Şimdi Ara

Akü biter mi? Basit bir soru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Televizyon ne kadar güç çekecek ki? Araç da yeniymiş zaten.. Bişey olmaz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de birşey olmaz. Çekeceği akım ne ki? 12V ile çalışıyor. Akünün en az 60A olduğunu ve tvnin en fazla 3-5A çekeceğini düşünürsek 5-6saat sıkıntısız götürür bence.
  • Benim araçta da hemen akü yeni olmasına rağmen düşük akü uyarısı veriyor..

Yeni araçlar çok yükleniyor aküye durduğu yerde elektronik cihazları kullanmak da hiç mantıklı değil..
  • ben dörtlüleri yakmıştım bir saatliğine adliyeye gidip gelmiştim, akü bitmiş. bence hiç riske atma, araç yeniyse içeri ses de girmez pek.
  • aküden yer , hatta aküyü bitirebilir ne kadar süre izledigine baglı arabayı calıstırarak ızleyebılırsın sıkıntı olmaz tabı ozaman de benzın bıtecek
    ben aku satan bırıydım bıraktım bır ay oldu para kazanma amacın da veya sıtemın reklamını yapma amacında degılım arkadaslar aku ıle ılgılı sormak ıstedıgını bır sey var ise yardımcı olabılırım zaten sıteme gırdıgınız de kac kısıye cevap verdıgımı goreceksınızhttp://otoyedekparcacin.blogspot.com.tr/p/aracmn-akusu-kac-amper.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: onallahmet

Peki ortalama bir filmin 2 saat sürdüğünü düşünürsek, motor kapalıyken filmi izleyip sonra aracı çalıştırıp hareket etmek daha mı mantıklı? 2 saatte akü biter mi? Veya bu dediğimi yaparsam sıkıntı çıkar mı? Ve arabam normalde 4-6 arası yakıyor 2 saat hareket etmeyip sadece motoru çalıştırsam ne kadar benzinim gider?

Akunun durumuna ve aslinda kullandigin tvye de bagli.bagli yeniyse buyuk ihtimal bitmeaz ama eskidikce bitebilir.

Arabanin modeli ne bilmiyorum ama 1.4-1.6L benzinli motorlar ortalama 0,6-0.7L yakar saatte, klimayi acmazsaniz. Yani iki saatte 1.5 litre benzin yakarsin yaklasik.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.