Şimdi Ara

al deyin alayim!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: canbor

merhaba dun disari ciktim dolastim fotograf makinelerine baktim... bulundugum yerde cok fazla cesit yok.. dunku dolasmam sirasinda canon ixuslara baktim ama fiyatlari cok yuksek geldi oyle cok super bi kalite de goremedim sony h 10 gozume ilisti bu sefer hem kompakt boyutlarda hem de manuel ayarlari daha fazla kullanmisligi olan var mi acaba? h10 520 ytl, ixus 860 is 700 ytl, h50 ise 750 ytl civaricivarina denk geliyordu...dedigim gibi cok fazla cesit yok o yuzden boyle spesifik modelleri bulmam zor soyleyecek sozunuz var mi? yoksa yazi tura ile sony h50 ya da h 10 alacagim :) canon elime hic oturmadi

yani yazı turayla makinemi alınır 2ncisi ixus elime oturmadı diyon zaten kompakt düz bir cihaz nası eline otursun yaw slrmi bu ixus 70 al işte fiyatı: 399ytl /12 taksit..

http://www.teknosa.com/msib21/formlar/ProductSearchResult.aspx?lkp=ixus%2070&ctlcat=ALL&pg=1&tk=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddes -- 22 Kasım 2008; 14:08:55 >

• Ixus'la, H50 ayrı kulvardalar.
    Birisi estetik, artistik bir cihaz (Ixus) diğeri yüksek zumlu slr-like bir cihaz.
    Bence önce bir sınıf belirle ona göre al.
  • sonuc olarak sony h10a karar verdim fotograf kalitesi h50 den cok farkli degil hatta incelemelerden gordugum kadariyla daha iyi bile diyebilirim.hem manuel hem tasinabilir daha ne olsun.benim icin en onemli farki ise h10 un h50 kadar barrel distortion yapmamasi...ucaga da yeni alacagim makineyi takmaktan vazgectim cunku o ozelliklerte bir makine su an piyasada yok eski fotoraf makinem o isi rahatlikla gorecektir. tesekkur ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.