Şimdi Ara

al deyin alayim!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • foruma uye oldum orasi oyle burasi boyle derken amacimdan iyice saptim simdi acik ve net soruyorum: :)

aradigim ozellikler:

-hakikaten guzel fotograf cekimi
    -hafiflik, tasinabilirlik, 200 gram max (model ucaga monte etmek istiyorum)
    -oldukca guzel video cekimi mumkunse en az 720p
    -fiyat problem degil

eger bunlardan birinden feragat et derseniz agirligi max 250 gram yapalim...

-buyrun onerilerinizi bekliyorum

marka olarak nedendir bilinmez canon cok hosuma gidiyor, albenisi var ama baska markalar da olabilir...
    cok fazla markanin bir suru modellerinin teknik ozelliklerine hakim degilim...

• Canon A570

AL
  • bundan once sony h50 aliyordum az daha sonra napiyorum ben yahu dedim :) ama eger bu ozelliklerde bir makine yoksa da
    h50 alacagim onda da barrel distortion varmis ama artik arastirmaktan yoruldum...hepsinin bir avantaji bir dezavantaji var ne de olsa...bari hosuma giden birsey olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Canon A570

AL

• quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Canon A570

AL

yani a570 in video cozunurlugu 640*480 benim eski sonymin de bu kadar zaten...
  • hatta cemberi biraz daha daraltmak adina ixuslara hastayim desem :)
  • Böyle net soruya, böyle net cevap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • efendim?
  • soruyu pek begenemediniz galiba??
  • illede hd video dersen yeni çıkan kodaklar ama uçak yerden kalkmayabilir..

m ve z serisinde mevcut m serisi daha hafif z ye göre..

http://www.kodak.com/eknec/PageQuerier.jhtml?pq-path=11114&pq-locale=tr_TR&_requestid=6673

burdaki ürün hem hd video hem foto çekiyor bazıları sadece hd foto çekiyo..
    http://www.kodak.com/eknec/PageQuerier.jhtml?pq-path=12416&pq-locale=tr_TR&colorKey=black

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddes -- 15 Kasım 2008; 13:55:48 >

• HD videoda Kodak V1273 benzersiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: canbor

soruyu pek begenemediniz galiba??

Hayır tersine çok beğendim, forumdaki genel soruların aksine ne istediğinizi net bilerek sormuşsunuz. Ondan öyle yazdım zaten. Yanlış anladıysam kusura bakmayın...
  • 720p video istiyorsan kodak ve panasoniclere bakacaksın bildiğim kadarıyla Canon larda HD video yok

edit: yeni çıkan bir Canon modeli olan sx1 IS da hem cmos sensör, hemde 1080 i veya 1080p(1920x1080) hd video var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askan22 -- 15 Kasım 2008; 14:58:04 >
  • evet soru gayet güzel net olarak anlatmışsın
  • Bence bi handycam almanız daha mantıklı olur.
    Uçağa monte edecekseniz şu Sanyonun el feneri gibi olan oldukça hafif HD kayıt yapan video kameraları var.
  • kodak V1273 iyi video çözünürlüğüne sahip...

yalnız! foto makinasından çook çok iyi video performansı beklenemez..

sen en iyisi ufak bi hanycam al.
  • Al Samsung S760 bak keyfine..
  • aradığın özelliklere uyan makina suan için panasonic lx3.
  • canon 570 istemezsen fuji 5800 e bi bak
  • merhaba dun disari ciktim dolastim fotograf makinelerine baktim... bulundugum yerde cok fazla cesit yok.. dunku dolasmam sirasinda canon ixuslara baktim ama fiyatlari cok yuksek geldi oyle cok super bi kalite de goremedim sony h 10 gozume ilisti bu sefer hem kompakt boyutlarda hem de manuel ayarlari daha fazla kullanmisligi olan var mi acaba? h10 520 ytl, ixus 860 is 700 ytl, h50 ise 750 ytl civaricivarina denk geliyordu...dedigim gibi cok fazla cesit yok o yuzden boyle spesifik modelleri bulmam zor soyleyecek sozunuz var mi? yoksa yazi tura ile sony h50 ya da h 10 alacagim :) canon elime hic oturmadi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.