|
Bildirim
Adam kaç yaşına gelmiş öyle uzun uzadıya detaylara girecek vakti mi var? Her an kilisede çanı çalınabilir.
Kendi babam 70'i geçince uzun vadeli yatırım tekliflerine benim o kadar uzun vaktim yok ben bu saatten sonra kısa vadeli işlere yatırım yaparım demesinden bilirim. Vakit en önemli nakittir. |
Ridley Scott aynı zamanda zihinsel olarak tembelleşti. Diyaloglara, detaylara, oyunculuğa ve senaryonun kendisine gösterdiği özen sıradan bir öğrenci filmi seviyesinde.
Bu durum Robin Hood filminden beri böyle. Hele son filmlerinde yaratıcı-yaratılan arasındaki ilişkiyle kafayı tamamen bozmuş olması ve bize kendi kafasını kurcalayan ve bir sonuca da varamadığı muğlak meseleleri anlatma çabası var olan filmlerin de kalitesini düşürüyor. Her filmine bu ikili ilişkiyi sanki zorlama şekilde sokuşturuyor. (Raised by Wolves, Alien:Covenant... gibi) Bu arada aranıza iyi sinema izleyicileri varsa aslında Ridley Scott'ın iyi filmleri arasında olan "Kingdom of Heaven" ve "Gladiator" ün bile Director's Cut versiyonlarının sinema versiyonlarından çok daha vasat olduğunu fark etmiştir. İş, ekibindeki profesyoneller yerine Ridley Scott'ın kendisine kalsa, yani kurguyu kendi istediği gibi yapsa bugünün klasiklerinden olan filmlerin hiç birisi bu kadar başarılı olamayacakmış. Blade Runner ve Alien'ı, kafasının çok daha iyi çalıştığı dönemi hariç tutarsak Ridley Scott iyi bir yönetmen değil. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kseo -- 4 Aralık 2024; 4:33:5 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 1 Aralık 2024; 20:30:21 > |
|
|
Fazla ileri bir yaş insanı film setinden ziyade huzur evine veya kiliseye ait kılabiliyor, değil mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|