Şimdi Ara

Aksiyon Kamerası XiaoMi Yi 2 4K incelemesi - Kullanıcı Kulübü (16 Kişiyiz) Gearbest.com (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.270
Cevap
49
Favori
49.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce aksiyon kamerasının lensini kıran biri olarak bu metal koruma kabını aldım artık kafam rahat incelemesi
    için buyrun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi war3z -- 20 Ekim 2017; 22:15:5 >
  • Arkadaslar ekran koruma uygulayan var mi? Ben aliexpress den bir tane aldim ama beceremedim. Ziyan ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wisecolt

Arkadaslar ekran koruma uygulayan var mi? Ben aliexpress den bir tane aldim ama beceremedim. Ziyan ettim.

ben kullanıyorum.uygulaması gayet kolay aslında belki size gönderilen üründe bir sıkıntı vardı da yapamadınız.
  • 11.11 için indeirim yakalama şansımız varmıdır.

• Beavis. kullanıcısına yanıt
    Bende almayı düşünüyorum ama su altında bluetooth çalışıp çalışmadığından şüpheliyim kullanan var mı bu aparatı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wyilldirim -- 30 Ekim 2017; 13:47:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wyilldirim

Bende almayı düşünüyorum ama su altında bluetooth çalışıp çalışmadığından şüpheliyim kullanan var mı bu aparatı?

su altinda Bluetooth çalışmıyor.

• Mijia 4k diye bir model çıkarmışlar. Sizce alınır mı yoksa yi 4k daha mı mantıklı ? Gitup Git2 kullanıyorum raw formatında foto çekimi çok iyi ama videoda renkler bazen tatmin etmiyor. yi 4k modelinde raw çekimler yapılabiliyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musical Otopsi -- 2 Kasım 2017; 1:17:19 >
  • Musical Otopsi kullanıcısına yanıt
    hocam çektiğiniz fotoğrafları gitup un ayfasınd görmüştüm ( köpektenhatırladım :) ) yi 4k çok daha üstün kameradır mijia ya göre. yi 4k raw fotoğraf çekmektedir. 11 kasımı beklerseniz 150 dolar civaına satılacak aliexpresste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kod adı çökertme

hocam çektiğiniz fotoğrafları gitup un ayfasınd görmüştüm ( köpektenhatırladım :) ) yi 4k çok daha üstün kameradır mijia ya göre. yi 4k raw fotoğraf çekmektedir. 11 kasımı beklerseniz 150 dolar civaına satılacak aliexpresste.

Teşekkür ederim hocam evet o fotoğraf bana ait :) 11.11 kampanyasını bekliyorum almak için ve muhtemelen yi 4k alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kod adı çökertme

mijia da raw çekebiliyor hocam
  • Mijia da Fotoğraf kalitesi iyi değil sanki video başarılı görünüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11.11 kampanyasından faydalanarak bende Yi 4k Aksiyon kamera + yi giyilebilir gimbal + monopod ve kumanda + çanta siparişi verdim. Kampanya ve kuponlarla birlikte 917 Tlye mal oldu. Yarın kargoya vermesini bekliyorum bakalım.

Aksiyon Kamerası XiaoMi Yi 2 4K incelemesi - Kullanıcı Kulübü (16 Kişiyiz) Gearbest.com
    Hayırlı olsun, gelene kadar güm güm tırsak bir heyecan yaşayacaksın :)
    Hayırlı olsun. Giyilebilir gimball'ın linkini atabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuGuuuK

Hayırlı olsun, gelene kadar güm güm tırsak bir heyecan yaşayacaksın :)

Teşekkür ederim hocam ama hala kargoya verilmedi.
    Bütün hepsini 917 TL'ye almak mükemmel bir fiyat. Şu anda sadece Gimball nerdeyse 800 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezarim

Bütün hepsini 917 TL'ye almak mükemmel bir fiyat. Şu anda sadece Gimball nerdeyse 800 TL.

aynen hocam ama hala kargoya vermedi satıcı ve süre dolmak üzere üstelik official satıcıdan aldım. 11.11 dolayısıyla biraz yığılma olmuştur diye düşünüyorum bekleyelim bakalım, sorulara da cevap vermiyor.
  • uzun kovalamacalar sonucunda biz de dün itibari ile kamerayı sipariş vermiş bulunduk. 2şer adet. tanesi 645TL'ye geldi. Amazon'dan yakaladık. Ayrıca 8€ da hediye gelecek. 605 TL'ye geldi diyebiliriz
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.