Şimdi Ara

Akustik gitar alacağım 3 marka arasında kaldım hangisini önerirsiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da dediğim gibi Akustik gitar alacağım 3 marka arasında kaldım. Markalar şunlar;
    1.Gibson
    2.Taylor
    3.Martin
    Görüşleriniz benim için önemli, teşekkürler.
     Akustik gitar alacağım 3 marka arasında kaldım hangisini önerirsiniz Akustik gitar alacağım 3 marka arasında kaldım hangisini önerirsiniz Akustik gitar alacağım 3 marka arasında kaldım hangisini önerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarSarpSr -- 12 Eylül 2014; 16:20:41 >

• kesinlikle martin al eğer okadar paran varsa martinden şaşma dünyanın en iyi akustik gitar markası martindir
  • jellyrollmorton kullanıcısına yanıt
    Kardesiim martin iyi bir marka akustik icin ama en iyi marka diye unvanlandirma cunku zaten markalar farkli gtarlar urettigi icin her gtarin tonu da farklidir mesela ben bir baska markayi severken sen baska markayi sevebilrin onun icin bence gitsin denesin arkadas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız Gibson ın akustik gitar headstockları elektrolarından daha güzelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyrion Reyiz -- 13 Eylül 2014; 20:06:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu karşılaştırma videolarını izle, illaki gönlün birine daha çok kayar

2:40'ta başlıyor.

2:20'de başlıyor

Tabii gerçekte deneme şansın varsa öyle daha iyi sonuç alırsın bence ve ayrıca bu markaların hangi modellerini alacağına göre de değişebilir kalite farkı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.