Bildirim
AKÜYE ŞARTEL VEYA BENZERİ BİRŞEY YAPILIRMI?
Bosch Akülü Matkap Vidalama UniversalDrill 18 (2 Akü, 18 Volt Sistemi, Takım Çantası İçinde) : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B08LP6MB7H
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kaçağı bulup tamir ettirseniz daha mantıklı değil mi? -
Kutup bası sok tak nasıl fıkır :) -
Kaçağı bulamadık ve ben kaputu aç kapa yapmak istemiyorum, akşam indiğimde bi düğmeden kapatıp sabah binmeden bi düğmeden açmak bana en uygunu sanırım. Şartelden anlayan varsa ucuz yollu ama kablo amperini taşıyacak birşey önerebilirmi?
Benim araçta sorundan bol ne varki :))) -
quote:
Orijinalden alıntı: Tulgacan
Kaçağı bulamadık ve ben kaputu aç kapa yapmak istemiyorum, akşam indiğimde bi düğmeden kapatıp sabah binmeden bi düğmeden açmak bana en uygunu sanırım. Şartelden anlayan varsa ucuz yollu ama kablo amperini taşıyacak birşey önerebilirmi?
Benim araçta sorundan bol ne varki :)))
artı kutbunun kablosunu kesin o kabloyu uzatın (kablocularda var ama aynı kalınlıkta olsun yoksa taşımaz aracı yakarsınız allah korusun). sonra o kabloyu içeri koltugun altına veya sizin uygun gördügünüz yere uzatın . oraya iyi bir açma kapatma elektrik düğmesi takın . sonr akabloyu tekrar aküye çekin kutup başlıgına baglayın kabloyu onuda aküye baglayın . alın size açma kapatma düğmesi.
-
Teknik bilgim yok ama biraz dilbilgim var; şartel değil, şalter. -
Bu tip bir röle ile işini halledersin -
Röleyi tam olarak nasıl kullanmam gerekiyor kardeş.. -
Kabloyu kaç cantimetreye kadar uzatırsam güc kaybı olmaz acaba? -
aç kapa tuşu yapabildiniz mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X