Şimdi Ara

akvaryumu olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben iki gün önce bi tanıdıktan zebra balığı yavruları aldım yavrular daha 1 haftalık ben bu yavruları ne kadar süre sonra yavrulayabileceklerini öğrenmek istiyorum 6 aymı 1 senemi 1,5 senemi ne kadar?

• ya bilmiyom tamda unutmuştum ya of bugün tam 12 balığım öldü yaa

önerebileceğim site İSAK ın sitesidir ne dir die sorarsan hazırcılık olmasın dir gugula bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: KüçükKötüEjderha

ya bilmiyom tamda unutmuştum ya of bugün tam 12 balığım öldü yaa

önerebileceğim site İSAK ın sitesidir ne dir die sorarsan hazırcılık olmasın dir gugula bak

girdim baktım aradığım cevabı bulamadım istiyosan gir bide sen bak
  • Zebra besleme at çöpe.

Ciklet türünün en vahşi türlerinden biridir.Yanına balık attınmı rahat bırakmaz yani.Bence onları şimdiden geri ver ve yunus gibi bi balık al.Buyrun akvaryumla ilgili sitem::

http://YunusCichlid.Blogcu.com

Aradığınız herşey burda.
  • Zebra o kada hırçındır ama o kadarda azgın bi balıktır.Çok çabukbüyür ve aşırı çok yawru verir.Yawrular kısa zamanda büyür ve sana eziyeti kalır.Yunus al en sakin balık türlerinden biridir.
  • zebralar hırcındır 6 aya kalmaz cıftlesırler ve esını secıp cıftlesme olayın a basladıgında sen gor akvaryumdakı kavgaları dısı yumurtlar erkek doller cok cbk cıftlesıp bır suru yavru alırsın bnm de tavsıyem daha yolun basındayken gerı vermendır balıktan fazla tat alamssın ben yavru almaktan sıkıldım 10-15 gun de bır yawrulamaya baslamıstı bnm kıler bıktım hepsını dagıttım cıkletın baska turlerıyle daha zevklı bır akvaryum yapabılırsın yok ıllede yapacagım dıyosan 6 aya kalmaz ısı bıtırırler sensımdıden yawruluk felan ayarla kendıne
  • quote:

Orjinalden alıntı: cakalcem

zebralar hırcındır 6 aya kalmaz cıftlesırler ve esını secıp cıftlesme olayın a basladıgında sen gor akvaryumdakı kavgaları dısı yumurtlar erkek doller cok cbk cıftlesıp bır suru yavru alırsın bnm de tavsıyem daha yolun basındayken gerı vermendır balıktan fazla tat alamssın ben yavru almaktan sıkıldım 10-15 gun de bır yawrulamaya baslamıstı bnm kıler bıktım hepsını dagıttım cıkletın baska turlerıyle daha zevklı bır akvaryum yapabılırsın yok ıllede yapacagım dıyosan 6 aya kalmaz ısı bıtırırler sensımdıden yawruluk felan ayarla kendıne

yavruları verebileceğim birisi yok etrafımda
  • arkadaşlar birisini buldum yavruları ona vereceğim şimdi ben 50 cm uzunluğunda bi akvaryum almayı düşünüyorum hangi balıkları beslememi önerirsiniz?
  • moli,lepistes,yap işte ortaya karışık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inquistion -- 3 Temmuz 2008; 11:52:52 >
  • Ciklet türü olarak soruyorsan Yunus 1 numaralı tercihimdir.
    Ama canlı doğuran istersen Lepistes , kılıçkuyruk vs güzel ve tercih ettiğim balık türleridir
  • bi türlü alamadım şu balıklardan yaa.ama yarın alıom artık
  • 500 e yakın yumurta dökerler ve iyi bir bakımla 100 kadarını yaşatabilirsiniz.2 aylığı geçince diye biliyorum ben.
  • bndede yavru zebra balığı vardı balkondan aşağı düşürdüm öldü
  • İyiki ölmüş.Başına bela olurdu o balık.Ben bizim berber'e beleşe verdim

Zebrayı hiç ama hiç tavsiye etmem.Uçkuru düşük balıktır
  • arkadaşlar yavruular yük mü olur elinizde anlamadım :S ...
    en sağlam dayanıklı balıklardan biridir zebra. 5gün önce yavru aldım ilk kez yavru verdiler. soğuk su,sıcak su,pis su temiz su hepsinde yaşar. (yani bakımı kolaydır) tek bi huyları kötü çok lider bi tür. her gece kavga olyo, kimseyi istemiyor bu balıklar yanlarına çöpçü,vatoz bile!!! sadist bi tür pitbull gibi :D
  • 8 ay sonra yavrularlar.
  • İmzamdaki türlerden besle...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.