Şimdi Ara

AKSEKİ J.KOMD. TB.K.LIĞI AKSEKİ ANTALYA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
4
Favori
29.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anlatanlarin agzindan bal damliyor yavv :)
    insallah farkli bir ortamla karsilasmayiz .d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sommers

Arkadaslar oncelikle telefon olayi gercek yaninizda kesinlikle goturun sonra pisman olursunuz. Ben egitimlerde bile hep cebimde tuttum telefonumu komutanlarin gozune sokmadiginiz surece kimse karismaz telefonunuza. Ingilizce faydali oluyomus demis bi arkadas o bilgi yanlis. iki yil yurt disinda kaldim iki yabanci dilim olmasina ragmen cezaevine yolladilar ustabirligine cunku daha once dedigim gibi nereye gideceginizi kura ile belirliyorsunuz.

dostum cezaevi nasil bir kac kisi daha cezaevine gittim , aksekiyi aradik orda diyor...

• Hepimize hayirli olsun beyler.

Turktelekom bayilerinden aile kart alin kendi ev telefonunuzun tarifesi uzerinden konusuyorsunuz fatura ev telefonunuza ekleniyor en guzel ozelligi aksam 7 sabah 7 3000dk sabit yonlere bedava olayini size verilecek olan aile kartla her ankesorlu telden kullanabilirsiniz.

Istanbuldan metro turzm ile yarin 11.45de yola cikiyorum saat 11de akseki otogara inecegim. Hepimize hayirli olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: esb2011

Hepimize hayirli olsun beyler.

Turktelekom bayilerinden aile kart alin kendi ev telefonunuzun tarifesi uzerinden konusuyorsunuz fatura ev telefonunuza ekleniyor en guzel ozelligi aksam 7 sabah 7 3000dk sabit yonlere bedava olayini size verilecek olan aile kartla her ankesorlu telden kullanabilirsiniz.

Istanbuldan metro turzm ile yarin 11.45de yola cikiyorum saat 11de akseki otogara inecegim. Hepimize hayirli olsun

11,30 da da ben ordayım inş. pazar günü. neden 1 gün erken gidiyorsun?
  • Hepimize hayırlı olsun

Acemi Birliği: AKSEKİ J.KOMD. TB.K.LIĞI AKSEKİ ANTALYA

Usta Birliği: İL J.K.LIĞI/ANTALYA - ANTALYA

Ben Sakarya'dan 21.30 da yola çıkacam herhalde pazar günü 8-9 gibi Antalya otogarda olurum.O saatte orada olacak arkadaşlarla buluşabiliriz yoksa vakit geçmez gibi.Bu arada ben az önce il jandarma komutanlığını aradım telefona çıkan asker ilde toplanılacak diye bilgi verdi bana Akseki için,ne kadar haberi vardır ne kadar doğrudur orası tartışılır tabiki...Doğrudan Akseki'ye gitmek yerine ile varınca bilgi almak daha mantıklı gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sado77

Kamerasiz cep telefonu mu yuh?
    Kaldı mi, ben görmedim yıllardır. Eski püskü bir sürü kameralı vardı evde ama...

Sen askerde cok dayak yersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bomba4

quote:

Arkadaslar oncelikle telefon olayi gercek yaninizda kesinlikle goturun sonra pisman olursunuz. Ben egitimlerde bile hep cebimde tuttum telefonumu komutanlarin gozune sokmadiginiz surece kimse karismaz telefonunuza. Ingilizce faydali oluyomus demis bi arkadas o bilgi yanlis. iki yil yurt disinda kaldim iki yabanci dilim olmasina ragmen cezaevine yolladilar ustabirligine cunku daha once dedigim gibi nereye gideceginizi kura ile belirliyorsunuz.

dostum cezaevi nasil bir kac kisi daha cezaevine gittim , aksekiyi aradik orda diyor...

Dostum nereye giderseniz gidin Aksekiyi arayacaksiniz zaten. Cezaevleri karakollara gore daha yogun daha cok nobet tutarsin daha az bos vaktin olur daha az uyursun farki bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: bomba4

quote:

Orijinalden alıntı: esb2011

Hepimize hayirli olsun beyler.

11,30 da da ben ordayım inş. pazar günü. neden 1 gün erken gidiyorsun?

:) yanlis yazmisim yarin 23.45de istanbuldan biniyorum pazar 11de aksekideyim

• quote:

quote:

Kaldı mi, ben görmedim yıllardır. Eski püskü bir sürü kameralı vardı evde ama...

Haha katılıyorum kesinlikle. 4 adet kamerasız telefonla çıktım karakoldan eve dönerken. Arkadaş kamerasız telefon mu olur demiş en iyisi iphone getirsin nasılsa etraf priz dolu telefonu şarj etmek için, olmadı usb den şarj eder ilçe j. komutanının bilgisayarından.

• 1.bölükte 23 koğuş var,her koğuşta 5 ranzadan toplam 10 ar kişilik koğuşlar ve her koğuşta 1 priz var
  • quote:

quote:

:) Telefon götürmeyi düşünmüyorum
    Ne yalan söyliyim baktım bulamadım ama kamerasız :)

25 gunluk hava tahmıne baktım 30-35 derece diyor akseki.
    Akseki Rakım : 1095 metre ( şaka değil )
    Konya'ya yakın, batı'dan gelenler konya uzerı gelırse daha az yol yaparlar.
    Nüfus 15.000

Bilginize...

• 347. KSD olarak Akseki Jan. Komando Taburunda acemiliği tamamladım. Zamanla buraya bilgi edinmek isteyen arkadaşlara işlerine yarayacak en güncel bilgileri vermeye çalışacağım. Fakat şu anda çarşı iznindeyim ve buna ayıracak vakit yok denecek kadar az. Ama yazacağım bir ara.. :)
  • Akseki'de askerliğini yapıp burda bilgi veren herkesden Allah razı olsun. Ben de nasip olursa 2 gün sonra birliğe katılacağım. 349. dönem
  • EVET BENDE ASESKİ ARKADAŞLAR 349. DÖNEM :)
  • Gozunuz aydin,tatil koyune gidiyorsunuz :)

• Acemilik gunlerinizi ozleyeceginiz bir askerlik bekliyor sizi arkadaslar.

Guzel bir yere gidiyorsunuz. Bu mevsim muhtemelen cok soguk olacaktir. Ama merak etmeyin iclik, eldiven vs. Gerekli tum malzemeler tedarik edilecektir. Fazla hammallik etmeyin. Dis firca ve macunundan tutun fanilaya kadar veriyorlar. Kitap, telefon gibi malzemeleri de yaninizda goturun, sorun olmuyor.

21 gun piyade egitimi alip yemin toreni yapacaksiniz. Sonra bir 14 gun de jandarma egitimi alip 35 gun sonunda gorev yerlerinize dagilacaksiniz. Bizim gorev yerlerimiz 35 gunun sonunda belli olmustu.

Karakol yada cezaevlerine dagilacksiniz.... Buraya dikkat edin. En az 3 saat olmak kosuluyla her gun 3-6 saat arasi nobet sizi bekliyor.

• quote:

Acemilik gunlerinizi ozleyeceginiz bir askerlik bekliyor sizi arkadaslar.

Guzel bir yere gidiyorsunuz. Bu mevsim muhtemelen cok soguk olacaktir. Ama merak etmeyin iclik, eldiven vs. Gerekli tum malzemeler tedarik edilecektir. Fazla hammallik etmeyin. Dis firca ve macunundan tutun fanilaya kadar veriyorlar. Kitap, telefon gibi malzemeleri de yaninizda goturun, sorun olmuyor.

21 gun piyade egitimi alip yemin toreni yapacaksiniz. Sonra bir 14 gun de jandarma egitimi alip 35 gun sonunda gorev yerlerinize dagilacaksiniz. Bizim gorev yerlerimiz 35 gunun sonunda belli olmustu.

Karakol yada cezaevlerine dagilacksiniz.... Buraya dikkat edin. En az 3 saat olmak kosuluyla her gun 3-6 saat arasi nobet sizi bekliyor.

Hocam burdan ustaya dagilan herkesi nobet beklemiyor o konuya bi deginelim..

Eger gunduz mesai saatleri icinde yani sabah 6 aksam 6 arasi sabit bir goreviniz yoksa aksam 6 dan sonra mutlaka en az 2 saat olmak uzere nobet tutarsiniz,tabii bu olay gidecginz yerdeki asker sayisina bagli olarak degisir,ben usta birligindeki 124 gunun 90 gecesinde nobet tutarken bizden onceki 337 lerin sayisi fazla oldugu icin onlara nobet 3 gecede 1 dusuyormus.. hakkinizda hayirlisi :)

• sado77 özelden yazdım usta bi bakar mısın
  • aksekiye gidecek olanlar çarşamba günü hangi saatte antalyada olacaklar? denk gelenler olursa beraber gidilir.

ben saat 11 gibi antalya havalimanında olacağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: swiftbew

aksekiye gidecek olanlar çarşamba günü hangi saatte antalyada olacaklar? denk gelenler olursa beraber gidilir.

ben saat 11 gibi antalya havalimanında olacağım..

Bende çarşamba 12 gibi olucam bilet bakiyorum eğer denk gelirsek beraber gideriz :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.