Şimdi Ara

Akü Ölüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende sadece kamp/balık için kuullandığım eski bir araç var. Sonbahardan ilkbahara hemen hiç binmiyorum. Geçen 1 ay hiç çalıştırmadım, 6 ay önce sıfır aldığım akü pert oldu. Bi tane daha taktım, iki hafta çalıştırmadım akü bitmiş, takviyeyle çalışacak; sonra onun kaderi de aynı olacak, pert olacak. Akülerin bu şekilde ölmemesi için bir formül var mı? Arabayı arasıra çalıştırmak dışında bir çözüm var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemevren -- 11 Mart 2017; 11:25:41 >

• Kutup başını sök ayda bi defa tak bin bi 20 km gez araç nedir merak ettim

Muhtemelen araçta kaçak vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akünün kutup başlarını çıkart ve aradan şarj et aküyü boş bırakmamaya dikkat et aküne uygun şarj cihazı alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamali53 -- 11 Mart 2017; 11:47:37 >
  • triger kullanıcısına yanıt
    95 Kartal. Teyp direk aküye bağlı, devamlı kırmızı ışıklı saati çalışıyor.
  • aküyü al eve çıkart. kullanacağın zaman götürürsün arabaya. soğukta da kalmasın. oda sıcaklığında kalsın. teybi de kontağa bağlat. kontak kapanınca teyp kapansın.
  • Kutup başını elle sökmemde bir sakınca var mı? Elektrik çarpar mı? İstediğim gibi dokunabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemevren

Kutup başını elle sökmemde bir sakınca var mı? Elektrik çarpar mı? İstediğim gibi dokunabilir miyim?

İki uca birden dokunma sakın. Bide kolunda metal saat olmasın beni fena çarptıvarsa eldiven kullan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemevren

Kutup başını elle sökmemde bir sakınca var mı? Elektrik çarpar mı? İstediğim gibi dokunabilir miyim?

korkma hocam. bişey olmaz. sök gitsin.
  • oturulan odaya konmaz zehirleme yapabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdemevren E kullanıcısına yanıt
    Öyle olursa bitetmesi normal. Bağlantısını kontaktan alacak şekilde yaptır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alphace

Öyle olursa bitetmesi normal. Bağlantısını kontaktan alacak şekilde yaptır.

Tamam bitmesi normal ama bitik halde bekleyince artık geri dolamayacak hale geliyor, problem bu. Bitsin, takviye yapar çalıştırırsın ama akü perte çıkyor dolmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.