Şimdi Ara

Aktive edilen Android cihaz sayısı 400 milyona ulaştı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: okiç

Android ve symbian kullanmak işkencedir.

zaten sizin gibi kısıtlı özellikleri kullanmaya zorunlu kılınmış insanlara göre değil android sistemler.Android özgürlükdür...
    Birde symbianla aynı kefeye koymuşsunuz ya,teknik bilginize hayran kaldım..

elma yemeye devam edin siz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 28 Haziran 2012; 15:17:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: red01

quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

quote:

Ios stabil diyenlere lafim var adamin 3-4 tane telefonu stabil hale getirmesi nekadar zor adam her guncellemede zaten 3-4 cihazi guncelliyor
    android fani degilim ama androidin en handikapli yani burada binlerce cesit cihaz var adam gidiyor sacma sapan android cihaz aliyor gerekli islemleri yapmiyor bu kasiyor donuyor reset atiyor markalarin telefonlara adam gibi destegi yoksa android ne yapsin tek sorun bu ios 4 cihaza cikiyor zaten gerekli ayarlari stabil calismasi icin yapilmis oluyor apple zaten kurtaranda bu oluyor apple farkli teknik ozelliklerde cihaz uretseydi yok olur giderdi gelipte ios demeyin
    Biraz mantikli dusunun 4 adami giysirmekmi daha kolar yoksa binlercesinimi google androidi verirken android cihazin coklugundan haric gerekli teknik destegi vermeyen markalara tepki gosterse suan herkes mutlu olur

Bu iOS un stabil oldugu gercegini degistirir mi ki?
    Acıyalım mı yani Android e, bi sürü cihaza yukleniyor diye maruz mu gorelim nedir?

Sorunlumusun? Ne yazdigimi dikkatli oku ios un stabil olmasi 4-5 cihaz uzerinde calismasindan kaynaklaniyor koskoca apple ios'u 4-5 cihazda calistirdigi icin stabil farkli donanim farkli islemciler olmadigindan kaynaklaniyor 4 cihazi apple stabil hale 100 saatte getirebiliyorsa donanimin pek farkli olmadigindandir sadece ekran yapisi buyuklugu bile etkiliyor app store da bulunan uygulamalar iphone 5 le ekran buyudugu taktirde kac uygulama desteklenmeyecek.

Android sadece google markasi altindaki telefonlara ciksaydi. Ve bu telrfonlar 4-5 tane olsaydi ios androidin yanindan bile gecemezdi ama suanki populerliginide kazanmasi zor olurdu.

Burada zor olani soyluyoruz hersene ayni arabaya aksesuar yapmakla hersene her arabaya aksesuar yapmak arasindaki farki anlatmaya calisiyoruz apple at arabasini yavas yavas mercedes yapti camlarini klimasini yeni takti googleda her arabaya klina takmaya calisiyor ama farkli cesit olunca her arabada ayni performansi alamiyorsun

Ee nereye varmaya çalışıyorsun?
    Ne yapalim yani ?
    Apple kendi donanımına kendi yazılımını yüklüyorsa bunun Google ile ne alakasi var?
    Sen cumlene ne diye baslamissin
    "iOS stabil diyenlere lafim var"
    Sonrada hikaye anlatiyorsun Google oyleymis Apple boyleymis, eee yani sonuc?
    Neymis iphone 5 cikinc bir suru uygulama desteklemeyecekmis, iskembeden sallayip duruyosun baska bisey degil.
    Google in donanim uretmediginden haberin bile yok, varsayimlar uzerine konusup duruyosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 28 Haziran 2012; 16:02:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ios stabil diyenlere lafim var adamin 3-4 tane telefonu stabil hale getirmesi nekadar zor adam her guncellemede zaten 3-4 cihazi guncelliyor
    android fani degilim ama androidin en handikapli yani burada binlerce cesit cihaz var adam gidiyor sacma sapan android cihaz aliyor gerekli islemleri yapmiyor bu kasiyor donuyor reset atiyor markalarin telefonlara adam gibi destegi yoksa android ne yapsin tek sorun bu ios 4 cihaza cikiyor zaten gerekli ayarlari stabil calismasi icin yapilmis oluyor apple zaten kurtaranda bu oluyor apple farkli teknik ozelliklerde cihaz uretseydi yok olur giderdi gelipte ios demeyin
    Biraz mantikli dusunun 4 adami giysirmekmi daha kolar yoksa binlercesinimi google androidi verirken android cihazin coklugundan haric gerekli teknik destegi vermeyen markalara tepki gosterse suan herkes mutlu olur

Tamam da sonuç nedir? iOS stabil, android kasıyor. Olayın çözümü anlattığın gibiyse google'a mail at bundan sonra sadece nexus telefonlara android yüklesin. Android'in çalışma mantığı o, her bütçeye uygun telefon yapalım, içeriği fazla ama verimli olmayan market yapalım, görsel olarak iOS'a benzetelim, madem yazılımımız stabil çalışmıyor kasmalar yaşanıyor bütçeyi uygun tutarak telefonlara hdmi girişi koyalım, işlemcisini çift çekirdek yapalım artık yapıcak birşey yok mantığıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Tamam da sonuç nedir? iOS stabil, android kasıyor. Olayın çözümü anlattığın gibiyse google'a mail at bundan sonra sadece nexus telefonlara android yüklesin. Android'in çalışma mantığı o, her bütçeye uygun telefon yapalım, içeriği fazla ama verimli olmayan market yapalım, görsel olarak iOS'a benzetelim, madem yazılımımız stabil çalışmıyor kasmalar yaşanıyor bütçeyi uygun tutarak telefonlara hdmi girişi koyalım, işlemcisini çift çekirdek yapalım artık yapıcak birşey yok mantığıdır.

Gördüğünüz gibi, yapacak çok şey var

• ykında bende alcak ozman 400000001 olur
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bu iOS un stabil oldugu gercegini degistirir mi ki?
    Acıyalım mı yani Android e, bi sürü cihaza yukleniyor diye maruz mu gorelim nedir?

Sorunlumusun? Ne yazdigimi dikkatli oku ios un stabil olmasi 4-5 cihaz uzerinde calismasindan kaynaklaniyor koskoca apple ios'u 4-5 cihazda calistirdigi icin stabil farkli donanim farkli islemciler olmadigindan kaynaklaniyor 4 cihazi apple stabil hale 100 saatte getirebiliyorsa donanimin pek farkli olmadigindandir sadece ekran yapisi buyuklugu bile etkiliyor app store da bulunan uygulamalar iphone 5 le ekran buyudugu taktirde kac uygulama desteklenmeyecek.

Android sadece google markasi altindaki telefonlara ciksaydi. Ve bu telrfonlar 4-5 tane olsaydi ios androidin yanindan bile gecemezdi ama suanki populerliginide kazanmasi zor olurdu.

Burada zor olani soyluyoruz hersene ayni arabaya aksesuar yapmakla hersene her arabaya aksesuar yapmak arasindaki farki anlatmaya calisiyoruz apple at arabasini yavas yavas mercedes yapti camlarini klimasini yeni takti googleda her arabaya klina takmaya calisiyor ama farkli cesit olunca her arabada ayni performansi alamiyorsun

Ee nereye varmaya çalışıyorsun?
    Ne yapalim yani ?
    Apple kendi donanımına kendi yazılımını yüklüyorsa bunun Google ile ne alakasi var?
    Sen cumlene ne diye baslamissin
    "iOS stabil diyenlere lafim var"
    Sonrada hikaye anlatiyorsun Google oyleymis Apple boyleymis, eee yani sonuc?
    Neymis iphone 5 cikinc bir suru uygulama desteklemeyecekmis, iskembeden sallayip duruyosun baska bisey degil.
    Google in donanim uretmediginden haberin bile yok, varsayimlar uzerine konusup duruyosun.

Bizde biliyoruz google 'nin donanim uretmedigini iosun suan stabil calismasi bu sebeple dedim yalanmi soyledim gayette gercek apple da biliyor bunu her cesit telefon uretirlerse altindan kalkamayacagini ios bu yuzden androidden daha saglam

Nexus olayine gelirsek android sadece. Birkac cihaza ciksaydi bukadar populer olamazdi ama suda bir gercek iosdan daha stabil halde calisacagi garantidir

Ne apple nede android fanligi yapiyorum google her yere ulasmaya calisiyor appleda sadece belli bir kesime yazilimsal olarak devrimleri vardir ama iphone suan icin yazilimsal olarak onde geliyor donanim olarak cogu amiral gemisinden performansli olmasinin sebebi ise yillarca ayni sistemin ayni telefona uyarlanmasidir yoksa iosu diger donanimsal olarak daha guclu cihazlara yukledigimiz zaman
    Apple in yillarca neden tek cihaz sattigini anlamamiz daha kolay
    Yazilimla ayni donanimli cihazlardan cokdaha performansli calisiyor ama donanim olarak apple size sadece yazilimi satiyor yazilimin. Burada ne kadar onemli oldugunu goruyoruz diger ureticiler surekli yeni telefon cikardiklari icin daima uzun sureli ayni cihaz uzerine yogunlasamiyor ve aradaki performans farkini kapatmak icin daima iphonedan daha guclu donanim kullaniyorlar yani yazilimin nekadar onemli oldugunu goruyoruz
    Sonuc sudur

APPLE son derece guzel ic ve teknik modifiyesini yaptigi orta segmentli arabasiyla
    Diger ureticilerin yuksek segmentteki araclariyla yarisiyor sebebi ornek vermek gerekirse
    apple kusursuz aerodinamik le yollarda ruzgar gibi giderken
    digerleri hep yeni model cikararak aerodinamik yapiyi tam oturtmadan yollara suruyor sorunu duzeltmeden ayni hatayi diger arabalarinda yapiyor

Iphonu gecmek isteyen diger uretici markalar donanim olarak cok daha ustun parcalar kullanmak zorunda kaliyor ve vo zamanda gecselerde donanimsal olarak kusursuz,olsalarda devamli yapilan muhendislik hatalari cogu zaman bu yarisi kaybetmelerine sebep oluyor

Burada hikaye anlamiyorum sadece ios neden bukadar kusursuz derseniz sebebi budur 5 cihaza en uzun calismalarla dusuk donanimla yuksek performans sagliyorlar
    yani bir nevi size modifiyeli kartali 2 bine satiyor
    Gibi bisey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: lord__of_darkness

Bende android kullaniyorum sürekli şuan galaxy note dan yaziyorum sana;
    Bence aşırı android taraftarı olmuşsun sen, jailbreak li bir iphone ile neler yapabileceğini bilmiyorsun veya görmedin? Şahsen iphone ile yapabildiklerimi henüz hiçbir androidde yapamıyorum ama androidden memnunum basit ve sade geliyor bana, iphone ise oldukça karışık ama herşey mükemmel seviyede, iphone da ki temalari ve arayüzü özelleştirebilme olanaklarını henüz bir androidde görmedim biraz miui anımsatıyor olsa da iphone u.He bu arada iphone u kullanmayı bilen biri her cihaza gerek bluetooth ile gerekse wifi ile ifilede yayın yaparak bağlanır kendine has bir kart okuyucu aparat ile flash bellek hafiza karti vs bağlar, en üst düzeyde oyunları( nova3 gibi) 3gs ile bile oynayacak kadar rahat bir sistemdir ve infinity blade gibi mükemmel bir oyun serisi vardır ki androide henüz bu kalitede oyun gelmedi.Stabilitesini anlatmama gerek duymuşsundur zaten, atrix güzel telefon bisey dedigim yok ama atrixe cözünürlük haricinde her türlü kafa tutar 3gs (4 ile 4s i saymıyorum bile rakipsiz telefonlar onlar)

Kardeşimde var iPhone 4s (Jailbreak yapılmış)

O kullandığın galaxy note'a en basitinden bir tsf shell yükle yada ne bileyim bi yandex shell yükle (Ama tsf sheli muhakkak dene) kişiselleştirme kavramını ondan sonra tartışalım seninle.
    Hatta bak zahmet etme şu videoyu izle :)http://www.youtube.com/watch?v=M3RnrqRJMIE

Yahu kaynak kodları açık olan bir sistemin özelleştirilebilirliğinimi tartışıyorsun allah aşkına.

Ben iPhone kötü demiyorum. Ama kullanıcıyı kısıtladığı gerçeğini görmezden gelemem. iOS çok verimli bir işletim sistemi ama asla özgür olmadı, olmayacak. Hep uygulama geliştiricilerinin size sunduğu ile yetineceksiniz. Üstelik apple izin verir ve appstoreda yayınlanırsa. :)

Şu an motorola atrix kullanıyorum. Sıfır ve garantili olarak 800 tl civarına maloldu, iphone 4s'e yaklaşık 2000 tl vermek için geçerli bir sebep bulamıyorum ben. Siz o çok kaliteli uygulamalarınızla mutluysanız güle güle kullanın.

Apple gerçekten çok performanslı bir işletim sistemi yaptı. Cihaz kalitesi gerçekten üst düzey. Steve amcanızda çağımızın en iyi pazarlamacılarından biri. Ama eninde sonunda ne yaparsanız yapın şu gerçeği görmezden gelemezsiniz. iPhone bir overrated üründür. (Tıpkı diğer Apple ürünlerinde olduğu gibi diyeceğim kavga çıkacak o sebeple susuyorum.)

Düzeltme: Link eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idris -- 28 Haziran 2012; 17:04:11 >

• fandroidler gelir şimdi
  • alalım alalım alalaım
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

İyi peki şöyle sorayım Google Play'de kaç tane uygulamaya güvenebiliyorsunuz? Veya iOS'da olmayıp Google Play'de olanları sayabilir misin

Bu arada şunu da eklemek lazım söylediklerinize ortalama olarak katılıyorum ama son 2-3 aydır ios'da bir çok uygulama izinsiz olarak kullanıcıların bazı bilgilerini serverlarında depoluyorlar...

Yakın zamanda bu şekilde kaç tane uygulama tespit edildi ios'da...

Bu dediğine en yakın Counter Strike uygulamasında şahit oldum. Top25'e nasıl girdiyse orasını da anlamadım halen.. Doğrudur bilgi konusu zaten iOS 6 bu açıdan güncellemelerle geliyor galiba, gizlilik olayı.

@idris Atrix 800 lira diyorsun üçtür, 4S'in neden Türkiye fiyatını söylüyorsun ya? Kötülemek için olabilir mi? 4S'in yurtdışında 650$ olduğunu benden iyi biliyorsundur?

http://store.apple.com/us/configure/MD234LL/A?cppart=UNLOCKED%2FUS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 29 Haziran 2012; 22:53:38 >

• 3.5" ekranlı iÇöp'lere talep azalacak ve aynı mac'ler gibi apple fanı takılan ya da teknolojiden anlamayan 3-5 kişinin kullandığı bir sistem haline dönüşecek. Artık piyasayı android yönlendiriyor unutmayın, iphone5'de ekran androide özenilip büyütülürse şaşırmayın. Zamanında android'in esinlendiği ios bile artık androidden alıntı özelliklerle donatılıp yeni diye sunuluyor. Steve gitti, apple bitti bunu bir yere not alın, 1-2 sene sonra göreceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

3.5" ekranlı iÇöp'lere talep azalacak ve aynı mac'ler gibi apple fanı takılan ya da teknolojiden anlamayan 3-5 kişinin kullandığı bir sistem haline dönüşecek. Artık piyasayı android yönlendiriyor unutmayın, iphone5'de ekran androide özenilip büyütülürse şaşırmayın. Zamanında android'in esinlendiği ios bile artık androidden alıntı özelliklerle donatılıp yeni diye sunuluyor. Steve gitti, apple bitti bunu bir yere not alın, 1-2 sene sonra göreceksiniz.

+1
  • quote:

3.5" ekranlı iÇöp'lere talep azalacak ve aynı mac'ler gibi apple fanı takılan ya da teknolojiden anlamayan 3-5 kişinin kullandığı bir sistem haline dönüşecek. Artık piyasayı android yönlendiriyor unutmayın, iphone5'de ekran androide özenilip büyütülürse şaşırmayın. Zamanında android'in esinlendiği ios bile artık androidden alıntı özelliklerle donatılıp yeni diye sunuluyor. Steve gitti, apple bitti bunu bir yere not alın, 1-2 sene sonra göreceksiniz.

sen kahinmisin gardaş

edit: yok yok kesin liselisin, dünyanın en değerli markasına 2 sene sonra biter demeni bide ilkokullu olman açıklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fakir Kemancı -- 30 Haziran 2012; 10:43:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: idris

Ben iPhone kötü demiyorum. Ama kullanıcıyı kısıtladığı gerçeğini görmezden gelemem. iOS çok verimli bir işletim sistemi ama asla özgür olmadı, olmayacak. Hep uygulama geliştiricilerinin size sunduğu ile yetineceksiniz. Üstelik apple izin verir ve appstoreda yayınlanırsa. :)

Cydia'nın ne olduğunu araştır derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguney

quote:

sen kahinmisin gardaş

edit: yok yok kesin liselisin, dünyanın en değerli markasına 2 sene sonra biter demeni bide ilkokullu olman açıklar.

Dh misafirinin imzası;

Normal İmza
    Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0RhuN!!

quote:

Cydia nın ne olduğunu gayet iyi biliyorum.

Telefonu garanti dışı bırakıp elmanın sun(a)madığı faydalı ve işe yarar bir çok özelliği telefona kazandırmak için ücretli yada ücretsiz birçok ek uygulama ile bazıları telefonun stabilitesini bozmaya yarayan en başarılı tweak aracı.

Cydia ile yapabildiğiniz onca şeyi telefonumu root bile yapmadan çok büyük bir çoğunluğunu ücretsiz uygulamalar ile yapabiliyorum.

Dönüp dolaşıp aynı yere çıkıyoruz. İki sistemlede yaabildikleriniz aşşağı yukarı aynı. (Hatta ısrar ediyorum android bu konuda tartışmasız daha serbest.)
    O halde söyleyebilir misiniz daha fazla kısıtlaması olan bir telefona neden 2 katı para vereyim.

(Ben daha yazmıyorum. Overrated cihazınızla hayatta başarılar size.)

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: serkanguney

quote:

sen kahinmisin gardaş

Dh misafirinin imzası;

Normal İmza
    Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.

yani? neyi değiştirir anlamadım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 0RhuN!!

quote:

Cydia nın ne olduğunu gayet iyi biliyorum.

Telefonu garanti dışı bırakıp elmanın sun(a)madığı faydalı ve işe yarar bir çok özelliği telefona kazandırmak için ücretli yada ücretsiz birçok ek uygulama ile bazıları telefonun stabilitesini bozmaya yarayan en başarılı tweak aracı.

Cydia ile yapabildiğiniz onca şeyi telefonumu root bile yapmadan çok büyük bir çoğunluğunu ücretsiz uygulamalar ile yapabiliyorum.

Dönüp dolaşıp aynı yere çıkıyoruz. İki sistemlede yaabildikleriniz aşşağı yukarı aynı. (Hatta ısrar ediyorum android bu konuda tartışmasız daha serbest.)
    O halde söyleyebilir misiniz daha fazla kısıtlaması olan bir telefona neden 2 katı para vereyim.

(Ben daha yazmıyorum. Overrated cihazınızla hayatta başarılar size.)

Cydiada her uygulamanın cracklisi de var, yazılım konusunda isterseniz hiçbir ücret ödemeden istediğinizi yaparsınız, garanti kapsamına girmesi de bir restore'a bakar.

ben iphone kullanmıyorum ki fiyatının pahalı olduğu konusunda hemfikiriz, iki sistemle yapabildikleriniz aşağı yukarı aynı fakat iosla çok daha hızlı ve stabil yaparsınız bundan bahsediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Hala çarpılmadınızmı Bende sizin dediğinizin IOS Modelini yapayım.
    İlk önce iPod Touch'da Safarinin şarj bitme durumu hariç kapandığını gösterin Teknosada Galaxy SII Denerken oyunlara bakayım dedim Fruit Ninja ve Angry birds hariç İşkence Temple Run oynarken telefonu kavrayamıyorsunuz kavrasanız bile dönüşlerde çok zorlanıyorsunuz.
    iPod Touch 2G falan Kullanıyorsanız hiç birşey demiyorum artık.
    Burada bile Fandroid'lik yapmayın..
    HTC Hariç Android telefonları beğenmiyorum şahsen HTC One S Modelini hem çok uygun görüyorum hemde hakettiğini düşünüyorum

güldürdün s2 piyasadaki bütün oyunları yüksek performansta kasmadan oynatıyor

• Konuda çok komik arkadaşlar var, yahu cidden bıkmadınız mı bir markayı savunmaktan artık... Para mı kömür mü alıyorsunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.