Şimdi Ara

AKSEKİ J.KOMD. TB.K.LIĞI AKSEKİ ANTALYA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
4
Favori
29.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet önceden bu aksekide askerlik yapmış veya askerliği devam edenler var forumda yardımcı olurlarsa sevirim ulaşım nasıl olucak antalya havalimanından?
  • bu teslim olunacak yer meselesi biraz kafamı karıştırdı benim de.
    bir forumda bir kaç kişi özellikle İL J.K.LIĞI/ANTALYA'ya teslim olunması gerektiğini üstüne basa basa söylemiş arada kaldım. bu arada hepimize hayırlı olsun arkadaşlar .yer ile ilgili duyumlar nasıl bir şeyler öğrenebildiniz mi?

Saygılar,
    Volkan Alkan
  • aksekideki birlik konya yolu üzerindeymiş ben direk birliğe teslim olucam antalya merkezden 2 saat sürüyormuş nerdeyse
  • antalya havaalani veya otogardan gidecek arkadaslar haberlesip beraber gidelim..
  • mightysoul ve bozbirik sizlerin usta birlikleri neresi çıkmış?
    benim antalya il jandarma gözüküyor

anladığım kadarı ile bu usta birliğinin açıklanması ilk kez yapılan bir şey. ancak il jandarma komutanlığından tekrar bir yere gönderilme olanağımız var mı onu çözemedim. (misal bir ilçe jandarma karakolu vs)
  • Benim usta birliği Nevşehir İl Jandarma K.lığı,sen nerden gideceksin?
  • Dedelerden hic ses yok arkadaslar (:
  • Glemrel benimde aynı seninle usta birliği ve acemilik sanırım dağıtım yapmıyacaklar usta birliğinde ama çok kalabalık olursa dağıtabiliyolarmış ama bizim dönemde zaten kalabalık olmaz karargahta geçer büyük ihtimalle.
  • slm arkadaslar ben serkan. bende 12.4.2011 tarıhınde saat 6.40 da onur air ıle antalyaya gecıyorum 8.00 orda olurum .bıraz ınceledıgıme gore havaalanında taksı otobus varmıs . eger kalabalık olursak tek bır otobüs havaalanından aksekiye bızı goturmesını ısteyebılırız.tel numaram 5444469055
  • Antalya havaalanından direk Akseki ye giden 15-20 kişilik büyük minibüsler var arkadaşlar.Uçaktan iner inmez ona binip direk birliğin önünde inebiliyoruz.Ben şahsen saat 12:40 gibi bavulumu alıp kapıdan çıkmış olurum.Şimdilik tek başımayım :)
  • Var mı başka akseki yolcusu şimdilik 5 kişi var sanırım forumdan?
  • Arkadaşlar merhaba,

Ben 337 Ksd olarak akseki de acemi birliğimi yaptım sorularınız varsa yanıtlayabilirim.Öncelikle hepiniz direk Akseki ye gidin o il jandarma komutanlığına teslim olma olayı tamamen bir şehir efsanesi 337 de kimse o şekilde gelmedi bilginiz olsun

Biraz akseki hakkında bilgi veriyim antalyaya yaklaşık 2.5 saat uzaklıkta konya seydişehire çok yakın bir yerde yani antalya konya arasında en son antalya toprağı
    antalya diye aldanmayın havası çok soğuk ona göre tedarikli gelmenizi tavsiye ederim.Ayrıca orası normalde acemi birliği değildir oraya sadece kısa dönem askerler acemi olarak gidiyor.Oradaki usta askerlerle hiçbir şekilde bir olayınız olmaz size temizlik vs yaptırmazlar herkes yattığı yemek yediği yeri temizler ayrıca orada ki komandolar gerçekten iyilerdir çok yardımları dokunur.

Yerleşik bir acemi birliği olmadığından dolayı avantajları ve dezavantajları vardır.Komutanlar da dahil olmak üzere kimse kolay kolay askerlere karışmaz zaten işleyen bir sistem vardır akşam 4 ten sonra kısa dönem askerler isterlerse yatışa geçebilirler kimse neden koğuşlara gittiniz yattınız vs demez.Valizleriniz yataklarınızın altında kalır kilit vs derdiniz yada çalıntı derdiniz hiç olmaz neredeyse.Kantini ve küçük bir büfesi var hazır pizza ve tost satılan yemek konusunda sıkıntı çekmezsiniz.Duş olayı biraz sıkıntıdır ama sanırım sizin dönem biraz daha az kişi olacağından dolayı o sizin için pek sorun teşkil etmez biz yaklaşık 400 kişiydik.Ayrıca Sınıfı Jandarma ve Bölge Antalya yazıyorsa %100 Antalya da kaldınız demektir.Mevcdunuzun yaklaşık %5 i Konyaya gider ama onlarda önceden bellidir zaten gittiğiniz gün söylerler.

Akseki den sonra Antalya da karakollara dağıtılacaksınız bir kısmınız İl Jandarma Komutanlığına gidecektir.Kimya,Fizik,İnşaat Mühendisi,Matematik gibi bölümlerden mezun olanlar kendini İl Jandarma Komutanlığına alıştırsın şimdiden:)

Yabancı dili iyi olanlar Anlanya,Belek,Kemer gibi turistlerin yoğunlukta olduğu karakollara giderler

Geldiğiniz ilk hafta size form dağıtacaklar onları doğru bilgilerle doldurun iş tecrübeleriniz çalıştığınız şirketler ve yabancı dil konusunda özellikle(gideceğiniz karakolu bu form belirliyor)

Sormak istediğiniz bişeyler varsa seve seve cevaplayabilirim.

Ben şuanda Kumluca ilçesinde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dronebey -- 11 Nisan 2011; 16:16:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: diegoforlan

Arkadaşlar merhaba,

Ben 337 Ksd olarak akseki de acemi birliğimi yaptım sorularınız varsa yanıtlayabilirim.Öncelikle hepiniz direk Akseki ye gidin o il jandarma komutanlığına teslim olma olayı tamamen bir şehir efsanesi 337 de kimse o şekilde gelmedi bilginiz olsun

Biraz akseki hakkında bilgi veriyim antalyaya yaklaşık 2.5 saat uzaklıkta konya seydişehire çok yakın bir yerde yani antalya konya arasında en son antalya toprağı
    antalya diye aldanmayın havası çok soğuk ona göre tedarikli gelmenizi tavsiye ederim.Ayrıca orası normalde acemi birliği değildir oraya sadece kısa dönem askerler acemi olarak gidiyor.Oradaki usta askerlerle hiçbir şekilde bir olayınız olmaz size temizlik vs yaptırmazlar herkes yattığı yemek yediği yeri temizler ayrıca orada ki komandolar gerçekten iyilerdir çok yardımları dokunur.

Yerleşik bir acemi birliği olmadığından dolayı avantajları ve dezavantajları vardır.Komutanlar da dahil olmak üzere kimse kolay kolay askerlere karışmaz zaten işleyen bir sistem vardır akşam 4 ten sonra kısa dönem askerler isterlerse yatışa geçebilirler kimse neden koğuşlara gittiniz yattınız vs demez.Valizleriniz yataklarınızın altında kalır kilit vs derdiniz yada çalıntı derdiniz hiç olmaz neredeyse.Kantini ve küçük bir büfesi var hazır pizza ve tost satılan yemek konusunda sıkıntı çekmezsiniz.Duş olayı biraz sıkıntıdır ama sanırım sizin dönem biraz daha az kişi olacağından dolayı o sizin için pek sorun teşkil etmez biz yaklaşık 400 kişiydik.Ayrıca Sınıfı Jandarma ve Bölge Antalya yazıyorsa %100 Antalya da kaldınız demektir.Mevcdunuzun yaklaşık %5 i Konyaya gider ama onlarda önceden bellidir zaten gittiğiniz gün söylerler.

Akseki den sonra Antalya da karakollara dağıtılacaksınız bir kısmınız İl Jandarma Komutanlığına gidecektir.Kimya,Fizik,İnşaat Mühendisi,Matematik gibi bölümlerden mezun olanlar kendini İl Jandarma Komutanlığına alıştırsın şimdiden:)

Yabancı dili iyi olanlar Anlanya,Belek,Kemer gibi turistlerin yoğunlukta olduğu karakollara giderler

Geldiğiniz ilk hafta size form dağıtacaklar onları doğru bilgilerle doldurun iş tecrübeleriniz çalıştığınız şirketler ve yabancı dil konusunda özellikle(gideceğiniz karakolu bu form belirliyor)

çok sağol kardeş bizi aydınlattığın için yanlız ben gene bişey sormak istiyorum bizim dönemde acemilikten sonra gideceğimiz usta birlikleri önceden belirlenmiş. Mesela benim antalya il jandarma gözüküyor ama acaba öyle yazmasına rağmen karakollara felan dağıtım yapılırmı bilmiyorum çünkü şuana kadar usta birliği olarak kimsede jandarma karakolu gibi birşey görmedim.

• dostum,

öncelikle değerli bilgiler için çok teşekkür ederim.

gerçekten söylediğin gibi , fizik mezunuyum :)

söylediğin formda doğru doldurun demişsin. benim ingilizcem iyidir. bunu söylemek ve karakollara dağılmak mı daha iyidir yoksa il jandarma komutanlığında kalmak mı? bu konuda gerçekten çekincelerim var. mightysoul'un da dediği gibi tekrar dağıtım yapılacak mı karakollara emin olamadık.

bu arada cevapların için tekrar teşekkür ediyorum. çok aydınlatıcı oldu bizler için.

arkadaşlar ben 9.30 da hava alanında olacağım. ama akrabalarım beni alacak yedirecek içirecek ve bırakacaklar. topluca katılmak isterdim ama artık nasıl olsa en az 1 ay dip dibeyiz orda görüşürüz :)

Volkan Alkan

quote:

Orijinalden alıntı: mightysoul

quote:

Orijinalden alıntı: diegoforlan

Arkadaşlar merhaba,

çok sağol kardeş bizi aydınlattığın için yanlız ben gene bişey sormak istiyorum bizim dönemde acemilikten sonra gideceğimiz usta birlikleri önceden belirlenmiş. Mesela benim antalya il jandarma gözüküyor ama acaba öyle yazmasına rağmen karakollara felan dağıtım yapılırmı bilmiyorum çünkü şuana kadar usta birliği olarak kimsede jandarma karakolu gibi birşey görmedim.

• kardes verdıgın bılgıler ıcın tesekkur ederım. en azından aklımızdakı soru ısaretlerını gıderdın.
  • Beyler saat 11 uçağına bilet alıyorum Antalya'ya 12.10 gibi antalyaya inmiş oluyorum artık ordan yetişiriz heralde.
  • Gençler ben de Akseki'ye gidiyorum. Acemilikten sonra gidilecek yer de yazıyor bende. Aynı durumda olan var mı? Isparta İl Jarndarma Komutanlığı yazıyor. Anlamadım ne iştir bu? Aynı durumda olan?

Bu arada adım Erdem Demirez. Gidince bol bol konuşuruz :) Saygılar.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_51525100/tm.htm

Bu konuya bakabilirsin. Biz de aksekideydik ağustos ayında. Şuanda o konudaki tüm arkadaşlar askerde ben de izindeyim. Elimden geldiğince yardımcı olurum.
  • Biz de Akseki'ye düştük.

JANDARMA
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi AKSEKİ J.KOMD. TB.K.LIĞI
    AKSEKİ ANTALYA
    Usta Isparta İl Jandarma...

@maximof aynı yerlerdeyiz...

Bu arada ismim Gökhan

Dedeler, tecrübelerinizi paylaşırsanız seviniriz.
    İlk olarak İstanbul'dan nasıl ulaşılır? Antalya havaalanına epey uzakmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ADIGE*

Biz de Akseki'ye düştük.

JANDARMA
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi AKSEKİ J.KOMD. TB.K.LIĞI
    AKSEKİ ANTALYA
    Usta Isparta İl Jandarma...

@maximof aynı yerlerdeyiz...

Bu arada ismim Gökhan

Dedeler, tecrübelerinizi paylaşırsanız seviniriz.
    İlk olarak İstanbul'dan nasıl ulaşılır? Antalya havaalanına epey uzakmış?

Antalya havaalanından 2.5-3 saat çekiyor Akseki. Antalya diye aldanmayın Konya'ya daha yakın. Ağustos ayında kısa kollu duramıyorduk şuanda büyük ihtimalle donarsınız orada. Kafanıza takılan varsa yazarsanız cevaplarım. Sizi dört gözle bekliyoruz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.