"Babam bana çok şey öğretti, dostuna yakın ol ama düşmanına daha da yakın ol."
Michael Corleone:Fabrizio, sen çevir söylediklerimi.....Sizi gücendirdiysem özür dilerim. ....
burada çeviren korumanın Michael Corleone deyişine hasta oldum :)
sizi carpan tam olarak oyunculuk degil karizma...
iste bu yuzden robert de niro daha iyi oyuncu cunki al pacino karizmatik olmayan bir karakter(oynadığı karakter karizmatik bir karakter olmayacak) canlandırdığında size ne sunacak yada siz ondan ne alacaksiniz..
ŞEYTANIN AVUKATI bir numaralı filmi bence.
al pacino'yu severim.. tango sahnesi müthişdir.. şeytanın avukatındaki şeytan rolü de mükemmeldi
harrison ford'un filmlerini de severim.. özellikle indiana jones üçlemesi favorimdir
quote:
Orjinalden alıntı: antique
al pacino'yu severim.. tango sahnesi müthişdir.. şeytanın avukatındaki şeytan rolü de mükemmeldi
harrison ford'un filmlerini de severim.. özellikle indiana jones üçlemesi favorimdir
Yapma dostum ya Harrison Ford da adam mı? Klasik biri işte .
The godfather'ın sonlarına dogru ustunde koyu bi takım elbise var ya o hali cok iyiydi.Severim keratayı
yahu bütün film koyu elbise giymiyormuydu?
quote:
Orjinalden alıntı: mewluth
quote:
Orjinalden alıntı: antique
Yapma dostum ya Harrison Ford da adam mı? Klasik biri işte .
indiana jones üçlemesi çok güzel.. renkler ve zevkler tartışılmıyor işte görüyorsun
"Yapma dostum ya Harrison Ford da adam mı? Klasik biri işte "
üstadım Harrison Ford farklı Al Pacino farklı be.
Al Pacino hastası olmama rağmen Harrison Ford abimim indiana Jones gibi bir kült karakteri var mı bilmiyorum Al Pacino'nun.
Hani çocukluğumuzda birşey yaparken özdeşleştiğimiz karakterler vardır ya mesela karaşimşek,prekazi vb...indiana jones'de aynı.Hele kırbaç,şapkası kopuk bişey.Al Pacino'da böyle bir şey göremiyorum
Geçen gün indiana Jones Temple of Doom,Raiders,Last Crusade üçlemesini hepsini arka arkaya izleyivermişim;nerdeyse indiana jones abimizin kıyafetlerini bulup Hindistan taraflarına gitcektim.indiana jones 4 çekiliyor/çekilecek galiba.The Godfather filmlerine hasta olmama rağmen arka arkaya izleyemedim hiç bir zaman...
Neyse Şeytanın Avukatı filmin son 15-20 dk sahnesinindeki repliklere bayılıyorum ya... *Kibir kesinlikle en sevdiğim günah *Özgürlük asla pişman olduğunu söylememektir.
İşte diyorum ya Indiana Jones küçükken hoşlanılacak bir film. Büyüyüp izledikçe sevilme oranı azalıyor..
Yaa ben Al Pacino ya hayraaaaaaaaaaaaaaaaanım çooooook karizma adam yaaaaa. Baba III de Don Tomessino nun tabutu başında tek başına konuşuyo yaa ben oraya hastayım bi de fredo nun ihanet ettihi kesinleşince üzüntüden yüzünü kapatması sora damatları carlo ile konuşurken "İnkar etme bu zekama hakaret olur" deyişi daha biii sürü var carlitonun yolu nda , yaralı yüz de çok karizma replikler yaaaa Türkiye de fan klübü olmalı bu ilahın ya di mi
indiana jones bi yere kadar yaaa Al Pcino bana insanlar karşısında kararlı durmayı karizamatik olmayı bakışlarla vücud diliyle insanları ürkütmeyi saygı duydurtmayı öretti yaaa
Yeni birine bu kadar çok konuşmak yakışmaz amma Marlon Brando yu niye saymıyonuz adam cok mafya filminde oynamadı diye mi bence m.b. her rolu çoook iyi oynayabileceğini kanıtlamış biri rahmetliyi saygı ve gözyaşı ilen anıyorum buralardan
pacino baba büyüksün ama scarface ve godfather bir baska
yaw sheriff marlon brando godafther işte daha nasıl mafya filminde oynasın mafya filmlerim babası o
Al pacino'yu ben de severim ama gerek oyunculuk gerekse karizma açısından robert de niro bence al pacino'dan üstün bir şahsiyettir.
yok arkadaslar!godfather 3'te kızı mary ölünce merdivenlere uzanıp attığı S-E-S-S-İ-Z çığlık unutulur gibi değil,sinema tarihine geçmeli bence!!!!(herkesin yeteneği yetmez böyle sahnelere!!
kadın kokusu(scent of a woman) rolü için al pacino new york'taki körler okulunda çok uzun süre kör insanlarla birlikte kalmıstır. film için yaptığı hazırlıklarda ve film esnasında sürekli sabit tek bir noktaya baktığı için gözleri zarar görmüs ve gözlük kullanmaya bu film sonrasında baslamıstır.bu bile al pacino nun ne buyuk bir oyuncu oldugunu gostermek icin yeterlidir.robert de niro da iyi bir oyuncudur ancak al pacino kendisinden bi gomlek ustundur
ALpacino nun yeniz dizisini tavsiye ederim. Angels in America ben ilk altı bölümü indirdim ilk fırsatta izliyeceğim...
quote:
kadın kokusu(scent of a woman) rolü için al pacino new york'taki körler okulunda çok uzun süre kör insanlarla birlikte kalmıstır. film için yaptığı hazırlıklarda ve film esnasında sürekli sabit tek bir noktaya baktığı için gözleri zarar görmüs ve gözlük kullanmaya bu film sonrasında baslamıstır.bu bile al pacino nun ne buyuk bir oyuncu oldugunu gostermek icin yeterlidir.robert de niro da iyi bir oyuncudur ancak al pacino kendisinden bi gomlek ustundur
Boş boş konuşma o tür olayları rol gerektiğinde bütün hollywood aktörleri yapar zaten. Yapmazsa ne bilecek körlerin nasıl baktığını nasıl davrandığını? Al pacino'nun büyük oyuncu olduğuna itiraz eden yok zaten de ne kadar büyük olduğunu o bahsettiğin olay göstermez. Akla hemen Rain Man'deki Dustin Hoffman geliyor. O rolü sence senaryoyu okur okumaz oynamaya mı başladı? Kİmbilir kaç ay çalışmıştır. Meyvesini de aldı gerçi ya neyse..