Şimdi Ara

Akustik Gitar mı Elektro Akustik mi- Markalar ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncellikle merhaba ben 4 yıldır klasik gitar çalıyorum ama gitar markaları ve gitarlar hakkında pek bir bilgim yok son zamanlarda da akustiğe geçme kararı aldım.

İlk olarak Akustik ile Elektro Akustik arasında amfisiz ses kalitesi var mıdır varsa ne kadardır ?
    . Sahneye çıkan biri değilim ama amfili ortamdada kullanabilirim belki ilerde diye düşünüyorum.

2. olarak ise markalar 400-500 arası bir bütcem var ibanez'in bi kaç modelini dinledim gayet iyidi sizin ne gibi önerileriniz vardır ?

Şimdiden herşey için teşekkürler

• Cevap yazacak yok mu Arkadaşlar ?

Mesala şu Gitar nasıldır

http://www.panmusic.com.tr/asp/product/1091/IBANEZ-TCM50-VBS-ELK-AKUSTIK-GITAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beco93 -- 10 Ocak 2013; 16:23:53 >
  • bende fender cd-60 ce elektro akustik var. çok memnunum. ama sahneye çıkmıyorum onla alacak olursan tavsiye ederim.
  • bende de sunrise diye bi marka var elektro akustik. tavsiye ederim elektro akustiği. akustikten farklarını biliyosunuz zaten. açıklamama gerek yok..
  • bilyorum benim için önemli olan amfisiz sesi her zaman amfi ile çalabilecek ortam olmuyor sahneye çıkmıyosanız ne biliyim bir arkadaş ortamında falan çıplak sesi iyimidir? yada iyi olan bir e-akustik varmıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beco93 -- 11 Ocak 2013; 20:21:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akustik gitar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.