Şimdi Ara

Aktarmalı Uçuş Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi biz Hatay'dan Hollanda'ya gideceğiz, ama Hatay'dan Hollanda'ya tek sefer yok, İstanbul Sabiha Gökçen aktarmalı var, yani Hatay'dan uçağa bineceğiz , İstanbul'a gidip , İstanbul'dan başka bir uçağa binip Hollanda'ya gideceğiz, benim sorum şu, şimdi bileti aldıktan sonra Hatay Havalimanı'nda check-in yaptırıyoruz bize uçuş kartını veriyorlar, daha sonra İstanbul'a geldikten sonrada mı check-in yaptıracağız yoksa bize Hatay Havalimanında verecekler mi iki uçuş kartını da , yani İstanbulda da check-in yaptırmaya gerek varmı?

• up
  • Ben hep direkt uçtum ama bildiğim ve gördüğüm kadarıyla, Hatay'da sana 2 bilet verecekler. Biri istanbul, diğeri Hollanda için. Ikisinin checkinini de Hatay'da yapacaksın. Istanbula indikten sonra transit yolcu yazan tabelaları takip ederek pasaport kontrolüne giriyorsun. Gerisi malum. Valizlerini de direk Hollanda'ndan alıyorsun. Benim gördüğüm bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackbyte

Arkadaşlar şimdi biz Hatay'dan Hollanda'ya gideceğiz, ama Hatay'dan Hollanda'ya tek sefer yok, İstanbul Sabiha Gökçen aktarmalı var, yani Hatay'dan uçağa bineceğiz , İstanbul'a gidip , İstanbul'dan başka bir uçağa binip Hollanda'ya gideceğiz, benim sorum şu, şimdi bileti aldıktan sonra Hatay Havalimanı'nda check-in yaptırıyoruz bize uçuş kartını veriyorlar, daha sonra İstanbul'a geldikten sonrada mı check-in yaptıracağız yoksa bize Hatay Havalimanında verecekler mi iki uçuş kartını da , yani İstanbulda da check-in yaptırmaya gerek varmı?

Merhaba,

Hatay'dan check-in yapacaksınız, size iki boarding pass verecekler, sonra İstanbul'da inip pasaport kontrol geçişi yapıp yeni uçağınıza bineceksiniz. (Aynı firmadan aktarmalı hat aldıysanız) Bavullarınız ise kendi kendilerine diğer uçağa geçecek ve Hollanda'da alacaksınız.

iyi yolculuklar, çok keyifli bir ülkeye gidiyorsunuz, tadını çıkarın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kkk77

quote:

Orijinalden alıntı: blackbyte

Arkadaşlar şimdi biz Hatay'dan Hollanda'ya gideceğiz, ama Hatay'dan Hollanda'ya tek sefer yok, İstanbul Sabiha Gökçen aktarmalı var, yani Hatay'dan uçağa bineceğiz , İstanbul'a gidip , İstanbul'dan başka bir uçağa binip Hollanda'ya gideceğiz, benim sorum şu, şimdi bileti aldıktan sonra Hatay Havalimanı'nda check-in yaptırıyoruz bize uçuş kartını veriyorlar, daha sonra İstanbul'a geldikten sonrada mı check-in yaptıracağız yoksa bize Hatay Havalimanında verecekler mi iki uçuş kartını da , yani İstanbulda da check-in yaptırmaya gerek varmı?

Merhaba,

Hatay'dan check-in yapacaksınız, size iki boarding pass verecekler, sonra İstanbul'da inip pasaport kontrol geçişi yapıp yeni uçağınıza bineceksiniz. (Aynı firmadan aktarmalı hat aldıysanız) Bavullarınız ise kendi kendilerine diğer uçağa geçecek ve Hollanda'da alacaksınız.

iyi yolculuklar, çok keyifli bir ülkeye gidiyorsunuz, tadını çıkarın :)

çok saol kkk77 kardeşim, çok yardımcı oldun çok teşşekürler

• quote:

Orijinalden alıntı: SahiNeT

Ben hep direkt uçtum ama bildiğim ve gördüğüm kadarıyla, Hatay'da sana 2 bilet verecekler. Biri istanbul, diğeri Hollanda için. Ikisinin checkinini de Hatay'da yapacaksın. Istanbula indikten sonra transit yolcu yazan tabelaları takip ederek pasaport kontrolüne giriyorsun. Gerisi malum. Valizlerini de direk Hollanda'ndan alıyorsun. Benim gördüğüm bu

sana da çok saol kardeşim, sende yardımcı oldun çok saol
  • hocam valizler otamatik geçecek demiş arkadaşlar ama hatayda check in için kart vermezlerse inince valizleri alacaksınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.