Şimdi Ara

aküden çekilen enerji miktarı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: karadvt

Benim kargolar da gelmez oldu. Hep süre uzatımina gitmeye başladılar. Hava yollari iyice azaldığından kargolar gecikecek demisti bir satıcı. Benim de 1.5 ay olanlar var hala gelmedi.

Alıntıları Göster
    evet hep protection extended mesajları gelip duruyor, tüm hobi projelerim rafa kalktı can sıkıntısı valla kafayı yemek üzereyim :) bu durum ne zamana kadar böyle devam edecek inşallah yakında düzelir.. aklınızda bulunsun yanwen economic ilginç birşekilde geliyor. yeni birşey sipariş ederseniz onu seçin. aliexpress standartlar takıldı aksine ucuz/bedava olan yanwen geliyor herhalde deniz/kara yolunu kullanıyor.

• 12v 7a den 84w güç vardır aküde eğer 2 saat tam güç çekecek şekilde adaptörü kullanırsanız 20w güç kullanırsınız bu da yaklaşık %25 e tekabül eder. Eğer akünüz sağlıklı durumda ise bu kullanım sizin için bir zarar oluşturmaz. Ne kadar sürede şarj olacağına gelir isek alternatörün sağlayacağı güce bakmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyor

evet hep protection extended mesajları gelip duruyor, tüm hobi projelerim rafa kalktı can sıkıntısı valla kafayı yemek üzereyim :) bu durum ne zamana kadar böyle devam edecek inşallah yakında düzelir.. aklınızda bulunsun yanwen economic ilginç birşekilde geliyor. yeni birşey sipariş ederseniz onu seçin. aliexpress standartlar takıldı aksine ucuz/bedava olan yanwen geliyor herhalde deniz/kara yolunu kullanıyor.

Alıntıları Göster
    Bir imi ay önce benim de yanwenler hizli gelmişti. Su anda bekledigim 10 kargo var. Içlerinde yanwen kayıtsız , china post kayitli ve aliexpress standart kayıtlı da var. Yine ayni satici bana hizli gelmesini istiyorsan aliexpress kayitli sec demisti. Bakalim geldiginse gorecehiz hangileri hizli. Bir dahakine de ona gore seçeceğim.

Insallah gecer yoksa Türkiye'de sayilan hicbir seye güç yetmeyecek. Gelmedigini goren saticilar fahiş fiyatlar isteyecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.