Şimdi Ara

Matt Reeves'in The Batman serisi bir üçleme olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Matt Reeves'in The Batman serisi bir üçleme olacak
    Matt Reeves'in yönettiği, Robert Pattinson'ın başrolünü üstlendiği 2022 yapımı The Batman, son yıllarda çıkan en başarılı DC işleri arasında yer alıyor. Film hem son derece olumlu yorumlar aldı hem de bu olumlu havayı gişeye yansıtmayı başardı. The Batman, dünya genelinde 772 milyon dolar hasılata ulaştı. Bu da devam filmlerinin önünü açmış oldu. Nitekim uzun süredir hazırlık aşamasında olan The Batman: Part II'nun çekimlerine çok yakında başlanacak. Ancak yönetmen Matt Reeves'in planları The Batman: Part II'nun ötesine uzanıyor.

Bu hafta Collider'a bir röportaj veren Matt Reeves, The Batman serisine dair planlarında bir değişiklik olmadığını, bunu hâlâ bir üçleme olarak planladığını açıkladı.

Ayrıca Bkz.The Penguin dizisinin yaratıcısı Batman'e dair kararını açıkladı

DC Films'in Yeni Yönetimi, Matt Reeves'in The Batman Üçlemesini Tamamlamasına İzin Verecek

Reeves'in bu açıklaması önemli çünkü The Batman'in çıkışından bu yana DC Films'te çok büyük değişiklikler yaşandı. The Batman'e onay veren eski yönetimle yollar ayrılırken, onların yerine James Gunn ve Peter Safran getirildi. Bu yeni yönetimin yaptığı ilk şeylerden biri de mevcut DC Sinematik Evreni'ni sonlandırmak oldu. The Batman bu evrenin parçası olmadığı için bundan doğrudan etkilenmedi belki ama Gunn ve Safran'ın bu yan seriye dair nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu. Çünkü onlar da kendi Batman filmlerini duyurmuştu. Bu iki serinin çakışmaması için Matt Reeves'in The Batman serisinin ikinci filmle birlikte sonlandırılması gündemdeydi. Ancak görünen o ki DC Films'in yeni yönetimi, Matt Reeves'in üçlemesini tamamlamasına izin verecek.

The Batman: Part II, 2 Ekim 2026'da gösterime girecek. Bu filmlerle aynı evrende geçen The Penguin dizisi ise 19 Eylül'de HBO ve MAX'te izleyici ile buluşacak.

Kaynak:https://collider.com/batman-matt-reeves-trilogy-update/

• Renkler, zevkler. Sinemada izlemesi bana yorucu geldi ama beğenmiştim. Yıllar sonra evde bir daha izledim. Gerçekten büyük bir şevkle hazırlanmış. Batman hayranı değilim ve hatta Batman hakkında fazla bilgim de yoktur ama kesinlikle Batman hayranlarının el üstünde tutması gereken bir yapım. Devam filmlerinde Bruce Wayne'i münzevi ve depresif bir milyarder olarak göstermenin ötesinde biraz daha çok işleyebilirler. İlk filmdeki dedektiflik boyutunu geliştirip bazı noktalarda realizm yüzünden de vuku bulan hantal bir durağanlığa çare bulabilirler. O zaman yapım "almost done but slightly misses becoming a true legend" olmanın ötesine geçer; başarılı bir uyarlama olmanın ötesinde gerçekten ikon statüsü kurar.

• Ilk film cok kötüydü hatta rezaletti

• Fearless_tr kullanıcısına yanıt

Renkler, zevkler. Sinemada izlemesi bana yorucu geldi ama beğenmiştim. Yıllar sonra evde bir daha izledim. Gerçekten büyük bir şevkle hazırlanmış. Batman hayranı değilim ve hatta Batman hakkında fazla bilgim de yoktur ama kesinlikle Batman hayranlarının el üstünde tutması gereken bir yapım. Devam filmlerinde Bruce Wayne'i münzevi ve depresif bir milyarder olarak göstermenin ötesinde biraz daha çok işleyebilirler. İlk filmdeki dedektiflik boyutunu geliştirip bazı noktalarda realizm yüzünden de vuku bulan hantal bir durağanlığa çare bulabilirler. O zaman yapım "almost done but slightly misses becoming a true legend" olmanın ötesine geçer; başarılı bir uyarlama olmanın ötesinde gerçekten ikon statüsü kurar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelse de bir an önce izlesek yav hasret kaldıkMatt Reeves'in The Batman serisi bir üçleme olacak 

• İlk film çok iyiydi bu da sinema da izlenir

• Adamlar hala anlayamadılar, aynı karaktere ait elli farklı aktörle elli farklı film çekerseniz, seyirci karakterle, kahramanla bağ kuramaz.
    Farklı evren muhabbetiyle bile başarılı olamazsınız.

• Lomax. kullanıcısına yanıt

İyi de ilk film güzel gişe yaptı . Adamlar bu seriden devam edecek işte. 3 filmle de noktayı koyacaklar. Bu seriden öyle devasa bir evren falan oluşturmayacaklar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Moueson kullanıcısına yanıt

İlk filmi hiç beğenmememe rağmen, eleştirim bu filme değil.

İkinci film 2026'nın sonunda gösterime girecek, üçüncü film kim bilir ne zaman, en iyi ihtimalle 2028.

Sizce yeni DC sinematik evreninde Batman göstermek için bu kadar süre bekleyecekler mi?

Dolayısıyla seyirci, uzun bir süre iki farklı evrende iki farklı Batman izleyecek.

Eleştirim, uzun dönem planlama gerektiren sinematik evrendeki beceriksizliklerine.

• Hastag Batman filminin biri batmanda çekilsin.

• Fearless_tr kullanıcısına yanıt
    anlarım beğenmezsiniz de rezalet nedir ya, bunun arası yok mu, illa heşşeye 1 veya 10 puan vermek mi gerekir, bana göre değil yavaş ama 6-7 puanı vardır demek gerek, herşey siyah beyaz değil ki grinin elli tonu demiş bir şair..

• İlk film güzeldi. Bu ayar gidecekse elbet gelsin üçleme olarak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.