Şimdi Ara

USB to Serial port (RS232) çevirici kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni bir laptop almayı düşünüyorum, fakat son çıkan modellerin hiç birisinde serial port (RS232) yok. Bu durumda laptop pek işime yaramıyor.
    Bu cihazı işte kullanabilmem için mutlaka rs232 portu olması gerekiyor, ben de USB'yi RS232'ye çeviren adaptör aradım ve buldum fakat bu çeviricilerin doğru düzgün çalışmadığını ve işe yaramadığını söylediler. Konu hakkında bilgisi olan ya da daha önce tecrübe etmiş olan var mı?

Teşekkürler...

• arkadaşım iyi bir konu açmışsın bana da çok lazım ya
    ben de DOS bazlı bir seri haberleşme programını
    çalıştırmak istiyorum çünkü otomasyon cihazını programlamak istiyorum
    ama USB - seri port 'lar DOS altında çalışmıyor diye duydum

sen bir çözüm bulursan bana da haber et , şimdiden teşekkür .
  • Açıkçası dos altında kesinlikle çalışmadığını biliyorum ve söylenenler de bu yönde. Fakat windows altında bile problem yarattığını söylediler bu beni çok düşündürüyor. Haybeye 1300-1400$ verip işime yaramayan bir cihaz almak istemiyorum.
  • arkadaslar flexy nin boyle bir ciahzı var ama ben tawsiye etmem cunku bende calısmadı alet elimde patladı
  • flexy usb *seri donusturucu aldım.uydu işi yapıyorum.adaptor işimi gormedi
    bazı cihazları programlıyor.bazı cihzlarda olmadı .adaptor tam manasıyla com un işini yapmıyor.
    webde dolaşırken pcmcıa seri donusturucu gordum .kullanan kişilerle yazıştım sanırım oluyor.fiyatıda 60 euro dan baslıyorhttp://www.computer-preiswert-einkaufen.de/controller/seriell/exsys-ex-1350-pcmcia-karte-auf-1x-seriell.php
  • hicbir problem cikmiyor. driver'i kuruyorsun is bitiyor. hatta istersen mesafeyi uzatmak icin bir de rs232 to rs232 kablo alip uc uca ekliyorsun, yine de calisiyor. icin rahat olsun.
  • http://www.easysync.co.uk/

su siteye bi bakin isterseniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende denedim sorunsuz calısıyor ama bazı prglerde sorun cıkardıgı oluyor yanı win ortamında serı bı mouse tak dene hemen goruyor ama dediğim gibi bazı prg lerde sorun cıkarıyor ama genelde sorun yok, bence alın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.