Şimdi Ara

aktif display port çevirici arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

piyasadaki display port çeviricilerin aktif olup olmadığını nerden anlarım? ati ekran kartına 3. monitörü bağlamak için diplay port aktif çevirici şartmış o yüzden bulmak zorundayım bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum..

• ati ekran kartlarinda efinity teknolojisi olmadan 3. ekran calistirabilecegini sanmiyorum. iyice bakmanizi tavsiye ederim. 2 port calisirken 3 bagladiginiz calismiyordu hatirladigim kadari ile
  • ekran kartım eyefinity destekliyor..kartta 2 dvi 1 hdmi 1 diplay port çıkışı mevcut 3.monitörü bağlamak için diplay port çıkışını kullanmak şart..bunun için aktif bir çevirici gerekiyormuş piyasada satılan çoğu çevirici aktif değilmiş işe yaramıyormuş..

yani bana diplay port çıkışını hdmi veya dvi ye çeviren bir aktif çevirici lazım..nerden bulabilirim bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum..
  • dostum yurt dışından alışveriş hiç yapmadım yurt içinde bulamazmıyız acaba fiyatlarıda bayağı pahalıymış eğer amazonda 90$ civarıysa ülkemizde 200 den aşağı değildir.. o kadar para vereceğime 200-300 daha üzerine koyup bir diplay port girişli monitör bulabilirmiyim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arianal -- 21 Aralık 2010; 12:47:40 >

• aynı dert bendede var üstelik dp portu çevirip dvı dan baglasak ta ekran kartındaki dvi lar farklı bu seferde dvı to vga lazım fakat bu bildigimiz kutu içinden cıkan minik çevirici olmuyo soket farklı :( deli olcammmm bana direk dp to vga lazım en aktifinden :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.