Şimdi Ara

Aksiyon Kamerası XiaoMi Yi 2 4K incelemesi - Kullanıcı Kulübü (16 Kişiyiz) Gearbest.com (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.270
Cevap
49
Favori
49.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GuGuuuK

Herkese Merhaba,

Gün itibari ile bende YI 2 4K'lı olarak aranıza katıldım.
    Cihazı geekbuying'den aldım su geçirmez kase ambalaşı sağlam ama YI 4K'nın jelati altından açılmış ve pili takılı geldi bununla ilgili satıcıya mail attım, neden niçin böyle bir şey yapıldı bilmiyorum ve kızgınım..
    Neyse,
    Biraz kurcaladım, PC'den wifi ile kontrol ve ayar yapmak istedim yapamadım, windows mobile 10 kullanıyorum uyduruk bir app satın aldım ekranı görüyor ama ayarlara girmiyor, sanırım YI 1'e uyumlu.

Bana yardımcı olursanız çok sevinirim, iyi paylaşımlar mutlu forumlar efnüm :)

kargoda pil sıkıntı oluyor. nedeni bu olabilir.
    dün ben de teslim aldım aliexprestten sipariş etmiştim.

bahsettiğiniz şekilde geldi.

• arkadaşlar selam.

linkteki aksesuar setini sipariş ettim.
    aksesuar seti

SF eParcel olarak gönderdiler kargoyu.

bildiğim kadarıyla Türkiye'de sf express çalışmıyor, takibini nasıl yapabilirim?
    şu an paket çinden çıkmadı fakat iletilen takip numarasıyla görüntüleyebiliyorum.

aynı takip no'yu ptt kargo'ya giremiyoruz formatından dolayı (sadece rakam var)

bilgi sahibi olanlar yazabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi souza -- 18 Ağustos 2017; 13:33:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: souza

quote:

Herkese Merhaba,

Gün itibari ile bende YI 2 4K'lı olarak aranıza katıldım.
    Cihazı geekbuying'den aldım su geçirmez kase ambalaşı sağlam ama YI 4K'nın jelati altından açılmış ve pili takılı geldi bununla ilgili satıcıya mail attım, neden niçin böyle bir şey yapıldı bilmiyorum ve kızgınım..
    Neyse,
    Biraz kurcaladım, PC'den wifi ile kontrol ve ayar yapmak istedim yapamadım, windows mobile 10 kullanıyorum uyduruk bir app satın aldım ekranı görüyor ama ayarlara girmiyor, sanırım YI 1'e uyumlu.

Bana yardımcı olursanız çok sevinirim, iyi paylaşımlar mutlu forumlar efnüm :)

kargoda pil sıkıntı oluyor. nedeni bu olabilir.
    dün ben de teslim aldım aliexprestten sipariş etmiştim.

bahsettiğiniz şekilde geldi.

e-Mail atmıştım, sizin söylediğinize benzer bir cevap geldi, riçiniz rahat olsun diyola :)

• merhaba bu ürünün gönderimi var alsam neler yapmam gerek acaba ? gümrük vergi kargo vs

https://www.amazon.com/YI-Sports-Action-Video-Camera/dp/B01FU9ZIMU/ref=sr_1_7?s=photo&ie=UTF8&qid=1503427740&sr=1-7&refinements=p_89%3AGoPro%7CYI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _imposing_ -- 22 Ağustos 2017; 21:49:35 >
  • _imposing_ _ kullanıcısına yanıt
    pm
  • Kamerayı kullananlar hangi yazılımı kullanıyor? Facebook "yi teknoloji" sayfasında beta sürümler de veriliyor. Bunların kullanan var mı? Hangi sürümü önerirsiniz (beta veya offical)?
  • Goday kullanıcısına yanıt
    1.8.4'e güncelledim. ne faydası oldu bilmiyorum ama sorun da yok.
  • 220 dolara kamera, housing su altı kabı ve selfie çubuğum gümrüğe takılmadan geldi. Sürümü 1.5.1 versiyon.

Aksiyon Kamerası XiaoMi Yi 2 4K incelemesi - Kullanıcı Kulübü (16 Kişiyiz) Gearbest.com

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://m.geekbuying.com/item/Xiaomi-YI-4K-Action-Camera-2-19--Retina-Screen-Ambarella-A9SE-Sony-IMX377-12MP-155--Degree-Wide-Angle-1400mAh-EIS-LDC-Sport-Camera---Black-366658.html

geekbuying'de 180$ international sadece kamerayi satiyorlar. alinir mi sizce ? gumruge takilabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    nereden aldınız link verir misiniz
  • ahmetsalih37 kullanıcısına yanıt
    Ben aldığımda günlük mağaza indirimi vardı.

Aksiyon Kamerası XiaoMi Yi 2 4K incelemesi - Kullanıcı Kulübü (16 Kişiyiz) Gearbest.com

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar, ilk versiyon xiaomi yi kameramı Avrupa seyahatinde kaybettiğim için yenisini alacağım. Geekbuying'de gerçekten 180 dolar gibi uygun bir fiyata satılıyor.

Şimdi benim aklımdaki soru yi 2 4k mı almalıyım yoksa yi 2 4k plus mı? Aradaki fiyat farkına değer mi? 4k 60 fps ve mikrofon girişi? Bir de plus'ın yurtdışı satış fiyat ile tr satış fiyatı neredeyse kafa kafaya, taksit olabilir tr içerisinden aldığımızda.

Tavsiyelerinizi bekliyorum. Gerek yok derseniz uygun fiyattan yi 2 alırım :)

Olgu hocam özellikle sizin tavsiyeleriniz benim için çok değerli.
  • beyler bunun 4k+ modelini kullanan var mı?almaya değer bi gelişim var mı?
    bide yi gimbal kullanan var mıdır?varsa randımanı nasıl?
  • Arızalı YI 2 4k arıyorum. (wi-fi modülü lazım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamidasim -- 12 Eylül 2017; 0:5:33 >
  • MilanRapajic M kullanıcısına yanıt
    Şu anda fiyatlar birbirine çok yakın gibi uygun bulunursa yi 4k+ alınır bence..

• Yi 4K time Lapse denemem :)

• Videonun yüzde 99 u Yi 4K ile 1080P 60 Fps çekildi.

Destek olmak adına Youtube de bir beğene basalım lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: wickedfb

Şu anda fiyatlar birbirine çok yakın gibi uygun bulunursa yi 4k+ alınır bence..

Hocam plus yurt dışından getirtsem 1100'e, ülkeden alsam 1250'ye geliyordu. Ben de geekbuying'den düz 4k'yı 620'ye aldım. Fiyat farkı az değil bence.
  • quote:

Diğer kargom da geldi, OV'nin 32GB UHS-I U3 microsd kart sorunsuz çalışıyor, microsd kart arayışında olanlara tavsiye edebilirim...

Link verir misiniz hocam ?

Bir de arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz housing ve ekipman varsa beklerim.
    Aslında türkçe desteği için facebook sayfasında excell dosyası var çevirecek biri varsa alıp çevirip gönderirse ilk yeni firmware de gelir. Ben cevirecektim hatta ilk 10 satırı geçirmiştim ama sonra ikizlerimden dolayı zamanim kalmiyor diye vazgeçtim.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.