Şimdi Ara

Akülü Matkap/Vidalama Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
5
Favori
71.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bosch ixo güzele benziyor, kullanan var mı ? lit. ion pilliymiş ama vidalama gücü nasıl acaba?

yukarıdaki 300 tl lik matkabı dün gördüm fiyatı 370 tl olmuş bahaus da :) ama betonu hiç itmeden sonuna kadar deliyordu aşırı güçlü, bu da öyle mi acaba ?
  • Kardeşim alırken şu markalardan kesinlikle şaşma sapma
    1-BLACK & DECKER
    2-BOSCH
  • Black&Decker amatör kullanım amaçlı üründür, aynı markanın Profesyonel kullanım ürün markası ise Dewalt'dır, yalnız ben akülü bosch kullananı gördüm dönüş hızı kuvveti oldukça iyi.
  • akülü bosch derken ixo modelini mi gördünüz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipp10

quote:

Orijinalden alıntı: umt_prds

CAT
    DEWALT
    BLACK&DECKER
    MAKİTA
    BOSCH

Bu marklardan şaşma.

Metabo

2 Vitesli olmasına dikkat et.

+1 metabo, matkabı tarihidir

• quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

sanmıyorum tork gücü ile alakalı bir durum işyerinde var bundan oldukça da güçlüdür güçsüz diyenlere katılmıyorum elektriklinin yaptığı işi yapabiliyor elinizle de tutsanız da döner ve betonu da deler ama tork gücü ile alakalıdır betonu 30 torkdan sonrası deler

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=455197&ProductID=hrblhp148f3b

Akülü Matkap/Vidalama Tavsiyesi

bunda var bende 5 vites 1de darbeli seçeneği var. gayet iyi hiç duvar delmedim sadece vida için kullanıyorum

• aeg al dar gelirliğin alemi yokta konu hortlak galiba :D
  • şarjlı, darbeli makita - bosch matkap 14V 2A uzeri veya 18V - 3A gibi urunlerden tecrubesi olan lutfen ?
  • yokmu fikri olan :
  • Bu olur
  • olmaz !
    bu SDS, ustelik (yesil alt kalite) alet,edavat maksat hedefinden sasmadan, maliyet sebebiyle kalitesinden odun verilmemeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

olmaz !
    bu SDS, ustelik (yesil alt kalite) alet,edavat maksat hedefinden sasmadan, maliyet sebebiyle kalitesinden odun verilmemeli

benim önerebileceğim iyi modellerden birisi bu model. sds olması biraz kötü ama oda halledilir. şimdi sds daha yaygınlaşmadı.

• SDS baslibasina bi segment var olmasi iyi bi secenek, bu durumunun otesinde neyi yaygınlaşacak ?

herneyse bi hayli ar-ge sonucu torque yuksek oldugundan 250€ 'ya sarji+cantasi+2adet 1,5Ah pil ile buna odaklandim,daha almadim.
    gorusu,fikri olan forumdash varmi ?
    genelde bu set 2adet 3Ah pille satiliyor ve fiyat dahada ucuyor.
  • mrb arkadaşlar forumda yenıyım bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
    evimin duvarları sanki çelikten yapılmışçasına her matkap ve ucunu kabul etmıyor . daha dun ödünç aldığım bosch darbeli 500w lıkla bosch marka olan 2 adet demir matkap ucunu kırdım.
    ev içerisinde her zaman gerektiğinden dolayı kendıme matkap almaya karar verdim. araştırırken ıkı urun arasında kararsız kaldım. bahsettiğim gibi duvarların çok sağlam olmasından dolayı sağlam ve fonksiyonlu bir şey satın almak istiyorum. pnomatik delici matkap dedikleri normal darbeli matkaptan dahamı güçlüdür?

almayı düşündüğüm aşağıda belirttiğim ıkı ürün hakkında yardımcı olursanız sevinirim...

bu ürünler dışında almamı tavsiye edeceğiniz matkap ucu varmı? (en ıyısı elmas uc falan dıyorlar onlardan o tarz birşey olursa sevinirim tabikide hesaplı olmasıda gerek)

• evet pnomatik delici matkap normal darbeli matkaptan daha verimlidir,guc meselesi baska parametre.
    bu kalitenin sarjli ozelliklileri sert durum icin uygun olmayabilir.
    Einhell Bt-Rh 600 Pnomatik Delici Matkap isinizi gorur,einhell'in sarjlilariyla ilgilenmeyin.
  • vidalama yapmak için (özellikle yıldız vida) özel darbeli vidalama makineleri kullanmalısınız, mandrenli şarjlı vidalama/matkap kullanırsanız her 10 vidada uç değiştirmek zorunda kalırsınız...örneğin zor durabildiğiniz bir merdiven üzerinde sadece darbeli vidalayıcı imdadınıza yetişir
  • Beklediğim performans büyük ama sağlam cihaz gibi.
    Model eski gibi ama halen favori..

szoeke182youtube
    I bore a pinewooden slab with my Bosch PSR 960
    http://www.youtube.com/watch?v=fa6vJasyo5E

tek sorun batarya !

• online.bauhaus.com.tr
    Sayfa Bulunamadı | Bauhaus
    http://online.bauhaus.com.tr/Catalog/Categories/Index/211
  • makita BHP458 odaklanmisken DHP458 paralel urunu farkettim.
    mandrel ozellikleri, torque v.s. ikiside ayni urun gibi ama neden farkli kod ?
    bi hayli arastirdim, DHP458 18V 1,5Ah - 3.0Ah makitanin bilinen kapasiteli akulerin yeni versiyonu 4,5Ah giyebilecekmis.

Akülü Matkap/Vidalama Tavsiyesi Akülü Matkap/Vidalama Tavsiyesi Akülü Matkap/Vidalama Tavsiyesi

farkli adreslerde gordugum akülü matkaplardan 3'cü fotodaki seti BL1815N - 18V 1,5Ah 2 adet akü ile teslim edileni aldim, bunda '' made in PRC '' yazmiyor.
    kullanim seklimde kapasiteli amper gerekmiyor, 2ci aküyüde satacagim, ilgilenen özelden ulasabilir.

ilk firsatta matkabin randimani hakkinda yazarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 17 Kasım 2014; 4:22:47 >

• Slm arkadaslar asagidaki iki urun arasinda kaldim. Mantikli aciklamalarla beraber tercih konusunda yardimci olabilecek tecrubeli ve bilgili birileri varmi aramizda..
    Urunlerin fiyat farki yok. Kalite saglamlik uzun omur ilk tercih sebebi. Agir islerde genelde metal uzerinde hem delme hem vidalamada kullanilacak. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Simdiden cok tesekkurler...
    Buldugum en iyi fiyatlar bu sitede. Gercekten guzel geldi fiyatlar bana

Bosch GSB 18 VE-2-LI Akülü Darbeli Matkap

DEWALT DCD995M2 Şarjlı Darbeli Vidalama Matkabı
    www.makinamarka.com
    Uygun Fiyata,Stoktan Teslim DEWALT DCD995M2 Şarjlı Darbeli Vidalama Matkabı | Akülü Darbeli Matkaplar
    http://www.makinamarka.com/DEWALT-DCD995M2-Sarjli-Darbeli-Vidalama-Matkabi,PR-2235.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi es_umit -- 29 Kasım 2014; 0:17:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.