Şimdi Ara

Aktif ve Pasif 3D Gözlük Arasındaki Farklar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
10
Favori
110.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eğer 3D TV alınacaksa 3D LED TV olması doğru bir tercihtir. LED hangi ürününün bünyesine girerse onu değerlendirir. Zamanla piyasada CTR (cathode ray tube) , plazma ve LCD TV’ler, LED TV’nin sunduğu avantajlar yanında zayıf kalacaklar, harcadıkları enerji, kısa ömürleri, ağırlıkları, kalınlıkları, yetersizlikleri daha çok göze batmaya başlayacak, piyasadaki rekabet kızıştıkça daha da ucuzlayacaklar hatta bazıları tamamen terk edileceklerdir.
    Şu anda bazı üretici firmalarda LCD ve PLAZMA TV stoklarından bir an önce kurtulma telaşı başlamıştır. Elektronik marketler bu ürünlerin fiyatını indirseler de tüketiciyi ikna etmekte zorlanmaktadır.

Yeni nesil plazmalar için geçerli olmayan eski ve aslı olmayan bilginin forumdaki arkadaşların kafasını karıştıracagı bir gerçek.Plazma tv ler hakkında yeterli bilgiye sahip olmadan boyle kopyala yapıştır yapmamak gerekir...
    LCD tv lerin sanki yeniden keşfediliyormuşcasına led tv olarak lense edilmesine nasıl bakıyorsak yeni nesil neo plazma teknolojisinide araştırp değerlendirmek lazım.

• Sony serisinin 3D görüntüde başın çok az egiminde görüntünün bozulmasına niye kimse deginmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben aktif gözlukle sinemada seyrettigimde gözum agrimisti, sonra 3d tv aldim ve yaninda pasif gözluk hediye veriyorlardi 4 tane. onunla seyrettim. renkler gayet guzeldi derinlik 3d de guzeldi. hatta bazi marketlerde aktif gözlukle baktigimda cok digitallik geliyordu gözume , göruntuler sanki gercek degil hertaraftan bir digital kokusu aliyordum. pasifde ne bas agrim oldu ne renklerde sorun. tv markasi anderson ama tr de yok tabi bu marka. hemde tv 42 inc 1350 ye aldim kur gerci suan yuksek .ve mkv altyazili ve bircok film ve ses resim oynaticisida var , kayit özelligide var.
  • arkadaşlar lg 50pm6800 plazma alacağım aktif gözlük kullandığını öğrenebildim fakat bu alette şu sinemalarda dağıtılan gözlükler çalışırmı ?
  • İşte ona crosstalk deniyor. Aktif gözlükte bakış açısına bağlı olarak 3D görüntüde bozulmalar meydana gelebilir. FPR'da da oluyor elbet ama SG kadar kısıtlı değil açısı.
  • 3d gozluk kullanımı acaba nasıl olmalı...?? en iyi goruntuyu nasıl alabilirim..?? kullanımda aktif ve pasif gozluklerin farklılıkları varmı..?illa dik acıyla mı bakamak lazım? yada minumum mesafe ne olmalı daha yakın daha iyi gibimi..??yok sa daha uzak daha iyimi.??
    bende aktif gozlukler var youtube dan izlediğim bazı gorutnulerde gozlukte goruntu çift gozukuyor...tek gozumu kapadıgımda goruntu teklesiyor ama baya ufalıyor..acaba bunu sebebi ne olabilir gibi kullanınla ilgili baya bi merak ettiğim konu var...
    bu konuda ki deneyimler hem benim gibi acemi kullanıcalara hemde yeni alacaklara baya yardımcı olur kanaatindeyim..bi ton para verilip alınan cihazlar daha verimli kullanıla bilmeli....nede olsa...
  • Bu soruların tamamı cevaplanmaya kalktığında kocaman bir makale çıkıyor ortaya hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Bu soruların tamamı cevaplanmaya kalktığında kocaman bir makale çıkıyor ortaya hocam

ne kadar kocaman bi makele ortaya cıkıyorsa demekki o kadar buyuk bilgi eksikliği ve ihtiyac var....eninde sonunda bir yerden de baslamak lazım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: El_domingo

quote:

Bu soruların tamamı cevaplanmaya kalktığında kocaman bir makale çıkıyor ortaya hocam

ne kadar kocaman bi makele ortaya cıkıyorsa demekki o kadar buyuk bilgi eksikliği ve ihtiyac var....eninde sonunda bir yerden de baslamak lazım....

Bilgi eksiği demeyelim de forumda her yerde, parça parça hepsi var diyelim. Evet, doğru belki bir yerden başlamak lazım ama birçok üye her gün bu sorulara tek tek cevap vermekten forumdan kaçtı.

İşin esprisi bir yana rehber bir başlık açılıp, altı yavaş yavaş doldurulabilir. Siz başlığı açın, biz de yavaş yavaş dolduralım. Bence güzel fikir

• quote:

quote:

quote:

Bilgi eksiği demeyelim de forumda her yerde, parça parça hepsi var diyelim. Evet, doğru belki bir yerden başlamak lazım ama birçok üye her gün bu sorulara tek tek cevap vermekten forumdan kaçtı.

İşin esprisi bir yana rehber bir başlık açılıp, altı yavaş yavaş doldurulabilir. Siz başlığı açın, biz de yavaş yavaş dolduralım. Bence güzel fikir

Başlıgı actım umarım kaçan kimse olmaz....

http://forum.donanimhaber.com/m_66829043/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66829043

• quote:

Başlıgı actım umarım kaçan kimse olmaz....

http://forum.donanimhaber.com/m_66829043/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66829043

Eline sağlık hocam, elimden geldiğince her zaman tam destek verip, takip edeceğim ben de.

• Toshiba nın gözlüksüz 3d tv sini bekleyelim... atalım gözlükleri... :)
  • 3D glasses: passive vs active 3D bu video sanırım tercihi kolaylaştırabilir.
  • Arkadaslar, önce LG aldim -47lm860v- 3d'si çok süperdi ama aklimda hep şu yari çözünürlük olayı vardı. Kendi kendime, bu yari çözürlükse, full hd 3d manyak birşey olsa gerek diye düşünüp bir hafta sonra gittim LG'yi Samsungla -46es8000- degistirdim. Eve heyecanla gelip TV yi bagladim full hd 3d izlemek için. Filmleri izlemeye başladığımda sonuç tam bir hayal kırıklığı. Titreme, kararma, görüntünün bazen sudaki dalgalanma gibi bulanıklaşmasi hiç zevk vermedi açıkcası. Tamam Lg'de çözünürlük düşük ki pek farkedilmiyor zaten ama 3d zevk veriyor.. Samsungla 10 dakika sonra insanda istek kalmıyor. Baş ağrısı yapmıyor ama izledikten sonra gözlerimi bilye gibi hissetim sanki düşecek gibi vede ağrıyorlardı. Yüksek modellerde aktif 3d olmasinin sebebi ise bence tamamen duygusal. Bence bu aktif 3d den üreticiler daha çok kâr ediyorlar. Bence LG 3d de digerlerine fark attı bu fpr ve pasif 3d ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Aktif ve Pasif 3D Gözlük Arasındaki Farklar

fotoğraf her şeyi gayet güzel anlatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat1258

Aktif ve Pasif 3D Gözlük Arasındaki Farklar

Bu resim fpr'yi övmekten başka bir şey yapmıyor. Taraflı olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Demek ki övülmesi gerekiyor !!! Arkadaş verilerle konuşmuş taraf olmak işin neresinde...

• quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Benim yaptığım övgü ise sen övmeden, taraf tutmadan ne yazabilirsin çok merak ediyorum? Tabi öncelikle mesaj attığın konu hakkında ne biliyorsun onu sorgulamak lazım da neyse.

• quote:

3D glasses: passive vs active 3D bu video sanırım tercihi kolaylaştırabilir.

bu video son noktayı koymuş
  • Pasifin en buyuk handikapi cozunurlugu yari yariya dusurmesidir. Daha da ileriye gideceklerine geriye goturmusler isi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.