Şimdi Ara

AKSEKİ J.KOMD. TB.K.LIĞI AKSEKİ ANTALYA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
231
Cevap
4
Favori
29.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz nasıl gitmiştiniz oraya? Diğer konuya baktım da havayolunun servisi ile Manavgat denmiş, Ateştur denmiş. Ne tavsiye edersiniz? Bir de neler getirelim? Cep telefonu vb. durumu nedir?
  • Bende 14.45 te aksilik olmazsa Antalya havaalanındayım O saatlerde gelecek olan arkadaş varsa birlikte gidebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GedKalessin -- 10 Aralık 2011; 2:31:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ADIGE*

Siz nasıl gitmiştiniz oraya? Diğer konuya baktım da havayolunun servisi ile Manavgat denmiş, Ateştur denmiş. Ne tavsiye edersiniz? Bir de neler getirelim? Cep telefonu vb. durumu nedir?

Ben atlasjet ile gittim antalyaya onun servisi var Manavgat'a saat 13.30 gibi manavgatta olmuştuk yemek yedik ve saat 15.45 Özkaymak'ın arabasına bindik saat 17.30 gibi de Akseki'de olmuştuk. Aynı bu şekilde gidebilirsiniz, yalnız havaalanından kendiniz gitmeye kalkarsanız antalya otogara gitmek de biraz sıkıntı.

Servisi olan uçak şirtketleriyle gidenler direk manavgata gitsin servisle, antalyanın içinde hiç vakit kaybetmeyin.

Cep telefonu çok rahat kullanırsınız, bize götürün dediler açıkcası yemedi götürmedik ama 1 hafta sonra getirtip kullanmaya başlamıştık. Zaten komandolar gelip telefon isteyen var mı diyor gerekirse onlardan alırsınız. Tabi dışarıya göre pahalı oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

quote:

Siz nasıl gitmiştiniz oraya? Diğer konuya baktım da havayolunun servisi ile Manavgat denmiş, Ateştur denmiş. Ne tavsiye edersiniz? Bir de neler getirelim? Cep telefonu vb. durumu nedir?

Ben atlasjet ile gittim antalyaya onun servisi var Manavgat'a saat 13.30 gibi manavgatta olmuştuk yemek yedik ve saat 15.45 Özkaymak'ın arabasına bindik saat 17.30 gibi de Akseki'de olmuştuk. Aynı bu şekilde gidebilirsiniz, yalnız havaalanından kendiniz gitmeye kalkarsanız antalya otogara gitmek de biraz sıkıntı.

Servisi olan uçak şirtketleriyle gidenler direk manavgata gitsin servisle, antalyanın içinde hiç vakit kaybetmeyin.

Cep telefonu çok rahat kullanırsınız, bize götürün dediler açıkcası yemedi götürmedik ama 1 hafta sonra getirtip kullanmaya başlamıştık. Zaten komandolar gelip telefon isteyen var mı diyor gerekirse onlardan alırsınız. Tabi dışarıya göre pahalı oluyor.

AtlasJetten 11 uçağına alıyorum bileti o zaman inşallah... Bu arada ben bakmaya başladığımda 44 TL olan bilet, şu an 54 Tl oldu :)) Tertipler yerleri dolduruyor galiba:)

@van_hoijdonk verdiğin bilgiler için çok teşekkürler... Her türlü tavsiyelerini bekliyoruz... Soğuktan donmamak için özellikle:))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

quote:

AtlasJetten 11 uçağına alıyorum bileti o zaman inşallah... Bu arada ben bakmaya başladığımda 44 TL olan bilet, şu an 54 Tl oldu :)) Tertipler yerleri dolduruyor galiba:)

@van_hoijdonk verdiğin bilgiler için çok teşekkürler... Her türlü tavsiyelerini bekliyoruz... Soğuktan donmamak için özellikle:))

Ben de o seferle gitmiştim. Saat 12 gibi antalya 13 civarında da manavgatta olursun. 1-2 saat manavgatta gez yemek ye, 3'te ateştur veya 3.45'te Kontur ya da Özkaymak'ın arabasıyla gidebilirsiniz. Saat 17-17.30 arası da kapıda indirirler.

11 uçağı çok güzel bir saatte. Ben de haftaya 17.30'a kadar karakola dönmem lazım 11'de antalyaya gideceğim akşama kadar da her türlü Burdur'a geçerim.

İçlik giyeceksiniz başka çaresi yok. Biz ağustosta ordaydık akşamları kısa kollu dışarıda oturmak zorluyordu. Şuanda hiç durulmaz.

• Antalya istemiştik Akseki'si çıktı, nasip... Zaten oradan Isparta'ya geçeceğiz, soğuğa karşı biraz idmanımız olur:p

@GedKalessin ben de o uçağa baktım ama saati biraz geç ve servis avantajı ve tabi makul fiyatı ve de @van_hoijdonk'un tavsiyeleriyle Atlas'a karar verdik. İnşallah orada görüşürüz artık.

Herkese hayırlı olsun...
  • Beyler ben gece İzmir'den 1 de binip pazartesi sabah 8 de antalya otogarda olucam ordan da Akseki'ye geçeriz artık. Sabah saat 8-9 gibi Antalya otogarda olacak arkadaşlarla buluşalım ordan hepberaber kaçalım...
  • quote:

Biz de Akseki'ye düştük.

JANDARMA
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi AKSEKİ J.KOMD. TB.K.LIĞI
    AKSEKİ ANTALYA
    Usta Isparta İl Jandarma...

@maximof aynı yerlerdeyiz...

Bu arada ismim Gökhan

Dedeler, tecrübelerinizi paylaşırsanız seviniriz.
    İlk olarak İstanbul'dan nasıl ulaşılır? Antalya havaalanına epey uzakmış?

Hocam benim de aynı şekilde.
    Acemi ocağı Akseki, usta ısparta.

Saat 11:30 gibi h.alanında olacağız biz de.
  • arkadaşlar öncelikle hayırlı tezkereler diliyorum. nasıl geçer onca vakit demeyin çünkü tam bir yıl önce bu saatlerde ben de sizin gibi bu sitede birazcık bilgi edinmek umuduyla bakınıp duruyordum. Bırakın askerliği üzerine aylar geçti. Forumun yukarısında 337. dönem arkadaş şartları gayet güzel anlatmış. çok şanslısınız bu Akseki ye düştüğünüz ve Jandarma olduğunuz için tabi. Ortamın tadını çıkartın. birkaç tavsiye vermek isterim yine de tabi çünkü bize de bunları söyleselerdi keşke :)

1. Akseki ye gidip teslim olun Merkeze teslim olmak diyebir şey yok
    2. Son dakikaya kadar teslim olmayın tadını çıkartın tabi soğuk ve akseki gibi bi yerde ne yaparsınız bilmiyorum
    3. yok geç kaldım! aman traş olayım da gireyim! bana ne derler kızarlar mı ! demeyin:) teslim olmaya gece gitseniz bile birşey olmaz. yalnızca ortamdan geri kalmış olursunuz. ve orada sizi traş ederler traş olmayın.
    4. cep telefonlarını götürün çantaya saklayın vermeyin. sizi korkutacaklardır ama yılmayın başta bence saklayın valizin kuytu köşelerine:)

sorularınızı cevaplayabilirim yine herzaman beklerim. bu arada ben 1. Bölük binası 24. Koğuşta kalıyordum. gittiğiniz zaman görürsünüz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sneeps -- 10 Aralık 2011; 14:37:10 >

• tertipler ve aynı zamanda mütakbel asker arkadaşlarım selamlar. ben de acemilik akseki usta ısparta şl jan. çıktı. ptesi atlas jet 11 uçağı ile antalyaya geçiyorum ordan da artık atlasın servisi var diyorlar o şekilde manavgata geçeriz. herkese hayırlı teskereler şimdiden. ismim fatih çevik. görüşmek üzere.
    bu arada ısparta il janarma dediği için ısparta il merkezinde mi kalacağız yoksa ilçelere mi dağıtırlar, bilgisi olan var mı?
  • arkadaşlar antalya akseki j. eğitim taburuna katılıyorum 0530 465 82 42 numaram pazartesi görüşmek üzere( mevlüt özer)
  • Arkadaşlar İzmir den Akseki ye gidecek olan arkadaş var mı? varsa bi mesaj atsın paslaşalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sneeps

arkadaşlar öncelikle hayırlı tezkereler diliyorum. nasıl geçer onca vakit demeyin çünkü tam bir yıl önce bu saatlerde ben de sizin gibi bu sitede birazcık bilgi edinmek umuduyla bakınıp duruyordum. Bırakın askerliği üzerine aylar geçti. Forumun yukarısında 337. dönem arkadaş şartları gayet güzel anlatmış. çok şanslısınız bu Akseki ye düştüğünüz ve Jandarma olduğunuz için tabi. Ortamın tadını çıkartın. birkaç tavsiye vermek isterim yine de tabi çünkü bize de bunları söyleselerdi keşke :)

1. Akseki ye gidip teslim olun Merkeze teslim olmak diyebir şey yok
    2. Son dakikaya kadar teslim olmayın tadını çıkartın tabi soğuk ve akseki gibi bi yerde ne yaparsınız bilmiyorum
    3. yok geç kaldım! aman traş olayım da gireyim! bana ne derler kızarlar mı ! demeyin:) teslim olmaya gece gitseniz bile birşey olmaz. yalnızca ortamdan geri kalmış olursunuz. ve orada sizi traş ederler traş olmayın.
    4. cep telefonlarını götürün çantaya saklayın vermeyin. sizi korkutacaklardır ama yılmayın başta bence saklayın valizin kuytu köşelerine:)

sorularınızı cevaplayabilirim yine herzaman beklerim. bu arada ben 1. Bölük binası 24. Koğuşta kalıyordum. gittiğiniz zaman görürsünüz:)

@sneeps başta acemiliğin verdiği tedirginlikle tel.i içeri sokmak tabiri caizse, yemezse emanet var mı dışarda?

Bir de soğuk soğuk diyorlar ama ne kadar soğuk? Eldiven, boyunluk vb taktırıyorlar mı? Alalım mı? Ne renk vb. tavsiyelerini bekliyoruz...

• Evet şimdiden 5-6 kişi gördük aynı yere giden. Ayrıca Isparta'ya birlikte gideceğiz. Benim de usta birliğim Isparta. Isparta da okudum zaten SDÜ'de. Soğuktur :) Termal içlik aldım ben. Sıkıntı olmaz, Ankara + Isparta = Soğuğa az biraz dayanıklı sayılırız :)
    Daha önceden de belirttiğim gibi adım Erdem. Ailemle geleceğimden dolayı sizlerle görüşemicem öncesinde. Gökhan (*ADIGE*) ile tanıştık, isteyen bana PM atabilirler. Görüşmek üzere.
  • aksekiden sonra konya olanlar ulaşsın bana.kıyaklarım torunları bekliyor
  • arkadaşlar bende istanbuldan geliyorum konyaya aldım bileti ordan aksekiye geçicem benim gibi konyaya gidecek var mı
  • tertipler yarın bende ordayım ardından ısparta görüşmek üzere bu arada alper ben
  • Akseki - ardından Konya Bölge ..Hayırlı tezkereler
  • Arkadaşlar, yakın bir arkadaşım ile Akseki'ye düştük. 10:05 uçağı ile İst.dan geliyoruz. Alanya, Manavgat ve Akseki otobüsleri havaalanı çıkışındaki köprünün altından geçiyor. Taksi ile h.alanı çıkışı 10 TL fln tutuyor. Yalnız Akseki arabaları kaç dk.da bir bilmiyorum. 11:30 gibi oralarda olacağız işte.
  • Beyler Akseki'ye Aksel ve Kontur Turizm gidiyor.

Kontur Turizm 09:00 11:00 13:00 15:00 seferleri var. Yol 2 saat sürüyormuş. Otogardan kalkan araba 10 - 15 dk sonra havaalanı köprüsünden alıyormuş. Yalnız arabada yer olup olmadıgını aramak ıcın otogarı aramak lazım tel: (242) 331 12 50
    Aksel günde 1 kez akşam 09:30'da gidiyor.
    Sanırım Özkaymak Turizm yazın gidiyormuş ama şu anda gitmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.