Şimdi Ara

Aküm öldü dediler ama takviyeyle çalışıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 75 amper 600 marş gücü olan inci akümü teste götürdüm baktırdım.

şimdi bu akünün marş kapatınca değerinin 9-10'a düşmesi neye işaret? kurtarılamaz mı? kurtarılamaz diyorlar bunlar bakımsız aküymüş açılmıyormuş içi dışı. yeni akü alın dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 11 Ağustos 2022; 2:31:35 >

• Takviye ile çalıştığında, takviye yapılan aracın aküsü ile çalışıyor.
    Aküyü takviye ile bir süre çalıştırıp belli bir oranda dolduktan sonra park halinde kendiliğinden boşalıyorsa adamlar haklı akün ömrünü doldurmuş.
    Bu normal bir şey neden bukadar şaşırdın anlamadım. Akü çok mu yeni kaç ay oldu alalı?
  • Takviye ile çalıştığında, takviye yapılan aracın aküsü ile çalışıyor.
    Aküyü takviye ile bir süre çalıştırıp belli bir oranda dolduktan sonra park halinde kendiliğinden boşalıyorsa adamlar haklı akün ömrünü doldurmuş.
    Bu normal bir şey neden bukadar şaşırdın anlamadım. Akü çok mu yeni kaç ay oldu alalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YawuzS -- 12 Şubat 2020; 16:55:9 >
  • Aküyü ne zaman aldın?akü suyu eksikse tamamla. Akü suyunda sorun yoksa yeni akü al.

Yeni akü alacaksan yedek parçacılara fiyat sor internet daha pahalı.2 ay önce sordugumda 60 amperlik mutlu 270 inci 240 civarıydı.
  • Hocam buyuk ihtimal omrunu doldurmus ama aku eski mi? Eger Aku yeni ise Akuyu bitiren bir sey var mi diye de kontrol etmek gerekir.
  • Bukadar bağlanma yav. Aranızda ne geçti aküyle bilmem ama istersen bi kaç ustaya daha göster onlarda aynısını derse yapacak birşey yok mecbur ayrılacaksınız... Gerçi iade etmeyeyip bagajda gezdirebilirsin akünü
  • Doğan için neden 72 Ah akü alıyorsunuz? 60 Ah aküler daha uygun fiyatlıdır.
  • Maleseff soguk yerlerde ve eskı tıp araclar calısırkene bıraz daha fazla guc cekıyorlar, amperı yuksek FIAMM YADA Tudorda takabılırsınız fıyatları ıyı guclerıde yerındedır tavsıye ederım .. sıze..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Marş anında 9 a kadar düşüyorsa akü ömrünü tamamlamıştır... Yazın sorunsuz çalıştırsa da kışın ya da soğuk marşlarda işi çok zor... Yeni akü gerek...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benm aküm tamamen öldü takviye ile çalışıyor takviyeyi söktüğüm an stop ediyordu. Bi iş var anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PatlıcanMusakka kullanıcısına yanıt
    Kı?ın lpg de daha uzun marş çevirmeye ihtiyaç duyuyor ayrica 20w50 yag var bal gibi oluyor bu yüzden yüksek amper aku tercih edilmesi daha doğru olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Soğukta marş basıyor ama marş almıyorsa, Uzun süre marş basıp araba çalışmayıp, marş basmaktan aküyü bitiriyorsan akünün daha ömrü vardır. Marş basarken aküden çok yüksek miktarda amper çeker. Aralıksız marşa basarsan akünün bitmesi 1 dk sürmez. Marş moturunda veya kömüründe sıkıntı olabilir. Aracın lpgli ise soğuk havalarda benzinde kullan arabayı stop ederken benzinde bırak. Daha çabuk marş alır.
    Eskiden brodway aracım vardı soğuk havalarda çok başıma gelirdi. Vurdurarak çalıştırırdım. Sonrada jikleyi çeker beklerdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YawuzS -- 12 Şubat 2020; 21:49:6 >
  • Başlığı okuyunca gülümsedim , sadece benim içim fesatmış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akü 4 yılı doldurmuş bence ayrılmanın vakti gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A168534F8

Bu mesaj silindi.
    Sogukta marş basma konusunda şikayetçi isenizakünün amperinden ziyade Marş Basma Gücü (CCA) degeri yüksek olanı alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A168534F8

Bu mesaj silindi.
    Hocam akünüz henüz 4 yıllıkmış, daha gençliğinin baharında, elinize alın sallayın, olmadı akşamları eve götürüp şarja takın, sabah arabaya geri takın, böyle yaparak 7-8 Yıl daha kullanırsınız, yazık etmeyin bu taptaze aküye
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.