Şimdi Ara

Aksesuarlar garanti kapsamına dahil mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • se w810i telefonum var şu ana kadar kulaklığı 2-3 kez kullandım daha sonra sağ taraftan çok az ses geldiğini ve sesin giderek boğuklaştığını farkettim.sorum şu kulaklığı teknik servise götürsem ilgilenirler mi ? sonuçta 2 yıl garantisi var

• Sanırım aksesuarlar da garanti kapsamına giriyor. Garanti belgesini bir oku istersen orada yazıyor olması lazım. Tüm aksesuarları ile birlikte garanti kapsamındadır diye. Tam da emin değilim ama.
  • heralde garanti içinde olması lazım şöyle bişi yazıyor ''Malın bütün parçaları dahil olmak üzere tamamı firmamızın garantisi kapsamındadır ''
  • kulaklık bataarya şarj aleti garanti kapsamına girmez bildiğim kadarıyla.
  • Bir arkadaşım garanti kapsamında bozulan N91 kulaklığını serviste değiştirmişti.
    Yine bir başka arkadaşım garanti kapsamında cx65'inin pilini yenilemişti.

quote:

Orjinalden alıntı: derkin

kulaklık bataarya şarj aleti garanti kapsamına girmez bildiğim kadarıyla.
  • Bir arkadaşım w800i kulaklığını servise vermiş ve değiştirmişti.Kulaklık garanti kapsamında merak etme.gidip servise ver sorun varsa yaparlar olmayacak birşeyse değiştireceklerdir.
  • resmiyette girmiyor diye biliyorum
    gayriresmiyeti bilemiyorum
  • Geçen giriyordu dedi bir servise sormuştum kulaklık içinde bazı serviste girmiyor sadece telefon dedi.Kimin ne yaptığı belli değil birbirinden haberleri yok bu servistekilerin.
  • Aynen öyle. Kafalarına göre iş yapıyorlar.
    KVK-Genpa-Başarı Out
    quote:

Orjinalden alıntı: Baracuda

Geçen giriyordu dedi bir servise sormuştum kulaklık içinde bazı serviste girmiyor sadece telefon dedi.Kimin ne yaptığı belli değil birbirinden haberleri yok bu servistekilerin.
  • arkadaşlar benim kulaklığın sol hoparlörü biyere çarpıp kırılmıştı (dışındaki plastik). kvk'ya gittim. kulaklığı telefon ile gönderiyoruz servise, tek başına aksasuar gitmiyor demişlerdi. bende o zamanlar telsiz kalmamak için göndermemiştim. 2-3 hafta sürer işlemler diye. şimdi sağ hoparlör ile kullanıyom
  • Bugün konuştum sony ile aksesuar 1 yıl garantili diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.