra..

ne olur ne olmaz almamakta fayda var sim kartı götürürüz lakin..
  • Acaba eğitimler nasıldır ?
    Günlük işleyiş nasıldır ?
    Nelere özellikle dikkat etmeliyiz.
    Daha önce giden gören arkadaşlardan tavsiye alabilirsek iyi olur..
  • acemi birliginden sonrasi artik muammA acemi birligi guzelmis.. yabanci dil ise yariyormus bklm..

• Sommers. Ne alalım yanımıza yap bir hizmet bize dede :))
    Terlik merlik ? saysan bir bir ...

• Arkadaslar oncelikle telefon olayi gercek yaninizda kesinlikle goturun sonra pisman olursunuz. Ben egitimlerde bile hep cebimde tuttum telefonumu komutanlarin gozune sokmadiginiz surece kimse karismaz telefonunuza. Ingilizce faydali oluyomus demis bi arkadas o bilgi yanlis. iki yil yurt disinda kaldim iki yabanci dilim olmasina ragmen cezaevine yolladilar ustabirligine cunku daha once dedigim gibi nereye gideceginizi kura ile belirliyorsunuz.
  • Yaniniza ne alacaginiza siz karar verin internette listeler var ama abartiya kacmayin tasimazi zor olur. yine soyluyorum listenizin basina eski calisir durumda kamerasiz bi cep telefonu yazin ilk girerken aliyolar elinizden sonra kendileri geri veriyo telefonlari getirmeyenler hep yeni telefon almak zorunda kaldi veya komandolardan satin aldilar. Onun disinda kantinde hersey satiliyor ama 3-4 gun cok sira oluyo ona gore 3-4 gunluk esya gotururseniz daha sonra kantinden herseyi daha ucuza alirsiniz. Taburun birde sivil fotografcisi var adini unuttum o adama da kantinde olmayan seyleri ismarlarsan ertesi gun getiriyo.
  • Egitimler cok rahat sabah 8de istimadan sonra 11e kadar egitim sonra en az iki saat oglende istirahat veriyolar yemek ve dinlenmek icin hergun oglende koguslara gidip uyuyabiliyorduk. ogleden sonra 1-2 saat egitim ve bazen spor yapiyoduk. En gec 5te bitiyo hersey haftada 1-2 kerede gece dersi olursa oluyodu onlarin disinda 5 hafta boyunca full yatiss :) Hatta yatmaktan sikilan arkadaslar aksam yemeginden sonra kosuyorlardi taburun etrafinda.
  • Taburun fotoğrafçısının ismi Mehmet abi,biz kısaca akbaba diyorduk tek bir fotoğrafa 75 krş ödeyeceksiniz hazırlanın telefonu içeri girerken vermeseniz de olur ama ortamı bilmiyorsunuz,direk dikkat çekersiniz..

sommers inde dediği gibi akseki de yata yata kilo almıştık,bitsede gitsek diyorduk,usta birliğine gidince anladık akseki nin değerini.tabur değil resmen tatil köyü..

bizde 5 grup vardı 40 kişiden.toplam 22 koğuştuk.hergün 10 kişilik 1 koğuş yemekleri taşıyıp,dağıtıp,sonrasında da bulaşıkları yıkıyordu.tabii o gün herşeyden muaf oluyorsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: elk_mahmut

anonymoous nerelisin ismin ne kardeş senle aynı acemilikta usta birliğide

kardeş ismim cihat. Ankara'dan gelicem kütük yozgat.
  • SLM ARKADAŞLAR BEN ORÇUN

AĞUSTOS 2012

AKSEKİ JAN.TAB.KOM.

KISA DÖNEM ER JANDARMA

USTALIK: ISPARTA MERKEZ

PAZAR GUNU 13:30 - 14:00 GİBİ ANTALYA HAVAALANINDA OLCAM. O SAATLERE DENK GELEN OLURSA ARASALIM BERABER GIDELIM AKSEKİYE.
    0 537 479 15 23
  • Kamerasiz cep telefonu mu yuh?
    Kaldı mi, ben görmedim yıllardır. Eski püskü bir sürü kameralı vardı evde ama...

• İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi AKSEKİ J.KOMD. TB.K.LIĞI
    AKSEKİ ANTALYA

Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/ANTALYA
    - ANTALYA

Alkan Avcılar

İstanbul'dan geliyorum tertiplerim 11:40'ta Antalya'ya inmis olacagım. Anladıgım kadarıyla oradan acemilerin gelisinden haberdar olan dolmus yapan abilerimiz goturuyomus akseki'ye. olmadı otogardan ya da otoyol kenarından gidecez.
  • konyadan antalyaya giderken hep önünden geçerim geyikdağlarının ortasında güzelbiyer bolbol oksijen alırsınız
  • antalya otogarına indiğiniz zaman kontur özkaymak gibi konya firmalarının her saat başı seferleri var onlarla gelebilirsiniz
  • eskisehir konya ardindan aksekiye geciyorum.. yol daha kisa suruyor.
    ozkaymaklar gidiyor arkadaslar..ankaradan gelecekler bu hatti dusunsun..

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.