Şimdi Ara

MI BOX S USB to Ethernet dönüştürücü ile kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, dün mi box s satın aldım ve ethernet girişinin olmadığını gördüm.Wi-Fi üzerinden modem uzak olduğu için yeterli bir performans alamıyorum, anlık kesintiler gerçekleşiyor internet gidip geliyor. Bu sorunu "S-LINK SL-U602 3 PORT USB 2.0 HUB VE 10/100MBPS ETHERNET ÇEVİRİCİ" modeli ile çözebilir miyim? Bu ürün uyum sağlar mı ve internet performansını düşürür mü ve kesinti durumu yaşar mıyım? Kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mi Box S'nizi Ethernet'e Bağlama: Adım Adım Kılavuz

Mi Box S'nizi kablolu internete bağlamak istiyorsanız, bir USB-Ethernet dönüştürücü kullanabilirsiniz. Bu cihaz, Mi Box S'nizde bulunmayan bir Ethernet portuna erişim sağlayacaktır.

İhtiyacınız Olan Malzemeler:

• Mi Box S
    • USB-Ethernet dönüştürücü

Adımlar:

1. USB-Ethernet dönüştürücüsünü Mi Box S'nizin USB portuna takın.
    2. Ethernet kablosunu dönüştürücüye ve diğer ucunu modem veya yönlendiricinize takın.
    3. Mi Box S'nizin "Ayarlar" menüsüne gidin.
    4. "Ağ ve İnternet" seçeneğini belirleyin.
    5. "Ethernet" seçeneğini seçin.
    6. Mi Box S'niz otomatik olarak Ethernet bağlantısını algılayacaktır.

Ethernet bağlantısı kurulduktan sonra, Mi Box S'niz daha hızlı ve kararlı bir internet bağlantısına sahip olacaktır. Bu, video akışı, oyun oynama ve diğer çevrimiçi etkinlikler için önerilen bağlantı yöntemidir.

Önemli Notlar:

• Mi Box S'in tüm modelleri Ethernet bağlantısını desteklemez.
    • USB-Ethernet dönüştürücüsünün Mi Box S'nizle uyumlu olduğundan emin olun.
    • Ethernet bağlantısını kullanırken Wi-Fi bağlantısını kapatmanız önerilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Açıkçası benim de cevabını merak ettiğim bir soru, henüz ürünümü teslim alamadım ama wifi olayı ürkütüyor özellikle iptv için. Ethernet şart gibi, kullanan arkadaşlardan bir öneri gelirse süper olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliexpressten ethernet hub var 3 adet de usb girişi olan. Ugreen marka. Mi box ile uyumlu yazıyor. Beklemem derseniz iki katı fiyat var.
  • https://www.monofiyat.com/mf-product-jettpower-0493-donusturucu-hub-usb-3-0-hub-gumus-p-10849

Ethernet sorununu bu ürün ile verimli bir şekilde çözdüm size de tavsiye edderim arkadaşlar üstelik piyasadaki birçok pahalı ürüne kıyasla fiyatı da gayet uygun.
  • Faydalı öneriniz için teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • luckybird L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hiz test yaptiniz mi acaba?

Network uzerinden dosya paylasiminda 400-500 mbit seviyelerine ulasabilir mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TP-Link UE330 USB 3.0 3-Port Hub ve Gigabit Ethernet
    biz kullaniyoruz cok basarili tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB 3.0 hızında Type C kablo önerisi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ali beyendi A kullanıcısına yanıt
    Fiyati Ugreen seviyesinde bir urun acikcasi biraz fazla geliyor. Mi boxun yari fiyatindan fazla :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yeteryayeter Y kullanıcısına yanıt
    merhaba 100Mbps'e kadar hızı destekliyor.
  • luckybird L kullanıcısına yanıt
    Hocam bazı forumlarda mi box s lerde android 9.0 sürümlerinde usb 3.0 ethernet hub ların kullanılamadığını yazmış, böyle bir sorunla karşılaşmadınız değil mi? Sipariş vermeden görüşünüzü almak istedim.

• Bende de MiBoxS ve Lenovo usb 3.0 ethernet dönüştürücü var ve çalışmıyor 🤔 .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.