Şimdi Ara

Aksiyon Kamerası XiaoMi Yi 2 4K incelemesi - Kullanıcı Kulübü (16 Kişiyiz) Gearbest.com (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.270
Cevap
49
Favori
49.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nisan sonunda arkadaşa n11 den 1486 tl ye aldık. Şuan aksiyon kamerasının mevsimi olunca fiyatlar uçmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

Kamerayı en uygun nereden edinebiliyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tomris

Selamlar,

Merhaba,

Güvenirseniz ve vaktiniz varsa ve Çin versiyon kullanırım diyorsanız Çinden alabilirim sizin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thequick

quote:

Selamlar,

Merhaba,

Güvenirseniz ve vaktiniz varsa ve Çin versiyon kullanırım diyorsanız Çinden alabilirim sizin için.

Özelden yazıyorum
  • veeeeeeeeeeeeeee.. çin versiyona en son versiyon 1.6.10 yükledim

diyeceksiniz ne var diyeksiniz kesin cinçe olmuştur diye tabikide hayır artık ingilizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teo80 -- 8 Temmuz 2017; 12:0:40 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teo80 -- 8 Temmuz 2017; 11:59:1 >
  • Aksiyon Kamerası XiaoMi Yi 2 4K incelemesi - Kullanıcı Kulübü (16 Kişiyiz) Gearbest.com

arkadaşlar nasıl olmuş çukk diye oturdu sitenin birinde görmüştüm oturacak mı diye düşündüm valla tam oturdu yuvasına çokta rahat oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teo80 -- 8 Temmuz 2017; 15:59:21 >

• Merhaba,

Xiaomi yi 4K+ ile aranıza katıldım. Hafıza kartı ile ilgili bir sorum olacak. Elimde Sandisk Ultra serisi microSD kart var. Bu yeterli olur mu? Sizler hangi kartları tavsiye edersiniz?
  • Arkadaşlar, xiaomi yi 4k ve gopro hero 4/5 arasında kaldım. Yazları deniz havuz keyfi için iyi kalitede çekim arıyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1080P 120 Fps Yi 4K kamerası ile çekildi
    Açıkçası kamerayı hep 1080P kullanıyorum 4K ülkemizde çok Lüx kaçıyor.

( Bu alttaki Premier ile işlendi 25 mpbs ye düşürüldü )

Bu ikisi ham çekim direkt Upload edildi,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 10 Temmuz 2017; 11:52:12 >

• Arkadaşlar almayı düşünenler için Amazon'da yi gimbal 99 dolara düşmüş

YI Gimbal 3-Axis Handheld Stabilizer for Action Camera 4K and 4K+ (Gimbal Only)https://www.amazon.com/dp/B01CW4CFKO/ref=cm_sw_r_cp_api_n8gzzbHZEBVHC

• dc106 kullanıcısına yanıt
    in stock New Arrival Zhiyun Smooth Q Handheld 3-Axis Gimbal Stabilizer for Smartphone for Gopro 3 4 5and Zhiyun ZW-B01 Remote

http://s.aliexpress.com/jyQNzi22

(from AliExpress Android)

Bu daha mantikli degil mi hocam

• arkadaşlar yurtdışından xiaomi yi international kameram için su altı kabı sipariş vermiştim ama 4k versiyon için göndermişler geri iade edemedim. İhtiyacı olan varsa alığım fiyat 35 TL ye satabilirim. markası kingma kutusunda sıfır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BUSAH

arkadaşlar yurtdışından xiaomi yi international kameram için su altı kabı sipariş vermiştim ama 4k versiyon için göndermişler geri iade edemedim. İhtiyacı olan varsa alığım fiyat 35 TL ye satabilirim. markası kingma kutusunda sıfır.
    Mesaj silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sx1_emre -- 13 Temmuz 2017; 15:41:33 >
  • Arkadaslar ben de yi 2 4k alacagim bu hafta, forumu okuyorum ama net bilgi almak icin sormak istedigim seyler var.

-64gb mi 128 gb mi en fazla kullanilabiliyor hafiza kartinda?

-sorunsuz kullandiginiz model hafiza karti hangisi? Bazilari da sorun ciktigini okudum kafam karisti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamerayı dalışta kullanan arkadaşlar, kamerayı derinlere indikçe eğer su biraz soğuksa sapıtıyor. Bunun için ne yapabiliriz?

• quote:

Selamlar,

Çin sitelerinden.. Banggood olur, Gearbest olur..
  • şu an gearbest ya da banggood'da satışı yok sanırım türk sitelerinde tek satış var sanırım bu ilk xiaomi yi'yi almıştım ama aksesuarlarından çok başım ağrıdı tam istediğim şekilde bir toplayamadım bunda böyle full aksesuarlı alacağım bir link var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mapıt

şu an gearbest ya da banggood'da satışı yok sanırım türk sitelerinde tek satış var sanırım bu ilk xiaomi yi'yi almıştım ama aksesuarlarından çok başım ağrıdı tam istediğim şekilde bir toplayamadım bunda böyle full aksesuarlı alacağım bir link var mı

Geekbuying'ten alabilirsiniz o halde..

http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-YI-Action-Camera-2-Xiaoyi-4K-Camera-II-A9SE-IMX377-372605.html

Üstelik fiyatı da bayaa iyi yapmışlar (194 Dolar)

Bu arada her ne kadar chipset'i bir tık düşük olsa da, performans açısından pek de farketmeyecek SJCAM SJ7 de bence alınabilir bir alet.

• quote:

Orijinalden alıntı: iasonion

quote:

Orijinalden alıntı: mapıt

şu an gearbest ya da banggood'da satışı yok sanırım türk sitelerinde tek satış var sanırım bu ilk xiaomi yi'yi almıştım ama aksesuarlarından çok başım ağrıdı tam istediğim şekilde bir toplayamadım bunda böyle full aksesuarlı alacağım bir link var mı

Geekbuying'ten alabilirsiniz o halde..

http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-YI-Action-Camera-2-Xiaoyi-4K-Camera-II-A9SE-IMX377-372605.html

Üstelik fiyatı da bayaa iyi yapmışlar (194 Dolar)

Bu arada her ne kadar chipset'i bir tık düşük olsa da, performans açısından pek de farketmeyecek SJCAM SJ7 de bence alınabilir bir alet.

gg' den (866tl)veya herigodan (housing dahil 970tl) alan var mı?

Su altında kullanmak istiyorum 30 metreye kadar sorun yaşar mıyım?

Veya aynı fiyata ikinci el gopro hero 4 silver mı yoksa yi 4k mı önerirsiniz?

Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu şekilde bir sepet yaptım 100tl bonusla birlikte 963tl ye gelecek eğer tavsiye ederseniz :)

Aksiyon Kamerası XiaoMi Yi 2 4K incelemesi - Kullanıcı Kulübü (16 Kişiyiz) Gearbest.com

En son hafıza kartı olarak bunu düşündüm "Sandisk Ultra Android microSDXC 128GB" 128gb sorunsuz destekler mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wickedfb -- 19 Temmuz 2017; 14:13:49 >

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.