Şimdi Ara

Aktivasyon gerçekleştiği halde internet erişimi yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3mayısta başvurdum 9 mayısta aktivasyon yapildigi halde internet erisimi yok ariza kaydi olusturdum 2 gun icinde haber verilecek dendi surekli twitterdan mesaj atiyorum.ariza icin size oncelik falan verdik fasa fiso 2 gun icinde cevap vereceklerdi ariza kaydini ses seda yok.su an beklemekteyim galiba benim durumumda olan insanlar var.Bu durum sizde kac gun icinde cozuldu ona gore bi fikir sahibi olsam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @ozderfatih
    turknet telekom saha panolarını kullandığı için,o panoların bütün yetki ve kontrolü telekom ekiplerinde.
    senin sıkıntında araya hafta sonu girdiği için doğal olarak bir gecikme olmuş.
    bugün yarın çözülür işin
  • Xtracer kullanıcısına yanıt
    Telekom a gitmek iyi çözüm oluyor. yoksa bekle birde Türknet diye önemsemiyorlar
  • @ULTILIX
    aslında bu tip işler tamamen saha ekiplerinin elinde.
    yani bölge bölge değişiyor.ben şahsen 8 aydır turknet kullanıyorum.ne zaman arızam olsa diğer iş günü içerisinde hallediliyor.yani hiç öyle 2-3 iş günü beklemedim.
    1 keresinde cumartesi öğle sonu internetim gitmişti,pazartesi sabah 10 gibi çözüldü
    konu sahibi arkadaşın olayıda aynı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

@ULTILIX
    aslında bu tip işler tamamen saha ekiplerinin elinde.
    yani bölge bölge değişiyor.ben şahsen 8 aydır turknet kullanıyorum.ne zaman arızam olsa diğer iş günü içerisinde hallediliyor.yani hiç öyle 2-3 iş günü beklemedim.
    1 keresinde cumartesi öğle sonu internetim gitmişti,pazartesi sabah 10 gibi çözüldü
    konu sahibi arkadaşın olayıda aynı sanırım.

3 iş günü geçti hocam erşembe sabah 9da arıza kaydı oluştu bugnde gelmediler 4 gün oldu bekliyoruz bakalım kaç gün veya hafta sürecek..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.