Arkadaşlar bir alpacino fanı olarak en sevdiğimiz filimlerini buraya yazalım belki izlemediklerimiz vardır fikir olur, Ben sıralıyorum 1-Scarface 2-Heat(bu filimde de niro'da oynuyo ama güsel film) 3-scent of a woman 4-tabiki Godfather part II
scarface i tek geçerim tek kelime mükemmel köpeklerin günüde güzeldir
benim tek geçtiğim filmi devils advocate ;o muthis sahnede lomax kanmadı ama ben kesin connie nielsen ile sevişmiştim borzonu oldururkende kilisede insanoglunun ac gozlulugune dair attıgı replikde muthişdi evet evet kesinlikle tek gecerim, ama baba 'daki ;hatunun gonlunu alıp benım ait oldugum dunya bu dercesine kapıyı suratına kapattıgı ve yeraltı dunyasından elemanlarla durum degerlendirmesi yaptıgı sahnede de bence cok etkileyiciydi acaba seytanın avukatını tek geçmesem mi
kafama takılan baska bir soruda su heat'te neden robert de niroyu tuttuk,al pacino yakalamasın istedik değil mi hep?
Gecenlerde tw'de yayınlanan bir flimi vardı yanlış hatırlamıyorsam "Şeytanın Avukatı" çok güzeldi.
yanlış hatırlamıyorsam mı hocam ne yapıyorsun biz tek geçiyoruz sen ne diyorsun,muhabbet bir yana inan tv'de izleyemedim ,okadar mı farkeder yaa,kesinlikle dublajsız alt yazılı dvd
quote:
Orjinalden alıntı: ZİW®O
Gecenlerde tw'de yayınlanan bir flimi vardı yanlış hatırlamıyorsam "Şeytanın Avukatı" çok güzeldi.
Valla bende yakalamasın istedim cidden ikiside baba ikiside fenomen ikiside italyan, birbirlerine kırdırmak olmazdı ondan heralde. bide o filmde karşılklı kahve içtikleri sahne varya o sahne için bi film eleştirmeni 6 sayfa yazı yazmış yalnızca o sahne üzerine ama varsa yoksa TONY MONTANA
quote:
Orjinalden alıntı: b_sevki
benim tek geçtiğim filmi devils advocate ;o muthis sahnede lomax kanmadı ama ben kesin connie nielsen ile sevişmiştim borzonu oldururkende kilisede insanoglunun ac gozlulugune dair attıgı replikde muthişdi evet evet kesinlikle tek gecerim, ama baba 'daki ;hatunun gonlunu alıp benım ait oldugum dunya bu dercesine kapıyı suratına kapattıgı ve yeraltı dunyasından elemanlarla durum degerlendirmesi yaptıgı sahnede de bence cok etkileyiciydi acaba seytanın avukatını tek geçmesem mi
kafama takılan baska bir soruda su heat'te neden robert de niroyu tuttuk,al pacino yakalamasın istedik değil mi hep?
al pacino carlito'nun yolu bu film unutulur mu tavsiye ederim
arkadasın dedigi gibi mutlaka izleyin
quote:
Orjinalden alıntı: Dangerous_MJ
al pacino carlito'nun yolu bu film unutulur mu tavsiye ederim
evet oda çok iyi ama scarfaceden sora sanki biraz daha yavan gibi gelmişti bana
ronnin de iyiydi baya...al pacino, robert de niro aynı filmde...
Hakettiği oscar ödülünü çok uz<un sürü sonra almış baba filmindeki performansıyla takdirimizi kazanmış büyük oyuncuScarface de var
büyük oyuncu, godfather serisi , şeytanın avukatı , aşk denizi çok iyi filmlerdi.
Kadın Kokusu Serpico(ilk filmi) İnsomnia Bir de şu beyzbolla ilgili bir tane wardı adını hatırlayamıyorum....
any given sunday filmi beyzboll değil amerikan futbolu ile ilgiliydi .
quote:
Orjinalden alıntı: burak82
Kadın Kokusu Serpico(ilk filmi) İnsomnia Bir de şu beyzbolla ilgili bir tane wardı adını hatırlayamıyorum....
Sen heat ile karıştırdın heralde roninde jean reno oynuyo
quote:
Orjinalden alıntı: nerazzuri
ronnin de iyiydi baya...al pacino, robert de niro aynı filmde...
ehehe pardon ya heat ile karıştırdım ewt
scent of a woman (Kadın Kokusu) Super oyunculuk harika film.
1-scarface 2-godfather 2 3-scent of a woman 4-heat 5-carlitos way ööle gider