Bildirim
Akü biter mi? Basit bir soru
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Araçta bulunan elektronik her parça aküden yer, akü de motor çalıştıkça şarj olur, yani motor çalıştiğı müddetçe derdiniz aku değil yakıt olsun. .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki ortalama bir filmin 2 saat sürdüğünü düşünürsek, motor kapalıyken filmi izleyip sonra aracı çalıştırıp hareket etmek daha mı mantıklı? 2 saatte akü biter mi? Veya bu dediğimi yaparsam sıkıntı çıkar mı? Ve arabam normalde 4-6 arası yakıyor 2 saat hareket etmeyip sadece motoru çalıştırsam ne kadar benzinim gider? -
O tamamen akünün durumuna bağli, vakti zamanında ben şöyle yapardim, 10-15 dakika çalıştırır sonra 40-50 dakika kapatirdim motoru, tabi aküme güvenmediğimden
quote:
Orijinalden alıntı: weycell1905
O tamamen akünün durumuna bağli, vakti zamanında ben şöyle yapardim, 10-15 dakika çalıştırır sonra 40-50 dakika kapatirdim motoru, tabi aküme güvenmediğimden
Ben en iyisi motor açık izlemeye devam ediyim. Zaten benzinden epey memnunum bir sıkıntım yok. Teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: onallahmet
quote:
Ben en iyisi motor açık izlemeye devam ediyim. Zaten benzinden epey memnunum bir sıkıntım yok. Teşekkürler
Sinema parasına gelebilir yalnız -
quote:
Orijinalden alıntı: iade
quote:
quote:
Ben en iyisi motor açık izlemeye devam ediyim. Zaten benzinden epey memnunum bir sıkıntım yok. Teşekkürler
Sinema parasına gelebilir yalnız
Ciddi misin? Peki filmi ikiye bölsem sinemadaki gibi 50 dk izlesek sonra bi 10 dk sigara molası sonra da kalanını izlesek olur mu?
-
arac en fazla 2 saate 3 litre yakıt yakar normalde yol bilgisayarları 0,5 litre saat gösterir.Gerisini sen düşün akümü benzinmi -
quote:
quote:
quote:
quote:
Ciddi misin? Peki filmi ikiye bölsem sinemadaki gibi 50 dk izlesek sonra bi 10 dk sigara molası sonra da kalanını izlesek olur mu?
gnctrkcll kampanyası ile 2 kişi 9TL ye gidiyoruz normal filme arkadaşın dediği gibi 3 lt olursa 16 17 TL yi bulur
-
Tv çalışırken enerji çektiğine göre akü tabiki biter. Yalnız aracı calistirmadan da seyretseniz yakıt tüketimi olacaktır.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
gnctrkcll kampanyası ile 2 kişi 9TL ye gidiyoruz normal filme arkadaşın dediği gibi 3 lt olursa 16 17 TL yi bulur
Hocam biz de gidiyoruz sürekli sinemaya da vizyonda güzel film olmayınca arabada istediğimiz filmi izlemek iyi oluyor. Akü bitmeyen birşey değil mi? (pek anlamıyorumda) yani dediğimi yapsam akü şarj olmaz mı?
-
Film izlemek için tablet, telefon, laptop gibi bişeyler icat edilene kadar araç tv si ile idare edin. -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Hocam biz de gidiyoruz sürekli sinemaya da vizyonda güzel film olmayınca arabada istediğimiz filmi izlemek iyi oluyor. Akü bitmeyen birşey değil mi? (pek anlamıyorumda) yani dediğimi yapsam akü şarj olmaz mı?
Akü bir çeşit pildir hocam biter yani :) dediğiniz gibi yaparsanız en azında arada şarj olur ama ne kadar olur bilemem. Akünün durumuna bağlı biraz da
-
Çoguyeni araçta akü azaldigin uyari sistemi var .
Benim araç uyari verip kapatiyor.kia sportage.
Bende baliğa gittigimde muzik dinliyorum.
2 saatte bir cacık olmaz.Rahat rahat izle filmini.
Ben aracımda saat 22.30 dan sabah 9.30 a kadar radyo açık uyuduğumu bilirim.Bu durumda bile tek seferde çalıştı araç.İçin rahat olsun,aracı çalıştırıpta gereksiz yere benzinini yakma derim.
quote:
Orijinalden alıntı: INTRUDERTR
Çoguyeni araçta akü azaldigin uyari sistemi var .
Benim araç uyari verip kapatiyor.kia sportage.
Bende baliğa gittigimde muzik dinliyorum.
İğreniyorum o sistemden, arabada 10 dakika müzik dinliyeyim ekonomi moduna geçiyor teyp kapanıyor tekrar marşa bas, sonra 10 dakikaya tekrar aynı falan kapatamıyoruzda. -
Aracım 2013 model zaten 2 aylık falan. Dediğim gibi molalı sistem yaparım umarım bir sıkıntı çıkmaz. 1 haftalık süreç sonunda durumu yazarım buraya -
Sıkıntı olmaz 30 dk da bir çalıştır 2dk çalışsın tekrar istop et devam et filmine
Laptopunuz yok mu hocam? Ya da tablet , portatif dvd Player vs. ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
akü biter, hem de çok pis biter, akşam akşam usta da bulamazsınız aracı orta yerde bırakıp eve kada yürürsünüz. daha önce başına gelen birinin yorumudur.
Benzer içerikler
- iridyum buji ömrü
- tampon boyama
- depollution system faulty çözümü
- v kayışı neden kopar
- arabanın motorunun iyi olduğunu nasıl anlarız
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X