Şimdi Ara

aktivasyon sorunu ios 7 bakın lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ios 7 yükledim fakat iphone etkinleştirilemedi ile karsı karsıyayım yurtdışı telefonu değil türkiyeden aldım sorunsuz çalışıyordu
    hata olarak: etkinleştirme sunucusuna bağlanamadı için iphone etkinleştirilemedi etkinleştirmek için itunese bağlayın yada birkaç dakika bekleyin gibi
    ne yaptıysam boş bi el atıverin

• quote:

Orijinalden alıntı: yangx

arkadaslar ios 7 yükledim fakat iphone etkinleştirilemedi ile karsı karsıyayım yurtdışı telefonu değil türkiyeden aldım sorunsuz çalışıyordu
    hata olarak: etkinleştirme sunucusuna bağlanamadı için iphone etkinleştirilemedi etkinleştirmek için itunese bağlayın yada birkaç dakika bekleyin gibi
    ne yaptıysam boş bi el atıverin

şimdi tekrar dene düzelir
  • aynı hatayı bende dahil bir çok kişi yaşıyor elimizde beklemekten başka çare kalmadı sorunun sorumlusu apple'dır serverları çöktü aşırı yüklenmeden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 19 Eylül 2013; 0:56:31 >
  • Yogunluktan dolayi oluyor buyuk ihtimalle, duzelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen bende de oldu.şuan 2 kez dfu moduna aldıysamda düzelmedi. Lanet olsun doğru düzgün birşey yayınlamıyorlar
  • Bende de aynı problem var derken, şimdi etkinleştirildi. Beklemekten başka çare yok

https://discussions.apple.com/thread/5319266?tstart=0
  • etkinleştirme işlemi oldu.sanırım o problemi düzelttiler. neyse hadi gözümüzaydın.gece gece canımızı sıktın be elma!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu an hala bu sorunu yaşıyorum.
    Tekrar tekrar denemekten başka önerebileceğiniz bir şey var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ara vermeden sureklı dene 5 dk da olur ben ve arkadaslarım oyle yaptık
  • Bu surecte sizin ekranda operator adı yazıyor muydu?
    Cihazım unlock olmasına ragmen "Kilitli Sim" yazıyor. Normal midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisyen -- 19 Eylül 2013; 13:14:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bekleyince her şey halloldu :) teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.