|
Matt Reeves'in The Batman serisi bir üçleme olacak
-
-
Ilk film cok kötüydü hatta rezaletti
-
Renkler, zevkler. Sinemada izlemesi bana yorucu geldi ama beğenmiştim. Yıllar sonra evde bir daha izledim. Gerçekten büyük bir şevkle hazırlanmış. Batman hayranı değilim ve hatta Batman hakkında fazla bilgim de yoktur ama kesinlikle Batman hayranlarının el üstünde tutması gereken bir yapım. Devam filmlerinde Bruce Wayne'i münzevi ve depresif bir milyarder olarak göstermenin ötesinde biraz daha çok işleyebilirler. İlk filmdeki dedektiflik boyutunu geliştirip bazı noktalarda realizm yüzünden de vuku bulan hantal bir durağanlığa çare bulabilirler. O zaman yapım "almost done but slightly misses becoming a true legend" olmanın ötesine geçer; başarılı bir uyarlama olmanın ötesinde gerçekten ikon statüsü kurar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gelse de bir an önce izlesek yav hasret kaldık
-
İlk film çok iyiydi bu da sinema da izlenir
Adamlar hala anlayamadılar, aynı karaktere ait elli farklı aktörle elli farklı film çekerseniz, seyirci karakterle, kahramanla bağ kuramaz.
Farklı evren muhabbetiyle bile başarılı olamazsınız.
-
İyi de ilk film güzel gişe yaptı . Adamlar bu seriden devam edecek işte. 3 filmle de noktayı koyacaklar. Bu seriden öyle devasa bir evren falan oluşturmayacaklar.
İlk filmi hiç beğenmememe rağmen, eleştirim bu filme değil.
İkinci film 2026'nın sonunda gösterime girecek, üçüncü film kim bilir ne zaman, en iyi ihtimalle 2028.
Sizce yeni DC sinematik evreninde Batman göstermek için bu kadar süre bekleyecekler mi?
Dolayısıyla seyirci, uzun bir süre iki farklı evrende iki farklı Batman izleyecek.
Eleştirim, uzun dönem planlama gerektiren sinematik evrendeki beceriksizliklerine.
-
Hastag Batman filminin biri batmanda çekilsin.
-
anlarım beğenmezsiniz de rezalet nedir ya, bunun arası yok mu, illa heşşeye 1 veya 10 puan vermek mi gerekir, bana göre değil yavaş ama 6-7 puanı vardır demek gerek, herşey siyah beyaz değil ki grinin elli tonu demiş bir şair..
-
İlk film güzeldi. Bu ayar gidecekse elbet gelsin üçleme olarak.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Renkler, zevkler. Sinemada izlemesi bana yorucu geldi ama beğenmiştim. Yıllar sonra evde bir daha izledim. Gerçekten büyük bir şevkle hazırlanmış. Batman hayranı değilim ve hatta Batman hakkında fazla bilgim de yoktur ama kesinlikle Batman hayranlarının el üstünde tutması gereken bir yapım. Devam filmlerinde Bruce Wayne'i münzevi ve depresif bir milyarder olarak göstermenin ötesinde biraz daha çok işleyebilirler. İlk filmdeki dedektiflik boyutunu geliştirip bazı noktalarda realizm yüzünden de vuku bulan hantal bir durağanlığa çare bulabilirler. O zaman yapım "almost done but slightly misses becoming a true legend" olmanın ötesine geçer; başarılı bir uyarlama olmanın ötesinde gerçekten ikon statüsü kurar. |
gelse de bir an önce izlesek yav hasret kaldık |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X