Şimdi Ara

Al Pacino hayranları buraya (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sheriff

Yeni birine bu kadar çok konuşmak yakışmaz amma Marlon Brando yu niye saymıyonuz adam cok mafya filminde oynamadı diye mi bence m.b. her rolu çoook iyi oynayabileceğini kanıtlamış biri rahmetliyi saygı ve gözyaşı ilen anıyorum buralardan

sebep forumun yas ortalamasi...

quote:

Orjinalden alıntı: denostar

Al pacino'yu ben de severim ama gerek oyunculuk gerekse karizma açısından robert de niro bence al pacino'dan üstün bir şahsiyettir.

hay yasa yaw..

quote:

Orjinalden alıntı: artakisa

kadın kokusu(scent of a woman) rolü için al pacino new york'taki körler okulunda çok uzun süre kör insanlarla birlikte kalmıstır. film için yaptığı hazırlıklarda ve film esnasında sürekli sabit tek bir noktaya baktığı için gözleri zarar görmüs ve gözlük kullanmaya bu film sonrasında baslamıstır.bu bile al pacino nun ne buyuk bir oyuncu oldugunu gostermek icin yeterlidir.robert de niro da iyi bir oyuncudur ancak al pacino kendisinden bi gomlek ustundur

robert de niro da detayli karakter rollerinden once hep butur haziliklar yapar. hatta bu hazirliklar bakimindan al pacino dan daha unludur. taksi soforlugu yapmistir, alzheimer li hastalar ile yasamistir...

• demek istediğim marlon; al pacino, r. de niro gibi on onbeş mafya filminde oynamadı yoksa baba olduğunu biz de biliik
  • Marlon Brando'nun yanında Al Pacino,Robert De Niro veya başka biri hikaye kalır.Marlon Brando öte bişeydi

" Hollywood’da bulunmamın tek nedeni, parayı reddedecek ahlaki bir cesaretimin olmayışıdır."
  • Bana göre de Al Pacino gibi bir aktörün kolay kolay gelemeyeceğidir. Örnek aldığım insanlardan biridir. Aktörlerin içinde en karizmatik aktörüdürrr.
  • quote:

Orjinalden alıntı: octapus

Bana göre de Al Pacino gibi bir aktörün kolay kolay gelemeyeceğidir. Örnek aldığım insanlardan biridir. Aktörlerin içinde en karizmatik aktörüdürrr.

+1
  • En iyi oyunculardan biri
  • yaralı yüz en iyisi.sonundaki Al Pacino'nun ölümü muhteşem
  • devils advocate de cok iyi bence. ondan iyisini de tanımam.
  • inanılmaz bir oyuncu scarface

godfather

scent of a woman çok iyi filmler mükemmel bir oyuncu fazla söze gerek yok
  • once i thought that i was out they pulled me back in....

from GODFATHER III
  • beyler sadece bir şey soracağım bu kadar bariz bir oyunculuk stili
    artık oyuncunun oynadığı karaktere zarar vermiyor mu? al pacino'nun
    önceki filmlerine bir şey demem zaten fakat özellikle son filmlerinde
    aynı mimikleri/hareketleri çok kullanıyor. örnek devil's advocate ve sonrası...
    artık olay o karakteri değil al pacinoyu o karakterde izliyoruz sanki...

NOT. Hiçbir şekilde oyunculuk eğitimim yok. sadece kişisel düşüncem...
  • madem benim favari aktörlerimden biri hakkında konu açılmış girmemek olmaz
    bence de en iyi aktörlerden biri biri diyorum çünkü pacino de niro ve nicholsan bir sıralamaya koyamıyorum ama hakikaten heat de ikisini bir arada görmek apayrı bir hazdı

bu arada scarface i tam izleyecektim ama kısmet olmadı demek çok şey kaçırmışım
  • quote:

Orjinalden alıntı: @tEnDEr

Arkadaslar ben ustune ne oyuncu tanırım nede karizma,baba ile ilgili goruslerimizi burda paylasalim mumkunse birde fan club kuralim.

herkes sevdigi filmlerden en cok aklında kalan replikleri yazarak baslayabilir.

fun cup kur ilk üyen ben olim varmı Michael collione gibisi yawww

Scarface de de züpper oynamışşş

vice city i ondan severim
  • quote:

beyler sadece bir şey soracağım bu kadar bariz bir oyunculuk stili
    artık oyuncunun oynadığı karaktere zarar vermiyor mu? al pacino'nun
    önceki filmlerine bir şey demem zaten fakat özellikle son filmlerinde
    aynı mimikleri/hareketleri çok kullanıyor. örnek devil's advocate ve sonrası...
    artık olay o karakteri değil al pacinoyu o karakterde izliyoruz sanki...
    quote:

Buna katılıyorum.Aynı sorun Jack Nicholson'da çok belirgin
  • Söyleyecek söz bulamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalarabaci -- 9 Haziran 2005, 14:03:38 >
  • Tartışılmaz adamın oyunculuu.emmy ödüllerinde "angels in america" ya yağdığında bütün ödüller (ki harbi iğrenç bi diziydi) Bütün herkes adamı ayakta alkışlamışt.Yediler bitiremediler adamın bi tarafını.oradaki aktör we aktris lerin adama olan bakışını görünce daha bi anlıyosun elemanın nassı bi oyuncu olduunu.
    Saygı duymak Lazım. (ki zaten hayranı diilim ama yiğidi öldür hakkını wer.)
  • valla bende çok severim aynı zaman da onunla beraber robert de niro yu da çok severim ikisi arasında hep kararsız kalmışımdır zaten o yüzden birini diğerinden ayırt etmem
  • ooo canlanmış yine topic valla ben çok beğenirim al pacino yu dünyanın bence en iyi oyuncusu üzerine tanımam, karizması yeter
  • evet
    quote:

Orjinalden alıntı: akidibol

madem benim favari aktörlerimden biri hakkında konu açılmış girmemek olmaz
    bence de en iyi aktörlerden biri biri diyorum çünkü pacino de niro ve nicholsan bir sıralamaya koyamıyorum ama hakikaten heat de ikisini bir arada görmek apayrı bir hazdı

bu arada scarface i tam izleyecektim ama kısmet olmadı demek çok şey kaçırmışım

evet kardeş ya HEAT manyak güzel bi filmdi bence, alpachinoya insan sinir oluyor o filmde biraz ama rol gereği ne yapsin , ama robert de nironun sevgilisini bırakıp gitmek zorunda kaldığı sahne yokmu çok etkilenmiştim

• arkadaşlar şu ana kadar neden hiç kimse DONNIE BRASCO'dan bahsetmemiş..
    bence Al Pacino'nun oyunculuk dersi verdiği filmlerinden biridir bu..

http://www.imdb.com/title/tt0119008/
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.