Şimdi Ara

Aksiyon Kamerası XiaoMi Yi 2 4K incelemesi - Kullanıcı Kulübü (16 Kişiyiz) Gearbest.com (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.270
Cevap
49
Favori
49.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben cihazı ilk defa geçen hafta sonu su altı çekimleri için kullandım. eğer su altı kabı orijinal ise hiç bir sorun yaşamazsınız. Ben en fazla 27,4 mt kadar indim. Hiç bir su alma, sızma yaşamadım. Sadece belli noktalarda soğuk su akıntısından geçerken makine biraz yavaşladı. Aynı dalışta başka bir arkadaşta ise Gopro Hero 4 vardı, soğuk su akıntısında yavaşlama onun cihazda da oldu. Sadece tavsiyem burada paylaşılmıştı, renkli filtreler vardı, onlardan almanız. Ben de sipariş vereceğim, özellikle renkli balıkların renklerini tam alamadım. Filtre olsa daha iyi sonuçlar elde ederdim.
  • sezarim kullanıcısına yanıt
    Hangi şartlarda hangi filtreyi kullanmak gerekir acaba..

Hostes arkadaşımdan fiyat almasını istedim eğer avantajlı olursa çinden getirteceğim. Olmazsa yukarıda paylaştığım linkten alsam mı bilmiyorum tereddütteyim açıkçası..

Bir de filtreler su geçirmez kılıfın üzerine takılıyor sanırım değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wickedfb -- 19 Temmuz 2017; 16:40:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wickedfb kullanıcısına yanıt
    o konuda benimde tam bilgim yok ama araştıracağım. Ben geçen sene Aliex'ten 232 dolara sipariş vermiştim. TR'den her türlü çok ucuza gelmişti. Burada fiyat düşmüş ama çinle arasında en az 200 TL fark olur. o farkı ekipmanlara harcamak mantıklı sanırım. Filtreler su kabının resimde siyah görünen kısmı var ya orası çıkarılıp hangi renk filtre varsa o takılarak değiştiriliyor sanırım.
    Sonuç aldığınızda paylaşırsanız çok iyi olur.

Bileğe bağlama aparatının da linki var mı kolayınızda?

Tamam haber veririm. Direk tek olarak değilde 3 - 4 ürün şeklinde link var. aparatlar

Tek olarak buldum water floating dçye geçiyor fiyatı da bedavadan biraz daha uygun.. :))

http://s.aliexpress.com/7rE3aERz

• GG dan siparişi verdim :)

Yi 2 4k 869tl

Su geçirmez housing 70tl

2 yedek batarya+2li şarj cihazı 125 tl

100 tl bonus flaş kampanyasıyla toplam 963 tl ye geldi..

Alix den de sualtı monopodunu aldım 1.85$

Hafıza kartı olarak da bunu aldım umarım destekliyordur..
    http://www.hepsiburada.com/sandisk-ultra-android-microsdxc-128gb-sd-adapter-80mb-s-class-10-hafiza-karti-sdsqunc-128g-gn6ma-p-FTHFZSAN128GMCAN80

Toplam 1125tl ye hallettik gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wickedfb -- 19 Temmuz 2017; 21:53:54 >

Yalnız benim dediğim bu değil. Dün attığım linkteki ilk resimde sizin gönderdiğinizin yanında duran bir bilek bandı var işte o. Bunla dalamazsınız ki içinde hava var. Sürekli yukarı çıkmak isteyecek, bu durumda video ve resim çekmek zor olur. Diğer bilek bandına kamera sabitleniyor ve o bant üzerinde sağa sola dönebiliyor. İşte o şekilde olursa resim ve video çekmek çok kolay olur.
    Yanında gelen mavi bilek bandından bahsediyorsunuz sanırım.. Benim gönderdiğim linkte de ondan var yanlış anlamadıysam.. Duruma göre sadece onu kullanırım gerekirse ama şamandıranın da aşırı yukarı çekeceğini düşünmüyorum deneyip görücez bakalım ne gelicek..

Ama 5 ağustosta dalışa gidiyorum yetişmeyecek gibi hayırlısı artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wickedfb -- 20 Temmuz 2017; 19:29:47 >
    Hayır dostum o değil. Resmini ekliyorum bakarsın. O şekilde tutmakta biraz sıkıntılı çünkü eğer 30 mt civarlarındaysan ve bir şekilde bileğinden çıkıp diplere inmeye başlarsa makineye elveda dersim. Resimdekinde direk bileğe sabitlediğin için sorun yaşamazsın, kendiliğinden ya da birinin çarpması sonucunda elinden gitmez. Bugün hemen sipariş versen yetişme ihtimali yüksek. Burada başka bir alt forumu takip ediyorum Aliexpress ile ilgili. Bu aralar nerdeyse takipsiz postalar bile 8-9 güne geliyor. Aksiyon Kamerası XiaoMi Yi 2 4K incelemesi - Kullanıcı Kulübü (16 Kişiyiz) Gearbest.com

• http://www.herigo.com/Yi-Monopod-Bluetooth-Kumanda,PR-532.html

Bu aksesuarı su altında kullanan var mı? 10 metreyi geçersek sıkıntı çıkarır mı?

Geçen hafta amazondan; YI 4k, 64gb SanDisk Ultra ve YI Gimbal 3-Axis Handheld Stabilizer'ı aldım, herigodan da üstteki parçayı ve orjinal su kabını aldım. Hepsi 1390TL'ye geldi.
    Başka tavsiye deceğiniz bir aksesuar var mıdır?
  • Arkadaslar ben de yakin zamanda herigodan kamera Bluetooth monopod sualti kabi yedek pil ve canta aldim:) hepsiburadadan da sandisk extreme 64 gb kart aldim, sorunsuz kullaniyorum. Ozellikle cantasi cok iyi oldu urunu saklamak kolay bu sekilde zarar vermeden.

Update fln yapmadim nolur nolmaz yapmayacagim sanirim:) vakti olanlar yurtdisindan alabilir fakat herigo fiyatlari garantili olarak gayet uygun suan bana gore, beklemeden geliyor ertesi gun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezarim

Ben cihazı ilk defa geçen hafta sonu su altı çekimleri için kullandım. eğer su altı kabı orijinal ise hiç bir sorun yaşamazsınız. Ben en fazla 27,4 mt kadar indim. Hiç bir su alma, sızma yaşamadım. Sadece belli noktalarda soğuk su akıntısından geçerken makine biraz yavaşladı. Aynı dalışta başka bir arkadaşta ise Gopro Hero 4 vardı, soğuk su akıntısında yavaşlama onun cihazda da oldu. Sadece tavsiyem burada paylaşılmıştı, renkli filtreler vardı, onlardan almanız. Ben de sipariş vereceğim, özellikle renkli balıkların renklerini tam alamadım. Filtre olsa daha iyi sonuçlar elde ederdim.

hocam bu renk filtreleri ne işe yarıyor birde su altında çektiğiniz görüntülerin örnekleri var mı görebileceğimiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mapıt

quote:

Orijinalden alıntı: sezarim

hocam bu renk filtreleri ne işe yarıyor birde su altında çektiğiniz görüntülerin örnekleri var mı görebileceğimiz

Kırmızı filtre görüntü örneğihttps://youtu.be/uLzXQ6ebnaQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wickedfb -- 20 Temmuz 2017; 19:31:59 >

• mapıt kullanıcısına yanıt
    Su altında derinlere indikçe renkler bizim alıştığımız gibi görünmüyor hocam. Işığın kırılması ve dalga boyundan dolayı oluyor. İşte bu filtrelerde onu bizim alıştığımız şekilde görmemizi sağlıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yi2 4K ile 4K+ arasında afaki fark var mı? Bu dönemde 4K alırsam ilerde pişman olur muyum? ( gerçi teknoloji devamlı ilerliyor, yetişilemiyor)

Bir de kendi su altı kabının kolay kırıldığını söylemişler bu nedenle yan sanayi öneriyorlar. Sağlamlığı konusunda kullananlar yorum yapabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goday -- 21 Temmuz 2017; 13:10:27 >
  • Goday kullanıcısına yanıt
    Aradaki fiyat farkını vermeye değmez bence..

Aksiyon Kamerası XiaoMi Yi 2 4K incelemesi - Kullanıcı Kulübü (16 Kişiyiz) Gearbest.com

• Kulübe benide ekleyin arkadaslar. İyi akşamlar.

• Arkadaşlar elimde orijinal xiaomi su altı monopodu mevcut beyaz renk. havale ile 40, elden 50 tl. Sıfır ürünlerdir 3 adet mevcut.
  • Xiaomi yi 4k + 'ı geçtiğimiz günlerde denizde kullandım.4000x3008 çözünürlüğünde görüntü kayıtları yaptım ve aynı zamanda fotoğraflar da çektim.Gerçekten su altı çok başarılıydı. Sualtı housingine rağmen sesleri (hem kendi sesim hem de ortam seslerini) alma performansı şaşırttı.Çünkü yorumlarda hatta youtube testlerinde Xiaomi Yi 4k modellerinin konuşma ve diğer sesleri çok kısık aldığı belirtilmişti.

Uygun bir zamanda çektiğim videoları ham haliyle buluta atıp sizlerin görmesini sağlayacağım.

Bu arada 4k çözünürlüğünde 125mb/s bitrate değerlerinde 1 dakikalık vidyo tam 1gb tutuyor :D
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.